-τι πλάνο να εφαρμόσω για να συνεχίσω να βρίσκω γυναίκες χωρίς να αναγκαστώ να πληρώσω.
Εδώ τα πράγματα άρχισαν να ζορίζουν. Τον γάμο τον είχα απορρίψει 4 χρόνια πριν δηλαδή στα 46 μου, όταν μία Ρωσίδα μου πρότεινε να παντρευτούμε. Χαλάστηκα γιατί την ήθελα, αλλά ο γάμος και τα παιδάκια δεν μου πάνε.
Έκανα 4 χρόνια σπονσοριλίκι, αλλά ουδέποτε το αποδέχτηκα σαν αγοραίο, γιατί δεν υπήρχαν προσυμφωνημένες τιμές για σεξουαλικές υπηρεσίες και ουδέποτε έδωσα λεφτά στο χέρι για αυτές τις υπηρεσίες. Έκανα δώρα, πλήρωνα κάποιες ανάγκες τους, περνάγαν καλά με ταξίδια κλπ. Μπορείτε να το πείτε και αυταπάτη. Όταν όμως μία μου ζήτησε να της αγοράσω αυτοκίνητο, τότε ξύπνησα από το λήθαργο και το έληξα.
Στην συνέχεια, αρχές 2013 έκανα επανασύνδεση με μία παλιά ευκαιριακή γκόμενα και είχαμε ελεύθερη σχέση μέχρι αρχές 2021. Αυτή ήταν σεξουαλικής διαβάθμισης 1 μπορεί και 2, δηλαδή ετεροφυλόφιλη, αλλά πάει ευκαιριακά και με γυναίκες. Από αυτήν γνώρισα και τη φίλη της, ωραίο κομμάτι κι αυτό και ίδιας σεξουαλ. διαβάθμισης. Όταν το έληξα με την πρώτη με πείραξε, ενώ με τη φίλη της τίποτα. Συνιστώ την ελεύθερη σχέση για 50άρηδες+ που θέλουν να παραμείνουν στο γκομενοσπόρ, με την προυπόθεση να μην κολλήσεις με την γκόμενα. Να σου αρέσει απλά, χωρίς να σε συναρπάζει.
Παράλληλα δοκίμασα και το concept με το mentoring, το οποίο είναι παρωδία σχέσης. Έρωτας έναντι επαγγελματικής προώθησης. Είναι καλή φάση, αλλά με τον covid περνάει κρίση και ίσως τελείωσε. Θα δείξει, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε. Έτσι άρχισα να μελετώ άλλα πλάνα.
Από τον εργασιοπορνοτουρισμό που πρότεινε ο
@George71 που είναι μάλλον άβολος για την ηλικία μου, άρχισα να το ψάχνω στο youtube κλπ για εναλλακτικές μορφές διαβίωσης κι έτσι κατέληξα στις εναλλακτικές γκόμενες, ήτοι οικολόγες, κολαψολόγες και λοιπές αλαφροίσκιωτες. Βρήκα ήδη μία κι από ό,τι βλέπω είναι πολλές τέτοιες που ψάχνονται.
Τελευταία είχα την ιδέα να αναδιοργανώσω το δίκτυο με παλιές γκόμενες και γνωστές από την Ελλάδα. Είναι πενηντάρες τώρα πια. Δεν έχω πάει ποτέ με τέτοια ηλικία, αλλά επειδή τις ξέρω από παλιά, το μυαλό μου τις κρατάει ακόμα σαν μικρούλες. Θα κατέβω καλοκαίρι να τεστάρω το πλάνο.
Αυτά μέχρι στιγμής. Νέες ιδέες για διερεύνηση ευπρόσδεκτες.