You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 645
- Πόντοι
- 81
Ευχαριστώ παίχτη μου.Καθε δευτερα η Μαρίνα εχει ρεπό
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 645
- Πόντοι
- 81
Ναι ρε εννοείται. Χωρίς πλάκα τρομερά κρέατα. Rib eye πήρα.Τελικά πήγες στο Κρεοπωλείο;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι φίλε δέχεται.Ettore καλησπέρα γνωρίζεις ανα η Αλεξία δέχεται επίσκεψη με rapid καλή χρονιά
rataplann
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 185
- Πόντοι
- 0
Δεν θυμάμαι που πάω για κριτική, μέχρι να το βρω μείνετε μακριά από Κατερίνα..στην γλυκιά κ πρόσχαρη όμως μετά τα δέκα αρχίζει η ξαφνική παράνοια, βιασύνη και τρέλα.. μετατρέπεται σε μια ανυπόφορη σκύλα, που απλά σε αφήνει και φεύγει..
rataplann
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 185
- Πόντοι
- 0
Δεν θυμάμαι που πάω για κριτική, μέχρι να το βρω μείνετε μακριά από Κατερίνα..στην αρχη γλυκιά κ πρόσχαρη όμως μετά τα δέκα λεπτά αρχίζει η ξαφνική παράνοια, βιασύνη και τρέλα.. μετατρέπεται σε μια ανυπόφορη σκύλα, που απλά σε αφήνει και φεύγει..
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 645
- Πόντοι
- 81
Εγώ δεν γνωρίζω φίλε.Καλή Χρονιά παιδιά! Θυμίστε μου παρακαλώ, η Αλεξία είναι που έχει επιλογή για ντουζάκι; Κάτι είχα διαβάσει εδώ, αλλά δεν το βρίσκω. Δώστε κάνα info περί αυτού, αν δεν βαριέται κάποιος.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
Καλή Χρονιά παιδιά! Θυμίστε μου παρακαλώ, η Αλεξία είναι που έχει επιλογή για ντουζάκι; Κάτι είχα διαβάσει εδώ, αλλά δεν το βρίσκω. Δώστε κάνα info περί αυτού, αν δεν βαριέται κάποιος.
Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά - Page 558 - bourdela.com forum
Ενημερώσεις λειτουργίας οίκων ανοχής. Ενημερώσεις αφίξεων city tours, call girls στην πόλη των Χανίων. Ειδήσεις, άρθρα, ρεπορτάζ που αφορούν τον αγοραίο έρωτα στα Χανιά, και όχι μόνο! FreeFuck προσφορές επαγγελματιών του χώρου (ιερόδουλες), που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους νόμιμα, σε οίκους...
www.bourdela.com
giorgossschania
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 144
- Πόντοι
- 1
Πήγες και για ribeye στο χασαπικο η μονο στην Μαρίνα;;Πήγα Μαρίνα για 2η φορά. Διαβάστε κριτική που έγραψα μόλις ανέβει.
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 645
- Πόντοι
- 81
Όχι αυτή την φορά πήγα μόνο για την Μαρίνα.Πήγες και για ribeye στο χασαπικο η μονο στην Μαρίνα;;
Dimitris zx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 89
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα η Αλεξία δουλεύει σήμερα?
Dimitris zx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 89
- Πόντοι
- 1
Η σοφία και η Τζένη έχουν έρθει πολλές φορές Χανιά έχω πάει με Τζένη μέτρια εμφάνηση μεγάλο βυζι πίπα φοβερή και τίμιο γαμηση ζητούσε 70 ευρώ το μισάωρο τώρα δεν ξέρω για μια φορά αξίζει αλλά με τα ίδια λεφτά πας σε 2 σπίτια στη Μίνωος όπως το δει ο καθένας
giorgossschania
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 144
- Πόντοι
- 1
Για Ναντια και Εβελίνα στο kanesex καμια βοηθεια;; Εχει παει κανεις;;;
Dimitris zx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 89
- Πόντοι
- 1
Ισχύει η φωνή είναι μπάσα αλλά είναι οκ γράψε κριτική για μαριναΗ Τζένη ζητάει 60 το μισάωρο 80 την ώρα... κατι με κόλλησε στην φωνη και δεν πήγα προτίμησα μαρίνα στο ν10
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K