giorgossschania
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 144
- Πόντοι
- 1
Σ'ευχαριστώ.λογικα ο Ettore θα ξερει...Στο 10. Δουλεύει σήμερα? Ξέρει κάποιος?
Σ'ευχαριστώ.λογικα ο Ettore θα ξερει...Στο 10. Δουλεύει σήμερα? Ξέρει κάποιος?
Χαμός από αμερικανάκια από έξω. Αλεξία κλειστά. Μαρίνα κλειστά. Τζελα ανοιχτά. Το δυοροφο ανοιχτά. Κατερίνα ανοιχτά. Ματαιωσα την επίσκεψη γιατί δεν έχω ακούσει καλά λόγια για τα διαθέσιμα κορίτσια.Μαγκες το πρωί περασα απο την Μινωος πηγαινοντας για καφεδακι και ειχε παρα πολυ κοσμο που περνουσε απο εκει, και παρα πολλούς Αμερικανους οι οποιοι πηγαιναν στα κοριτσια. Δεν προσφεροταν για διακριτικες καταστασεις....
Ας ελπισουμε αυριο η Αλεξια να ειναι ανοιχτη ή η Μαρίνα ???Χαμός από αμερικανάκια από έξω. Αλεξία κλειστά. Μαρίνα κλειστά. Τζελα ανοιχτά. Το δυοροφο ανοιχτά. Κατερίνα ανοιχτά. Ματαιωσα την επίσκεψη γιατί δεν έχω ακούσει καλά λόγια για τα διαθέσιμα κορίτσια.
Άμα δεν φύγουν τα αμερικανάκια... Δεν νομίζω να λέει εκεί η κατάσταση... Πιστεύω ότι θα πας και θα βρεις εξαντλημένα και αγχωμενα τα κορίτσια για τον επόμενο πελάτη.Ettote καλημερα!! Ξερεις αν Μαρια-Μαρινα και Αλεξια θα ειναι ανοιχτα σημερα;;
Μόνο η κυρία Χριστίνα στον όροφο του 14 δεν παίρνει Αμερικανάκια... Αλλά είναι σε άλλη κατηγορία αυτήΆμα δεν φύγουν τα αμερικανάκια... Δεν νομίζω να λέει εκεί η κατάσταση... Πιστεύω ότι θα πας και θα βρεις εξαντλημένα και αγχωμενα τα κορίτσια για τον επόμενο πελάτη.
Για να λες κυρία λογικά θα έχει την ηλικία της μάνας μου.Μόνο η κυρία Χριστίνα στον όροφο του 14 δεν παίρνει Αμερικανάκια... Αλλά είναι σε άλλη κατηγορία αυτή
Είναι στην κατηγορια gilf... Πρέπει να έχει περάσει τα 55Για να λες κυρία λογικά θα έχει την ηλικία της μάνας μου.
Είναι στην κατηγορια gilf... Πρέπει να έχει περάσει τα 55
Παλιά καραβάνα, ιδιοκτήτρια, και έχει το περιθώριο της "επιλογής". Νομίζω ότι διώχνει και παρέες με πιτσιρικάδες
Ο Χριστος... Περασμένα 55 και να πληρώσω... Δεν παίζει.Είναι στην κατηγορια gilf... Πρέπει να έχει περάσει τα 55
Παλιά καραβάνα, ιδιοκτήτρια, και έχει το περιθώριο της "επιλογής". Νομίζω ότι διώχνει και παρέες με πιτσιρικάδες
Ο Χριστος... Περασμένα 55 και να πληρώσω... Δεν παίζει.
Είναι στα Χανιά τουλάχιστον 25 χρόνια. Έχει χτίσει πελατολόγιο, και δεν της λείπουν ούτε οι Αμερικάνοι ούτε οι πιτσιρικάδες.Παιδιά Πληρώνουμε οτι δεν μπορούμε να έχουμε.. αν είναι για τοσο γριες έχουμε και εξω η χοντρές
Ευχαριστώ συναγωνιστή για τις πληροφορίες. Καλή χρονιά.Είναι στα Χανιά τουλάχιστον 25 χρόνια. Έχει χτίσει πελατολόγιο, και δεν της λείπουν ούτε οι Αμερικάνοι ούτε οι πιτσιρικάδες.
Και πιστέψτε με, είναι πολύ καλύτερη από κάτι κοπέλες τύπου Τζέλα, Κατερίνα, Σοφάκι κλπ, που προσωπικά έκλαψα τα λεφτά μου
Καθε δευτερα η Μαρίνα εχει ρεπόΠέρασα από έξω από το στενό για να πάω στο κρεοπωλείο 15:00 είτε το πιστεύεται είτε όχι... Εκείνη την στιγμή ήταν στο στενό 5 άτομα χωρίς εμενα. Όλοι ντόπιοι. Οι Αμερικανοί έφυγαν. Αλεξία ανοιχτή. Μαρίνα κλειστή. Για τα υπόλοιπα δεν κοίταξα δεν έχω ακούσει καλά λόγια.
Τελικά πήγες στο Κρεοπωλείο;;;Πέρασα από έξω από το στενό για να πάω στο κρεοπωλείο 15:00 είτε το πιστεύεται είτε όχι... Εκείνη την στιγμή ήταν στο στενό 5 άτομα χωρίς εμενα. Όλοι ντόπιοι. Οι Αμερικανοί έφυγαν. Αλεξία ανοιχτή. Μαρίνα κλειστή. Για τα υπόλοιπα δεν κοίταξα δεν έχω ακούσει καλά λόγια.