Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
οχι δεν εχω τπτ δοξα το θεο ειμαι υγιεστατη. απλα φετος ειδικα με το μεταπτυχιακο σταματησα το γυμναστηριο κ το χορο.
Οκ ναι μωρέ υγεία πάνω απ'όλα αυτό έχει σημασία όλα τα άλλα γίνονται,απλά αν ασχολείσαι με γυμναστήριο χορό μην τα αφήνεις  βοηθανε και σωματικά και από ψυχολογία

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Οκ ναι μωρέ υγεία πάνω απ'όλα αυτό έχει σημασία όλα τα άλλα γίνονται,απλά αν ασχολείσαι με γυμναστήριο χορό μην τα αφήνεις  βοηθανε και σωματικά και από ψυχολογία

ααα κ ζηταω αφεση αμαρτιων γτ μαρεσει το φαγητο!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δηλωνω οτι θα απεχω απο το συγκεκριμενο θρεντ λογω της συμπεριφορας της οικοδεσποινας στο προσωπο μου

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
πως μιλσς ετσι στην κοπελα...ντροπηηηη :orchestra:
ΚΑΥΤΗ μου, την Πενταγιώ για κάποιο λόγο, την βλέπω σαν διαδικτυακή μου φίλη, με την έννοια του ότι μπορώ να την πειράξω και να της κάνω πλάκα σεξιστικού περιεχομένου, όπως θα έκανα και σε οποιοδήποτε μέλος που συμπαθώ και δεν έχω γνωρίσει.
Ποτέ δεν έχω αναφερθεί όπως άλλοι στα κιλά της, στην εμφάνισή της, στις σεξουαλικές της προτιμήσεις, στο αν πηγαίνει με αλλοδαπούς ή όχι. Δεν την γνωρίζω, δεν με γνωρίζει και δεν έχουμε ανταλλάξει ποτέ ούτε ένα πμ.
Είμαι ανοιχτός να μου πει κι εκείνη ότι θέλει και δεν θα παρεξηγηθώ. Αν πάλι την ενοχλούν τα πειράγματα μου, μου το λέει και δεν ξαναγράφω ποτέ σε νήμα της.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
ΚΑΥΤΗ μου, την Πενταγιώ για κάποιο λόγο, την βλέπω σαν διαδικτυακή μου φίλη, με την έννοια του ότι μπορώ να την πειράξω και να της κάνω πλάκα σεξιστικού περιεχομένου, όπως θα έκανα και σε οποιοδήποτε μέλος που συμπαθώ και δεν έχω γνωρίσει.
Ποτέ δεν έχω αναφερθεί όπως άλλοι στα κιλά της, στην εμφάνισή της, στις σεξουαλικές της προτιμήσεις, στο αν πηγαίνει με αλλοδαπούς ή όχι. Δεν την γνωρίζω, δεν με γνωρίζει και δεν έχουμε ανταλλάξει ποτέ ούτε ένα πμ.
Είμαι ανοιχτός να μου πει κι εκείνη ότι θέλει και δεν θα παρεξηγηθώ. Αν πάλι την ενοχλούν τα πειράγματα μου, μου το λέει και δεν ξαναγράφω ποτέ σε νήμα της.
πιστευω η  καυτη εκανε πλακα δεν το ελεγε σοβαρα όπως πλακα εκανα κ εγω που της απαντησα
κανεις δεν μπορει να ξερει τι τρεχει πισω από αυτό που απλα βλέπουμε(πχ μιλατε με πμ η υπαρχει κατανοηση) για να κατακρινει το θαρος που μπορει να εχει ο άλλος κ να μιλαει :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom