You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 645
- Πόντοι
- 81
Πα... Φεύγουν και οι καλές. Μονόδρομος Αλεξία και Μαρίνα.Η Βικτώρια έφυγε. Χθες ήταν η τελευταία μέρα που δούλεψε στο 11.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
Βαρβάρα στο 14Τίποτα ενδιαφέρον εκτός από Αλεξία, Μαρίνα, Βικτωρία και Κατερίνα? Έχει να προτείνει κάτι αλλο από εμπειρία του?
Συνημμένα
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 645
- Πόντοι
- 81
Ευχαριστώ φίλτατε αλλά οι κριτικές δεν με πείθουν ευχάριστα. ?
assos mpastouni chania
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 181
- Πόντοι
- 1
Ποια είναι στο 11 σήμερα;Η Βικτώρια έφυγε. Χθες ήταν η τελευταία μέρα που δούλεψε στο 11.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
Έχει γράψει κριτική πρόσφατα ο @Igano https://www.bourdela.com/mpourdela/discussions/review/?id=89691Μακρυά και από Κατερίνα. Φόλα από τις λίγες. Ούτε κριτική δεν της έγραψα ακόμα, αλλά μείνετε μακρυά από το λαμογιο
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 645
- Πόντοι
- 81
Έριξα κράξιμο εγώ... Μην ανησυχείς. Κρίμα που δεν το διάβασες να την γλυτώσεις.Μακρυά και από Κατερίνα. Φόλα από τις λίγες. Ούτε κριτική δεν της έγραψα ακόμα, αλλά μείνετε μακρυά από το λαμογιο
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 645
- Πόντοι
- 81
Κοίτα καλή πιπα κάνει. Αλλά άμα δεν τελειώσεις στο 10-15λεπτο στραβωνει, κουράζεται και πονάει. Μην μιλήσω για την τσιγαριλα, καθαριότητα δωματίου και την τσατσα που εχει λίγο επιθετική διάθεση.Ρε παιδιά εγω σημερα ξαναπηγα Κατερίνα... πειρα πρόγραμμα ακα. Και την απολαυσα δεόντως.. οταν την σέβεσαι σε σέβεται
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.802
- Πόντοι
- 3.036
Βλέποντας την κριτική σου, μάλλον πήγαμε την ίδια μέρα, οπότε δεν θα προλάβαινα έτσι και αλλιώς. Με ξεγέλασε και το γεγονός ότι άλλες δύο φορές που είχα περάσει, ήταν στο δωμάτιο, οπότε υπέθεσα (κακώς) ότι θα έχει κόσμο...Έριξα κράξιμο εγώ... Μην ανησυχείς. Κρίμα που δεν το διάβασες να την γλυτώσεις.
Δεν έχει υπάρξει καμία κοπέλα που δεν έχω σεβαστεί. Ακόμα και την μια και μοναδική που έδιωξα από το δωμάτιο, και πήρα τα χρήματα μου πίσω, ούτε την μείωσα ούτε της συμπεριφέρθηκα άσχημα.Ρε παιδιά εγω σημερα ξαναπηγα Κατερίνα... πειρα πρόγραμμα ακα. Και την απολαυσα δεόντως.. οταν την σέβεσαι σε σέβεται
Αλλά η Κατερίνα, δεν είχε συμπεριφορά όμορφη. Ξεκίνησα όμορφα, της μιλούσα όμορφα, αλλά αυτή προφανώς δεν είχε όρεξη εκείνη την ώρα. Επειδή λοιπόν ο πελάτης έχει πάει εκεί για ένα σκοπό, ή κάνεις τη δουλειά σου, ή πάρε ρεπό.
Όσον αφορά την τσιγαριλα, την καλτιλα και τα χάλια του Νο9, δεν θα πω τίποτα. Τα είπε όλα ο φίλος παραπάνω
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 645
- Πόντοι
- 81
Εγώ είμαι καινούριος στο σπορ. Πάντα μιλάω στον πληθυντικό με μάσκα και κατευθείαν δείχνω πιστοποιητικό χωρίς καν να μου το ζητήσουν. Η Κατερίνα είναι καλή στα πρώτα 10 MAX 15 λεπτά. Εμενα με αγχωσε φουλ μετά. Ενώ είναι ωραία κοπέλα αν σου αρέσει ο τύπος (μελαμψος τσιγγανικος) η συμπεριφορά είναι ΠΟΛΎ δυσανάλογη.Βλέποντας την κριτική σου, μάλλον πήγαμε την ίδια μέρα, οπότε δεν θα προλάβαινα έτσι και αλλιώς. Με ξεγέλασε και το γεγονός ότι άλλες δύο φορές που είχα περάσει, ήταν στο δωμάτιο, οπότε υπέθεσα (κακώς) ότι θα έχει κόσμο...
Δεν έχει υπάρξει καμία κοπέλα που δεν έχω σεβαστεί. Ακόμα και την μια και μοναδική που έδιωξα από το δωμάτιο, και πήρα τα χρήματα μου πίσω, ούτε την μείωσα ούτε της συμπεριφέρθηκα άσχημα.
Αλλά η Κατερίνα, δεν είχε συμπεριφορά όμορφη. Ξεκίνησα όμορφα, της μιλούσα όμορφα, αλλά αυτή προφανώς δεν είχε όρεξη εκείνη την ώρα. Επειδή λοιπόν ο πελάτης έχει πάει εκεί για ένα σκοπό, ή κάνεις τη δουλειά σου, ή πάρε ρεπό.
Όσον αφορά την τσιγαριλα, την καλτιλα και τα χάλια του Νο9, δεν θα πω τίποτα. Τα είπε όλα ο φίλος παραπάνω
Kyriakos89
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2021
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα Βικτώρια σταθερή αξία..,πέρα απ' τ Αλεξία δε υπάρχει κάτι αξιόλογο Βαρβαρα έχει πάρει τόσα κιλά. Κατερίνα μη περάσετε ούτε απ' έξω φόλα παλιάς εποχής .
giorgossschania
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 144
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα!!!! Η Αλεξια δουλεύει σημερα;;;
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 645
- Πόντοι
- 81
Και η Μαρίνα μια χαρά είναι η κοπέλα.Καλησπέρα Βικτώρια σταθερή αξία..,πέρα απ' τ Αλεξία δε υπάρχει κάτι αξιόλογο Βαρβαρα έχει πάρει τόσα κιλά. Κατερίνα μη περάσετε ούτε απ' έξω φόλα παλιάς εποχής .
giorgossschania
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 144
- Πόντοι
- 1
Φιλε igano σε ποιο σπιτι ειναι η Μαρινα;;;Και η Μαρίνα μια χαρά είναι η κοπέλα.
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 645
- Πόντοι
- 81
Στο 10. Δουλεύει σήμερα? Ξέρει κάποιος?Φιλε igano σε ποιο σπιτι ειναι η Μαρινα;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K