alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι, τεστ μού εκανες?ασε γτ κ εσυ γιαλαντζι εισαι! κολωσες με το μοντελο στη παραλια!
Γιατι, τεστ μού εκανες?ασε γτ κ εσυ γιαλαντζι εισαι! κολωσες με το μοντελο στη παραλια!
1,80 υψος και κιλα σε τριψηφιοΔεν ξέρω τις διαστάσεις σου..Ακόμα και να τα έγραψες κάπου δεν τα συγκράτησα.Αλλα κάτι έλεγες εχθές για πορνοσταρικη πίπα.Μετραει!
Σωστή επιχειρηματίας!
FKK?εχω μυαλο! μαρεσει το επιχειρειν!Μαλιστα θα ηθελα να κανω καποια δικη μ επιχειρηση εδω στην Αγγλια!
Γιατι, τεστ μού εκανες?
Ναι που θα έχει ένα σεβαστό ποσό ..
Ε συγνωμη αλλά ηταν πολυ χάλιαοχι αλλα γρασαρες πολυ
1,80 υψος και κιλα σε τριψηφιο
Πολυ ωραιο προσωπο, βαμμενη ξανθια και μεγαλα βυζια
εγω στο λεω
Κανε τις επιλογες σου
Ε συγνωμη αλλά ηταν πολυ χάλια
Αν καμιά γυναίκα δεν είναι χάλια, τότε καμιά δεν είναι και όμορφη. Κάποια πράγματα δεν μπορούν να υπάρχουν απο μόνα τους.καμια γυναικα δεν ειναι χαλια! Να το θυμασαι αυτο!
Ρε τυπισσα πότε δεν ξέρεις..Άλλωστε το θέμα είναι ότι την γυναίκα μου την έχω παντρευτεί.Ακομα και να μην μου αρέσει πλέον το ανέχομαι.Εσυ άμα δεν μου κάνεις απλά δεν θα ξαναγίνει τπτ!!!
Μπορεί όμως και να πάθω πλακα!!!
Αν καμιά γυναίκα δεν είναι χάλια, τότε καμιά δεν είναι και όμορφη. Κάποια πράγματα δεν μπορούν να υπάρχουν απο μόνα τους.
Είσαι των θετικών επιστημών... σκέψου λίγο τι είπα πριν... χωρίς σημεία αναφοράς, πως έχουμε απόλυτες τιμές;ολες ειναι πανεμορφες και ολες δεν ειναι για ολους!
Είσαι των θετικών επιστημών... σκέψου λίγο τι είπα πριν... χωρίς σημεία αναφοράς, πως έχουμε απόλυτες τιμές;
Με αυτά που λες να ξέρεις ότι βάζεις πολύ κόσμο σε σκέψεις...Ακόμα και αυτούς που ίσως είναι εντελως κατά τους κάνεις να λένε “βρε λες;;;”
Μα, η φιλοσοφία, και η επιστήμη συμπλέκονται συνεχώς, στην ουσία η μία συμπληρώνει την άλλη.
Για να το σοβαρέψω λιγάκι όμως, και να βγάλω και λίγο νόημα... πως μπορείς να κατανοήσεις πόσο σου αρέσει, ή όχι, κάποιος, αν δεν έχεις τουλάχιστον ένα σημείο αναφοράς στο τι θεωρείς όμορφο, και τι άσχημο;
φιλε περα την πλακα αν και δεν την εχω δει ποτε οντως πιστευω ότι πολλοι θα γουσταραν να την συναντησουν για ένα γρηγορο καφεδακι ασχετα τι λενε εδώ μεσαΜε αυτά που λες να ξέρεις ότι βάζεις πολύ κόσμο σε σκέψεις...Ακόμα και αυτούς που ίσως είναι εντελως κατά τους κάνεις να λένε “βρε λες;;;”
Όχι απαραίτητα.τυπε δεν εχει σημασια τι σ αρεσει η τι οχι
αν πω εγω οτι μαρεσουν οι ψηλοι μελαχρινοι με μουσι κ μπασα φωνη
και δω αυριο ενα ξανθο που θα περασει διπλα μ κ θα μ κανει τρελο κλικ με την αυρα του κ το χαμογελο του
τοτε η θεωρια σ παει απατη