Θα σου κάνω εγώ γυμναστική..είμαι personal gamikosοχι δεν εχω τπτ δοξα το θεο ειμαι υγιεστατη. απλα φετος ειδικα με το μεταπτυχιακο σταματησα το γυμναστηριο κ το χορο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Αλλοδαποί Απο γυναίκα O Aλβανος και Εγω
- Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 93K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
Γιατί με πληγώνεις! :Sεσυ βρες οικιακη βοηθο να σ μαγειρευει!
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Οκ ναι μωρέ υγεία πάνω απ'όλα αυτό έχει σημασία όλα τα άλλα γίνονται,απλά αν ασχολείσαι με γυμναστήριο χορό μην τα αφήνεις βοηθανε και σωματικά και από ψυχολογίαοχι δεν εχω τπτ δοξα το θεο ειμαι υγιεστατη. απλα φετος ειδικα με το μεταπτυχιακο σταματησα το γυμναστηριο κ το χορο.
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Οκ ναι μωρέ υγεία πάνω απ'όλα αυτό έχει σημασία όλα τα άλλα γίνονται,απλά αν ασχολείσαι με γυμναστήριο χορό μην τα αφήνεις βοηθανε και σωματικά και από ψυχολογία
ααα κ ζηταω αφεση αμαρτιων γτ μαρεσει το φαγητο!
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.316
- Πόντοι
- 25.786
διπλο;Τρώει τρώει!
Έτσι φενεται!διπλο;
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.316
- Πόντοι
- 25.786
εσυ σαλιαριζεις και ο άλλος σου Γαμησε τη ΖήναΈτσι φενεται!
Άστα να πάνε :S θα κάνω came back αύριο!!εσυ σαλιαριζεις και ο άλλος σου Γαμησε τη Ζήνα
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
Κάνα πουτσο έφαγες μωρή;
πως μιλσς ετσι στην κοπελα...ντροπηηηη
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
μονο αυτό?πως μιλσς ετσι στην κοπελα...ντροπηηηη
μονο ντροπη?
από εσενα ρε θεσσαλονικια περιμενα περισοτερα
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
τί σε έθιξε περισσότερο τύπε;Δηλωνω οτι θα απεχω απο το συγκεκριμενο θρεντ λογω της συμπεριφορας της οικοδεσποινας στο προσωπο μου
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
τί σε έθιξε περισσότερο τύπε;
που δε θα ψηφισω το Κουλη
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
ιεροσυλιαπου δε θα ψηφισω το Κουλη
Sopranos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2019
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.316
- Πόντοι
- 25.786
ΚΑΥΤΗ μου, την Πενταγιώ για κάποιο λόγο, την βλέπω σαν διαδικτυακή μου φίλη, με την έννοια του ότι μπορώ να την πειράξω και να της κάνω πλάκα σεξιστικού περιεχομένου, όπως θα έκανα και σε οποιοδήποτε μέλος που συμπαθώ και δεν έχω γνωρίσει.πως μιλσς ετσι στην κοπελα...ντροπηηηη
Ποτέ δεν έχω αναφερθεί όπως άλλοι στα κιλά της, στην εμφάνισή της, στις σεξουαλικές της προτιμήσεις, στο αν πηγαίνει με αλλοδαπούς ή όχι. Δεν την γνωρίζω, δεν με γνωρίζει και δεν έχουμε ανταλλάξει ποτέ ούτε ένα πμ.
Είμαι ανοιχτός να μου πει κι εκείνη ότι θέλει και δεν θα παρεξηγηθώ. Αν πάλι την ενοχλούν τα πειράγματα μου, μου το λέει και δεν ξαναγράφω ποτέ σε νήμα της.
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
πιστευω η καυτη εκανε πλακα δεν το ελεγε σοβαρα όπως πλακα εκανα κ εγω που της απαντησαΚΑΥΤΗ μου, την Πενταγιώ για κάποιο λόγο, την βλέπω σαν διαδικτυακή μου φίλη, με την έννοια του ότι μπορώ να την πειράξω και να της κάνω πλάκα σεξιστικού περιεχομένου, όπως θα έκανα και σε οποιοδήποτε μέλος που συμπαθώ και δεν έχω γνωρίσει.
Ποτέ δεν έχω αναφερθεί όπως άλλοι στα κιλά της, στην εμφάνισή της, στις σεξουαλικές της προτιμήσεις, στο αν πηγαίνει με αλλοδαπούς ή όχι. Δεν την γνωρίζω, δεν με γνωρίζει και δεν έχουμε ανταλλάξει ποτέ ούτε ένα πμ.
Είμαι ανοιχτός να μου πει κι εκείνη ότι θέλει και δεν θα παρεξηγηθώ. Αν πάλι την ενοχλούν τα πειράγματα μου, μου το λέει και δεν ξαναγράφω ποτέ σε νήμα της.
κανεις δεν μπορει να ξερει τι τρεχει πισω από αυτό που απλα βλέπουμε(πχ μιλατε με πμ η υπαρχει κατανοηση) για να κατακρινει το θαρος που μπορει να εχει ο άλλος κ να μιλαει
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.150
- Πόντοι
- 456
Συγχωρεμένη, τέκνον μου. Θα μιλήσω και στον μικρό, να σου βγάλει VIP Pass για τον παράδεισο.ααα κ ζηταω αφεση αμαρτιων γτ μαρεσει το φαγητο!
Επισκέπτης
δειχνει το ανοιχτο μουνι της σε Αλβανους στην παραλια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις