Εβελίνα !!! 6947817945
Για πρώτη φορά Χανιά σε περιμένω στον όμορφο χώρο μου !!! Προσφέρω καυτό μασάζ!!!!
kanesex.com
Δεν πας εσυ να πεις και σε εμάς? ???Κυριοι καλησπερα! Την εν λογω δεσποινιδα τν εχει επισκεφτει κανεις? Εχει ερωτηθει ξανα πριν 5 σελιδες αλλα απαντηση δεν υπηρξε....Εβελίνα !!! 6947817945
Για πρώτη φορά Χανιά σε περιμένω στον όμορφο χώρο μου !!! Προσφέρω καυτό μασάζ!!!!kanesex.com
Πηγα μια φορά στο Λιζακι δυνατό θα λεγα θα ξαναπαίξει κ δεύτερη σίγουρα.Καλησπέρα συναγωνιστές. Πήγε κάνεις στην Λίζα στο 14 ισόγειο να μας πει την εμπειρία του?
Λοιπον λάβετε αυτό το μήνυμα σαν προειδοποίηση και μείνετε μακριά από την Λίζα.. ωραίο μουνι αλλά νεκρό και παγωμένο,δεν ξέρω αν σας αρκεί μόνο η εμφάνιση για να καυλωσετε,εμένα πάντως όχι..και επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά πως οποία εμφάνισημη κατεβαίνει Χανιά, μας βλέπει σαν μαλάκες ..μόλις σας έσωσα 30€ .. ΜΕΊΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΆΠάροδος Μίνωος 14, Λίζα
Πλάκα κάνεις έτσι; Που το είδες το δυνατό; Η γκόμενα είναι κομοδίνο..Πηγα μια φορά στο Λιζακι δυνατό θα λεγα θα ξαναπαίξει κ δεύτερη σίγουρα.
Πολύ διφορούμενες απόψεις... Τι φάση? Γιατί τόσο χάλια? Αν θες πες καμία λεπτομέρεια.Πλάκα κάνεις έτσι; Που το είδες το δυνατό; Η γκόμενα είναι κομοδίνο..
Άποψη σου μεγάλε..άραξε φόρουμ είναι ο καθένας γράφει τη κριτική τουΠλάκα κάνεις έτσι; Που το είδες το δυνατό; Η γκόμενα είναι κομοδίνο..
Ψηλέ μπαίνει μέσα με καποτα στο χέρι αρχίζει να την ανοίγει πάει καρφί να τη βάλει στον πεσμένο και παγωμένο πούτσο απ' το κρύο έξω,της λέω κάτσε δύο λεπτά,για ξεκαρφωμα αρχίζει να τον τρίβει στο βυζί μηχανικά,της λέω γύρνα 69 πλήρωσα έξτρα,ένα μουνι τίγκα στη κρέμα,μωρη μαλακισμενη πληρώνω έξτρα και δε περιμένεις καν να βάλεις τη γαμω κρέμα μετά;; Πάω να της πιάσω το μουνι ,μου χτυπάει χέρι, πάω να της γλείψω ρώγα κοντεύει να κάνει εμετό..μου σηκώθηκε ο μίσος τον βάζω μέσα στη λασπωμένο μουνι δύο λεπτά, προσπάθησα αλλά δεν.. έφυγα απλά ..Πολύ διφορούμενες απόψεις... Τι φάση? Γιατί τόσο χάλια? Αν θες πες καμία λεπτομέρεια.
Κρίμα ρε φίλε. που είχες τέτοια εμπειρία. Εντάξει άμα συγκρίνεις υπηρεσία Αλεξίας είναι πίσω η Λιζα. Αλλά εμένα δεν με έκοψε καθόλου. Ωραια πέρασα. Αν έβαζα μια βαθμολογία θα έλεγα υπηρεσία 6/10, όρεξη 7/10 και εμφάνιση 11/10.Ψηλέ μπαίνει μέσα με καποτα στο χέρι αρχίζει να την ανοίγει πάει καρφί να τη βάλει στον πεσμένο και παγωμένο πούτσο απ' το κρύο έξω,της λέω κάτσε δύο λεπτά,για ξεκαρφωμα αρχίζει να τον τρίβει στο βυζί μηχανικά,της λέω γύρνα 69 πλήρωσα έξτρα,ένα μουνι τίγκα στη κρέμα,μωρη μαλακισμενη πληρώνω έξτρα και δε περιμένεις καν να βάλεις τη γαμω κρέμα μετά;; Πάω να της πιάσω το μουνι ,μου χτυπάει χέρι, πάω να της γλείψω ρώγα κοντεύει να κάνει εμετό..μου σηκώθηκε ο μίσος τον βάζω μέσα στη λασπωμένο μουνι δύο λεπτά, προσπάθησα αλλά δεν.. έφυγα απλά ..
Μα 15 λεπτά είναι το προβλεπόμενο μετα ακους κτυπήματα ολα καλα κοπέλα μου απο την τσα.. και τέτοιαΘέλω να ρωτήσω ρε παιδιά... Επειδή είμαι πολύ φρεσκος στο σπορ. Πόση ώρα υποτίθεται ότι έχεις στην διάθεση σου στο δωμάτιο? Ποιο άνετα στον χρόνο ένιωσα με Αλεξία και Μαρίνα. Με Βικτωρία και Λίζα ένιωσα ότι ειχα 15 λεπτα αν και πέρασα καλά δεν λέω.
Ναι αυτό αναρωτιέμαι αν υπάρχει προβλεπομενος χρόνος... Γιατί μου έχει τύχει φάση μετά τα 15λεπτα όλα καλά κοπέλα μου ?Μα 15 λεπτά είναι το προβλεπόμενο μετα ακους κτυπήματα ολα καλα κοπέλα μου απο την τσα.. και τέτοια
Έγραψα για την ΤζέλαΚαλησπέρα ξέρουμε αν θα είναι ανοιχτά αυριο η Αλεξία
Για την Τζέλα μπορείτε να μου πείτε αν είναι καλή γιατί δεν έχει κριτικές