alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Αν το γουστο σου ειναι μια αρρωστη εμφανιση, τοτε πασοΓια τα δικά μου γούστα τόσο είναι..
Αν το γουστο σου ειναι μια αρρωστη εμφανιση, τοτε πασοΓια τα δικά μου γούστα τόσο είναι..
Από 50 κιλά έως 58 είναι τα γούστα μου ανάλογα με το ύψος! είναι το φυσιολογικός σωματότυπο σε μια γυναίκαΑν το γουστο σου ειναι μια αρρωστη εμφανιση, τοτε πασο
Περι ορέξεως κολοκυθόπιττα, αλλά παίζεις στα όρια του ανορεξικού ρε τύπε, αυτό έχω να πω εγώΑπό 50 κιλά έως 58 είναι τα γούστα μου ανάλογα με το ύψος! είναι το φυσιολογικός σωματότυπο σε μια γυναίκα
Γούστα μου ΤυπεΠερι ορέξεως κολοκυθόπιττα, αλλά παίζεις στα όρια του ανορεξικού ρε τύπε, αυτό έχω να πω εγώ
Για τα δικά μου γούστα τόσο είναι..
Το φυσιολογικο βαρος ειναι απο 5 κιλα πανω εως 5 κιλα κατω απο το υψος μειον το ενα μετροΑπό 50 κιλά έως 58 είναι τα γούστα μου ανάλογα με το ύψος! είναι το φυσιολογικός σωματότυπο σε μια γυναίκα
Από 50 κιλά έως 58 είναι τα γούστα μου ανάλογα με το ύψος! είναι το φυσιολογικός σωματότυπο σε μια γυναίκα
50 κιλα ειναι ο σκυλος μ τυπε
ελεοςςς
Και αναρωτιομουν, ποιος απιθανος θα κανει σχολιο για το σκυλιπενταγιο μια θεωρια λεει πως γυναικες με μγαλοσωμα σκυλια τα χρησιμοποιουν σαν παρτνερε
εσυ εχεις σκεφτει κατι τετοιο εστω στιγμιαιαα??
Τυπε μπορεί να το έχει χρησιμοποιήσει ήδηπενταγιο μια θεωρια λεει πως γυναικες με μγαλοσωμα σκυλια τα χρησιμοποιουν σαν παρτνερε
πενταγιο μια θεωρια λεει πως γυναικες με μγαλοσωμα σκυλια τα χρησιμοποιουν σαν παρτνερε
ειτε θα σ απαντησω για το golden shower που με ρωτησες ειτε για αυτο. Διαλεξε κ παρε!
τα προσωπικα μας να τα κρατας για τον εαυτο σου πενταγιο μου
απαντα ξεχωριστα
ευχαριστω
οκ
εχω πολυ ανωμαλο μυαλο αλλα μονο εκει που συναινουν κ οι δυο!
Το φυσιολογικο βαρος ειναι απο 5 κιλα πανω εως 5 κιλα κατω απο το υψος μειον το ενα μετρο
Αρα για μια κοπελα 1,68, το φυσιολογικο βαρος ειναι 63-73 κιλα
Τα 50 κιλα σε τετοιο υψος ειναι αρρωστια
Σε τέτοιες συζητήσεις δεν χωράει η έννοια του φυσιολογικού.Από 50 κιλά έως 58 είναι τα γούστα μου ανάλογα με το ύψος! είναι το φυσιολογικός σωματότυπο σε μια γυναίκα
Μου είχε ζητήσει κάποτε μια πρώην να κάνουμε παρτουζα...της είπα να φέρει τη Χ φίλη της...μου έκανε τέτοιο σκηνικό ζήλιας...οκ
εχω πολυ ανωμαλο μυαλο αλλα μονο εκει που συναινουν κ οι δυο!
Μου είχε ζητήσει κάποτε μια πρώην να κάνουμε παρτουζα...της είπα να φέρει τη Χ φίλη της...μου έκανε τέτοιο σκηνικό ζήλιας...
Σε τέτοιες συζητήσεις δεν χωράει η έννοια του φυσιολογικού.
Μη την βάζετε στο στόμα σας δεν είστε η φύση
Η πλάκα είναι ότι τη συγκεκριμένη την σντιπσθουσα...εννοειται αυτο! ποτε με φιλη κ ποτε με καποια ανωτερη εμφανισιακα!!
Δεν διάβασες-κατάλαβες.και ποιος εισαι εσυ που θα ορισει τι ειναι ο καθενας?