Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
Δηλ εγώ που μπήκα 40 πριν ένα μήνα και μου ήρθε μια καλή σφαλιάρα να φανταστώ ότι στα 50 θα μου έρθει μπουκέτο ε?? ?
μαλακιες τιποτα δεν θα σου ερθει..το θεμα ειναι να μεγαλωνουμε ομορφαΔηλ εγώ που μπήκα 40 πριν ένα μήνα και μου ήρθε μια καλή σφαλιάρα να φανταστώ ότι στα 50 θα μου έρθει μπουκέτο ε?? ?
ισχυειΠάντως μέχρι 25 άντρες γυναίκες ο πληθυντικός πάει αέρα.. Αυτό και αν είναι χαστούκι
δεν τυχαινει σε ολους και καποιες φορες το σκεφτομαστε αλλα μειναμε με γυναικαΠάντως μια ερώτηση που ήθελα να κάνω σε έναν 50ρη 60ρη ειναι πως νιώθετε που δεν έχετε παιδια.. (Όσοι δεν έχουν).. 40ρης και μόνος ακόμα παλευται.. Αλλά 50-60? Το μετανιώσατε τελικά?
ενα εχω, τα παιδια σου δινουν και χαρες και λυπες, ειναι μια συντροφια ομωςΠάντως μια ερώτηση που ήθελα να κάνω σε έναν 50ρη 60ρη ειναι πως νιώθετε που δεν έχετε παιδια.. (Όσοι δεν έχουν).. 40ρης και μόνος ακόμα παλευται.. Αλλά 50-60? Το μετανιώσατε τελικά?
Εξαρτάται τι επιλογές έχει κάνει κάποιος στη πορεία του.Πάντως μια ερώτηση που ήθελα να κάνω σε έναν 50ρη 60ρη ειναι πως νιώθετε που δεν έχετε παιδια.. (Όσοι δεν έχουν).. 40ρης και μόνος ακόμα παλευται.. Αλλά 50-60? Το μετανιώσατε τελικά?
Πάντως μια ερώτηση που ήθελα να κάνω σε έναν 50ρη 60ρη ειναι πως νιώθετε που δεν έχετε παιδια.. (Όσοι δεν έχουν).. 40ρης και μόνος ακόμα παλευται.. Αλλά 50-60? Το μετανιώσατε τελικά?
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ...οποτε καλυτερα να μην κανει καποιος παιδια αν δεν εχει βρει σωστη γυναικα παρα να κανει μονο και μονο για να γινει πατεραςΤο θέμα είναι πως για παιδια ποτέ δεν είσαι έτοιμος.. Αλλά στο βγάζει μια γυναίκα. Εμένα οι σημερινές γυναίκες μου βγάζουν να τις πλακωσω στις σφαλιάρες (που λέει ο λόγος, ποτε δεν έχω ακουμπήσει γυναίκα)
Ειναι μικρη η ζωη φιλε , το παιδι θα φυγει καποια στιγμη απο κοντα σου να τραβηξει το δικο του δρομο ουτως ή αλλως (μπορει σε αλλη πολη , χωρα κτλ ). Σημασια εχει να την εχεις βρει με τη παρτυ σου και να χεις σε καθε ηλικια τις δραστηριοτες σου , τις κοιν. επαφες , τη δουλεια σου που να σου γεμιζουν τη καθημερινοτητα και καποια καλη συντροφο που να συννενοειστε για να βοηθαει ο ενας τον αλλο ή εστω για συντροφικοτητα . Ανθρωποι που εχουν παιδια αλλα δεν εχουν κατι απο τα παραπανω σε αυτες τις ηλικιες δε περνανε καλα και δε τους γεμιζει η ζωη τουςΠάντως μια ερώτηση που ήθελα να κάνω σε έναν 50ρη 60ρη ειναι πως νιώθετε που δεν έχετε παιδια.. (Όσοι δεν έχουν).. 40ρης και μόνος ακόμα παλευται.. Αλλά 50-60? Το μετανιώσατε τελικά?
σωστος..ολες οι μεγαλομπεμπεκες προσγειωνονται πολυ ανωμαλα...Πάντως όσο ο 50άρης είναι ο νέος της εποχής,άλλο τόσο ισχύουν και οι μπούρδες με τις οποίες έχουν φλομώσει τις γυναίκες ότι τα 40 είναι τα νέα 30,με αποτέλεσμα να ξεμένουν στο ράφι..
Τα 40 είναι 40 και τα 50 είναι 50..
Πέρα από το υποκειμενικό του θέματος,υπάρχει και μια αντικειμενική πραγματικότητα.
ΣωστόςΕιναι μικρη η ζωη φιλε , το παιδι θα φυγει καποια στιγμη απο κοντα σου να τραβηξει το δικο του δρομο ουτως ή αλλως (μπορει σε αλλη πολη , χωρα κτλ ). Σημασια εχει να την εχεις βρει με τη παρτυ σου και να χεις σε καθε ηλικια τις δραστηριοτες σου , τις κοιν. επαφες , τη δουλεια σου που να σου γεμιζουν τη καθημερινοτητα και καποια καλη συντροφο που να συννενοειστε για να βοηθαει ο ενας τον αλλο ή εστω για συντροφικοτητα . Ανθρωποι που εχουν παιδια αλλα δεν εχουν κατι απο τα παραπανω σε αυτες τις ηλικιες δε περνανε καλα και δε τους γεμιζει η ζωη τους