alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Τοτε να κατσεις εκει που εισαιπ να μ κοπει το χερι
Τοτε να κατσεις εκει που εισαιπ να μ κοπει το χερι
Κάπου στα δωδεκανησα..Δεν λέω άλλα γιατί έχω μιλήσει για αυτοκίνητα,δουλειές κτλ.Ευκολα με βρίσκει κάποιος από το ίδιο μέρος αν διαβάσει και άλλα θρετ.
Τοτε να κατσεις εκει που εισαι
Δεν εχει σημασια, το ξερουμε οτι θα βγειναι λες κ απτη ψηφο μ εξαρταται το αποτελεσμα..αφου ο παπαρας σ θα βγει τι ανησυχειςς
Η ψαλίδα έχει κλείσει στο 5,5 %δεν είναι σίγουροναι λες κ απτη ψηφο μ εξαρταται το αποτελεσμα..αφου ο παπαρας σ θα βγει τι ανησυχειςς
και αν δεν γινεται να ερθεις να ψηφισεις
στη ζωη μου δεν εχω χασει ουτε μια εκλογικη αναμετρηση ουτε μια
ακομα και στις εσσωκομματικες του πασοκ πηγα
οχι την τελευταια με τη φωφη τις δυο προηγουμενες με τον γιωργο
Δεν εχει σημασια, το ξερουμε οτι θα βγει
Θελουμε συντριπτικη νικη ομως
Οσο περισσοτερο γινεται
Να σεβεσαιΝα φατε σκατα!
Να σεβεσαι
Δεν θα γαμησεις τύπεΤυπισσα άμα μου κάτσεις (αφού πρώτα ελέγξω άμα είσαι του γούστου μου)
Θα σου κλείσω σουίτα σε 4στερο ξενοδοχειακό συγκρότημα.Μονο εισητηρια θα πληρώσεις εσυ!
τυπε κ το πασοκ σε σιχαμα εξελιχθηκε
παλια το υποστηριζα αλλα πλεον το λυπαμαι
Γενικως να σεβεσαιποιον?
Τυπισσα άμα μου κάτσεις (αφού πρώτα ελέγξω άμα είσαι του γούστου μου)
Θα σου κλείσω σουίτα σε 4στερο ξενοδοχειακό συγκρότημα.Μονο εισητηρια θα πληρώσεις εσυ!
Αλτσχαιμερ.καλα και εγω τοτε σκεψου δεν ψηφιζα πασοκ αλλα εριξα τον γιωργο δυο φορες
νομιζω δυο δεν ειχε βαλει???
την πρωτη που δεν ειχε κατεβει αλλος υποψηφιος τοτε ειχα ψηφισει αλλα νομιζω ειχε ξαναβαλει
την πρωτη φορα ειχα ψηφισει σιγουρα δεν θυμαμαι αν ειχε γινει και δευτηρη πιο μετα
Ο Αλεξ ομως θελει και να γαμησει και ψηφο στη ΝΔκατσε να δω. ισως ο Αλεξ εχει καλυτερη αντιπροταση.
Αλτσχαιμερ.
Δεν εβαλε με αντιπαλο τον Βενιζελο το 2007 την δευτερη φορα???
Ο Αλεξ ομως θελει και να γαμησει και ψηφο στη ΝΔ
Εγώ μόνο να γαμησω θέλω..Προς το παρόν είμαι καλύτερος!
Εισιτηρια αεροπορικα, 3 διανυκτερευσεις σε πενταστερο και 200 ευρω τη μερα για προσωπικα εξοδατυπε δε προλαβαινουμε σε 3 μερες