You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 645
- Πόντοι
- 81
Παιδιά τωρα μετα της 7 είναι νεκροταφείο το σημείο.. οποιος θέλει ηρεμία να πηγαίνει τέτοιες ώρες
Πήγαινε στις κριτικες της Μαρίνας έχω γράψει και εγώ και το παλικάρι.Ισχύει η φωνή είναι μπάσα αλλά είναι οκ γράψε κριτική για μαρινα
giorgossschania
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 144
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα!!! Χωρις να ειμαι σίγουρος, αλλα αν διαβασεις προηγουμενα post στο υπαρχων θεμα λενε για την Βικτώρια ότι ειναι πολυ καλη.Καλησπερα! Για καλη πιπα στα Χανια που παμε; (μονο πιπα)
Επισης συστηνω και την Ευα που κανει μασαζ ( δες στο θεμα για μασαζ στα Χανια)
Εχω πάρει 2-3 φορές τηλέφωνο αλλά ήταν κλειστά και τα δύο...Για Ναντια και Εβελίνα στο kanesex καμια βοηθεια;; Εχει παει κανεις;;;
giorgossschania
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 144
- Πόντοι
- 1
Οκ σε ευχαριστώ μυστη μουΕχω πάρει 2-3 φορές τηλέφωνο αλλά ήταν κλειστά και τα δύο...
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 645
- Πόντοι
- 81
Ναι δούλευε χτες.Μήπως είδε κανείς αν δουλεύει η Αλεξία, για να την επισκεφθώ αύριο??
giorgossschania
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 144
- Πόντοι
- 1
Παλι πηγες για ribeye???Ναι δούλευε χτες.
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 645
- Πόντοι
- 81
Ναι αυτή την φορά πήγα στο κρεοπωλείο. Το παω 1-1.Παλι πηγες για ribeye???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι...ξεραιλαΤο 11 εφερε καμια?
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.270
Αναστολή λειτουργίας σε οίκο ανοχής στα Χανιά
Πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες βεβαιώθηκε σε οίκο ανοχής στα Χανιά καθώς κατά την διάρκεια ελέγχου από κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ διαπιστώθηκε ότι εντός του χώρου βρισκόνταν πελάτης ο οποίος δεν διέθετε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Πρόστιμο 300 ευρώ βεβαιώθηκε και στον πελάτη.
Πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες βεβαιώθηκε σε οίκο ανοχής στα Χανιά καθώς κατά την διάρκεια ελέγχου από κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ διαπιστώθηκε ότι εντός του χώρου βρισκόνταν πελάτης ο οποίος δεν διέθετε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Πρόστιμο 300 ευρώ βεβαιώθηκε και στον πελάτη.
Αναστολή λειτουργίας σε οίκο ανοχής στα Χανιά - Χανιώτικα Νέα
Επίσης στα Χανιά βεβαιώθηκαν δύο πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε πεζούς.
www.haniotika-nea.gr
Dimitris zx
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 89
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα ξέρουμε ποιο σπίτι ήταν?με ραπιντ σε γράφουν εγώ πάω με ραπιντ είναι παράνομο?Αναστολή λειτουργίας σε οίκο ανοχής στα Χανιά
Αναστολή λειτουργίας σε οίκο ανοχής στα Χανιά - Χανιώτικα Νέα
Επίσης στα Χανιά βεβαιώθηκαν δύο πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε πεζούς.www.haniotika-nea.gr
giorgossschania
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 144
- Πόντοι
- 1
Γραψε κριτικη ή περιεγραψε μας εδω την εμπειρία σου αν θες!!!Επισκέφθηκα την Αλεξία χτες. Τι πιστόλι είναι αυτό!!
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 645
- Πόντοι
- 81
Έχουμε γράψει για Αλεξία. Μπορείς να τις δεις ηδη.Γραψε κριτικη ή περιεγραψε μας εδω την εμπειρία σου αν θες!!!
giorgossschania
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 144
- Πόντοι
- 1
Το ξερω, απλα καλο θα ηταν να εναποθεσει κ αυτος την εμπειρια του στον βωμο της γνωσης!!!!Έχουμε γράψει για Αλεξία. Μπορείς να τις δεις ηδη.
giorgossschania
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 144
- Πόντοι
- 1
Μπουρδέλα στα Χανιά - Page 274 - bourdela.com forum
Μετά από όσα είπαμε για το Ηράκλειο ας ασχοληθούμε και λίγο με το σπίτι μας ;D Όποιος ξέρει κάτι καινούριο για τα Χανιά περιμένουμε να το ακούσουμε γιατί έχει πέσει πολύ ξεραήλα εδώ................ ;D
www.bourdela.com
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξερει κανεις σε ποιο σπιτι δουλευει η συγκεκριμένη κοπέλα;;;Μπουρδέλα στα Χανιά - Page 274 - bourdela.com forum
Μετά από όσα είπαμε για το Ηράκλειο ας ασχοληθούμε και λίγο με το σπίτι μας ;D Όποιος ξέρει κάτι καινούριο για τα Χανιά περιμένουμε να το ακούσουμε γιατί έχει πέσει πολύ ξεραήλα εδώ................ ;Dwww.bourdela.com
Εχει δοκιμασει καποιος;;
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 645
- Πόντοι
- 81
Έχεις δίκιο... Δεν το σκέφτηκα έτσι.Το ξερω, απλα καλο θα ηταν να εναποθεσει κ αυτος την εμπειρια του στον βωμο της γνωσης!!!!
Igano
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 645
- Πόντοι
- 81
Παίζουν Ρόμπερτα και Φρίντα?Μπουρδέλα στα Χανιά - Page 274 - bourdela.com forum
Μετά από όσα είπαμε για το Ηράκλειο ας ασχοληθούμε και λίγο με το σπίτι μας ;D Όποιος ξέρει κάτι καινούριο για τα Χανιά περιμένουμε να το ακούσουμε γιατί έχει πέσει πολύ ξεραήλα εδώ................ ;Dwww.bourdela.comΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξερει κανεις σε ποιο σπιτι δουλευει η συγκεκριμένη κοπέλα;;;
Εχει δοκιμασει καποιος;;
Ναι θα πρέπει να γράψω κριτική. Για την ώρα να πω ότι επέλεξα ντουζάκι για πριν την συνεύρεση, όπως και έγινε και ήταν πολύ ωραία εμπειρία ασφαλώς αλλά και μετά στο κρεβάτι η γυναίκα είναι πραγματικά απίστευτη και ευέλικτη. Έχει πραγματικά ΠΟΛΥ ωραίο κορμί, και είναι πολύ σφιχτή!, Είναι ναζιάρα, και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι εκτός του ότι δεν βιάζεται, όταν της είπα ότι κοντεύει να με τελειώσει, μου λέει "ακόμα δεν αρχίσαμε". Πρέπει να έκατσα μέσα κάνα μισάωρο με 40 λεπτά. Πραγματικά μοναδική εμπειρία. Είναι 10 χρόνια εκεί μου είπε. Τώρα πως και δεν την είχα ξαναεπισκεφθεί ποτέ... μυστήριο..Γραψε κριτικη ή περιεγραψε μας εδω την εμπειρία σου αν θες!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 7K