pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
τι στασεις?
ασε τθς στασεις εσυ πονηρη και κοιτα να κατεβεις στη πρεσβεια να ψηφισεις αλλιως δεν εχει ουτε καλημερα
ουτε τα αλλα τα πονηρα που λεμε
τι στασεις?
Από πάνω η γυναίκα,ιεραποστολικά με πόδια ψηλά (εκεί έχυσε 2 φορές),στα 4,τέλος την γύρισα μπρούμυτα της έκλεισα τα πόδια και μπηκα από πάνω της ρίχνοντας αρκετό ξύλο στον κωλο της όπου και εκεί κατέθεσα.
Γιατι κοπτεσαι για να ψηφισει?ασε τθς στασεις εσυ πονηρη και κοιτα να κατεβεις στη πρεσβεια να ψηφισεις αλλιως δεν εχει ουτε καλημερα
ασε τθς στασεις εσυ πονηρη και κοιτα να κατεβεις στη πρεσβεια να ψηφισεις αλλιως δεν εχει ουτε καλημερα
Γιατι κοπτεσαι για να ψηφισει?
Βαρουφακη λεει θα ψηφισει
τυπε για να ψηφισω πρεπει να ερθω ελλαδα, στη πρεσβεια δεχονται μονο για ευρωεκλογες
αν δεν θελει να την αρχισω στο spanking ας τολμησει
καμια ψηφος χαμενη
Δεν νομίζω τυπεψηφιζουνε καλε ειδικα στην ευρωπη αγγλια ψαξτο
ψηφιζουνε καλε ειδικα στην ευρωπη αγγλια ψαξτο
Ασχετος. Η κυβερνησαρα σου ουδολως ασχοληθηκε να το τακτοποιησειψηφιζουνε καλε ειδικα στην ευρωπη αγγλια ψαξτο
Τυπισσα προσέχω.Οσο μπορώ δλδ γιατί υπάρχουν και περιπτώσεις που μένουν έγκυες με το προσπερμα..
Αύριο έκλεισα πρώτο τραπεζι στην γυναίκα κερασμένο από μένα να πάει με τις φίλες της ώστε να έχω χρόνο να ξεκωλιασω το γκομενακι!!!
Αν τα πληρωσω εγω θα ψηφισεις ΝΔ?πληρωσε μ τα εισητηρια κ θα ερθω!
Εννοείται μένουν και με το προσπερνά αν γινθ πολλές φορέςΤυπισσα προσέχω.Οσο μπορώ δλδ γιατί υπάρχουν και περιπτώσεις που μένουν έγκυες με το προσπερμα..
Αύριο έκλεισα πρώτο τραπεζι στην γυναίκα κερασμένο από μένα να πάει με τις φίλες της ώστε να έχω χρόνο να ξεκωλιασω το γκομενακι!!!
οχι χαλκινοΑργυρο?
Ασχετος. Η κυβερνησαρα σου ουδολως ασχοληθηκε να το τακτοποιησει
Ολοι, οχι μονο η ΝΔκαμια κυβερνησαρα
στις καλες εποχες η νδ σου πληρωνε τα αεροπορικα!
οχι χαλκινο
Αρχιδια..Σε νησί μένω.
Σε ένα event με μεγάλο τραγουδοποιό..!
Ασε θα ψαξει στο γκουγκλ και θα δει οτι δεν γινεταιτο εχω ψαξει δε γινεται σ λεω
Αν τα πληρωσω εγω θα ψηφισεις ΝΔ?