Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
ΚΑΥΤΗ μου, την Πενταγιώ για κάποιο λόγο, την βλέπω σαν διαδικτυακή μου φίλη, με την έννοια του ότι μπορώ να την πειράξω και να της κάνω πλάκα σεξιστικού περιεχομένου, όπως θα έκανα και σε οποιοδήποτε μέλος που συμπαθώ και δεν έχω γνωρίσει.
Ποτέ δεν έχω αναφερθεί όπως άλλοι στα κιλά της, στην εμφάνισή της, στις σεξουαλικές της προτιμήσεις, στο αν πηγαίνει με αλλοδαπούς ή όχι. Δεν την γνωρίζω, δεν με γνωρίζει και δεν έχουμε ανταλλάξει ποτέ ούτε ένα πμ.
Είμαι ανοιχτός να μου πει κι εκείνη ότι θέλει και δεν θα παρεξηγηθώ. Αν πάλι την ενοχλούν τα πειράγματα μου, μου το λέει και δεν ξαναγράφω ποτέ σε νήμα της.

εισαι σιγουρος οτι δεν εχουμε ανταλλαξει ουτε πμ?!

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
πιστευω η  καυτη εκανε πλακα δεν το ελεγε σοβαρα όπως πλακα εκανα κ εγω που της απαντησα
κανεις δεν μπορει να ξερει τι τρεχει πισω από αυτό που απλα βλέπουμε(πχ μιλατε με πμ η υπαρχει κατανοηση) για να κατακρινει το θαρος που μπορει να εχει ο άλλος κ να μιλαει :hi:

καποιοι νομιζουν οτι κανουν χιουμορ  :grin:

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
691
Πόντοι
96
620 σελιδες σχολια το νημα του εξωτερικου απο το 2014
120 σελιδες σχολια το νημα Ο Αλβανος κι εγω απο τις 21/6/2019 !!!!!  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
καποιοι νομιζουν οτι κανουν χιουμορ  :grin:
δεν διαφωνώ ίσως να είμαι κ εγώ μέσα σε αυτούς δεν μπορεί όλες οι ατάκες να είναι πετυχημένες
Αλλά για την καυτή με βάση το πώς το έγραψε δηλαδή μακρόσυρτο "ηηηηη" στο "ντροπή"  κ τα όργανα να παίζουν προσωπικά είμαι σίγουρος ότι έκανε πλάκα χώρια ότι δεν την έχω για άτομο που θα κοιτάξει να προκαλέσει  :hi:

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Συγχωρεμένη, τέκνον μου. Θα μιλήσω και στον μικρό, να σου βγάλει VIP Pass για τον παράδεισο.
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

απο οτι βλεπω τον μαν τον πηραν οι παπουληδες στο νημα τους κ εγινε πρωινος τυπος! Κριμαςςςς

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
δεν διαφωνώ ίσως να είμαι κ εγώ μέσα σε αυτούς δεν μπορεί όλες οι ατάκες να είναι πετυχημένες
Αλλά για την καυτή με βάση το πώς το έγραψε δηλαδή μακρόσυρτο "ηηηηη" στο "ντροπή"  κ τα όργανα να παίζουν προσωπικά είμαι σίγουρος ότι έκανε πλάκα χώρια ότι δεν την έχω για άτομο που θα κοιτάξει να προκαλέσει  :hi:

οταν βρειςς πολυυυυυ αδειο χρονο διαβασε κ τις προηγουμενεςς σελιδεςςς ισως αναθεωρησειςς!

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
έλα μην γίνεσαι κακία αφού κ εσένα καταβαθος σου αρέσει να τον τσιγκλας :grin:

γτ κ οι δυο με βγαζετε κακια? δεν ειμαι εγω κακια αυτος ειναι ανισσοροποςς :cheesy:
τεσπα δε μαρεσει να μιλαω για τριτους οταν δεν ειναι παροντες. Ας το αφησουμε εδω!

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Παυλίνα πώς είναι ο καιρός αυτές της μέρες στο Λονδίνο;

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
οταν βρειςς πολυυυυυ αδειο χρονο διαβασε κ τις προηγουμενεςς σελιδεςςς ισως αναθεωρησειςς!
δεν ξέρω αν τα έχω διαβάσει όλα αλλά διάβασα κάποια πράγματα
Οκ προσωπικές απόψεις είναι άσχετα αν συμφωνώ η όχι είναι δικές της αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν νομίζω ότι το συγκεκριμένο ποστ ήταν καλοπροαίρετο δεν μπορώ να το συνδέσω με τα προηγούμενα
Ίσως έχεις δίκιο αλλά δεν θέλω να το πιστέψω

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
δεν ξέρω αν τα έχω διαβάσει όλα αλλά διάβασα κάποια πράγματα
Οκ προσωπικές απόψεις είναι άσχετα αν συμφωνώ η όχι είναι δικές της αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν νομίζω ότι το συγκεκριμένο ποστ ήταν καλοπροαίρετο δεν μπορώ να το συνδέσω με τα προηγούμενα
Ίσως έχεις δίκιο αλλά δεν θέλω να το πιστέψω

πιστευε κ ερευνα!  :grin:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
γτ κ οι δυο με βγαζετε κακια? δεν ειμαι εγω κακια αυτος ειναι ανισσοροποςς :cheesy:
τεσπα δε μαρεσει να μιλαω για τριτους οταν δεν ειναι παροντες. Ας το αφησουμε εδω!
μα επειδή απουσιάζει. Λεμε για εσένα κ όχι για τον ανισσορρρρρ.... Εεε αλεξ :grin: :2funny:

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Πάντως ο Αλεχ έδινε μια άλλη όψη με της άποψης του , σίγουρα μας διαβάζει και τον τρώει που δεν γράφει!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom