maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
ποιοντο'πα ...δεν τό'πα?
καποιον μου θυμιζε κι εμενα αυτός...
ποιοντο'πα ...δεν τό'πα?
πήραν πήραν κ λέγανε κ το τι έχουν μέχρι για το κότερο που είπες ένας τον ρωτάγε πόσα μέτρα είναιΠήραν και τηλεφώνα;γινετε ακόμα ποιο ενδιαφέρον!!
πήραν πήραν κ λέγανε κ το τι έχουν μέχρι για το κότερο που είπες ένας τον ρωτάγε πόσα μέτρα είναι
δεν νομίζω στο ποστ μου έκανε παράθεσηεσυ λες για την Αντριανα λιμα ο πανσπι λεει για μενα
Πρέπει να γίνεται δημόσια διαπόμπευση των κλώνων αλλιώς δεν γίνεται δουλειά τύπε :Sτο'πα ...δεν τό'πα?
Αλήθεια έχεις θέμα μεταβολισμό? Μήπως δεν κάνεις κάτι σωστά και δεν ακολουθείς την διατροφική πυραμίδα από δραστηριότητες άσκηση τι κάνεις.αυτο δεν ισχυει εχω δει κοκαλλιαρες που τρωνε τα κερατα τους απο λιπαρα!
ατιμος μεταβολισμος αλλους τους ευνοειςς κ αλλους οχι!
ευτυχώς που δεν θα πάμε ποτέ για φαγητό μαζί θα έτρωγα ξύλοαυτο δεν ισχυει εχω δει κοκαλλιαρες που τρωνε τα κερατα τους απο λιπαρα!
Μωρό μου τι έγινε έδωσες τηλέφωνο;εσυ λες για την Αντριανα λιμα ο πανσπι λεει για μενα
εσύ τώρα την έκανες σαν την μαμά του Ντάμπο :S :S :SΑλήθεια έχεις θέμα μεταβολισμό? Μήπως δεν κάνεις κάτι σωστά και δεν ακολουθείς την διατροφική πυραμίδα από δραστηριότητες άσκηση τι κάνεις.
Πάντως εάν δεν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα παθολογικό τύπου θυροειδή και έχεις παραπάνω μάζα και κιλά κάτι δεν εφαρμόζεις σωστά σε διατροφη.
Από την άλλη όμως ανά νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου και το σώμα σου τότε μπορεις να απολαμβάνεις μάσα και γαστρονομικές απολαύσεις και όλα μια χαρά.
αυτο δεν ισχυει εχω δει κοκαλλιαρες που τρωνε τα κερατα τους απο λιπαρα!
καλά μην το λεςναι..ναι, αν δεν το ράψεις το γαμίδι δεν...
Τρώει τρώει!Κάνα πουτσο έφαγες μωρή;
Αλήθεια έχεις θέμα μεταβολισμό? Μήπως δεν κάνεις κάτι σωστά και δεν ακολουθείς την διατροφική πυραμίδα από δραστηριότητες άσκηση τι κάνεις.
Πάντως εάν δεν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα παθολογικό τύπου θυροειδή και έχεις παραπάνω μάζα και κιλά κάτι δεν εφαρμόζεις σωστά σε διατροφη.
Από την άλλη όμως ανά νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου και το σώμα σου τότε μπορεις να απολαμβάνεις μάσα και γαστρονομικές απολαύσεις και όλα μια χαρά.
Ρε αλήτες μην το πειράζετε το κορίτσι , είναι τόσα γκαβλιαρα!