Νέα

Ο 50άρης είναι ένας νέος της εποχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297
Δηλ εγώ που μπήκα 40 πριν ένα μήνα και μου ήρθε μια καλή σφαλιάρα να φανταστώ ότι στα 50 θα μου έρθει μπουκέτο ε?? ?
Αν έχεις αποκατασταθεί επαγγελματικά δεν έρχεται τίποτα...αν υπάρχει ανασφάλεια εκεί ,ακόμα και στα 30 είσαι επί ξύλου κρεμάμενος

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Το θέμα είναι πως δεν μου έχει απαντήσει κάποιος που ΔΕΝ έχει παιδιά και είναι 50-60 το πως νιώθει. Αλλά ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις ??.. Και ο λόγος που ρωτάω είναι για μάλλον... Για σόλο με βλέπω είτε γιατί είναι έτσι όπως είναι οι γυναίκες είτε γιατί είμαι και γω αυτός που είμαι
Τύπε, πλησιάζω τα 55 και νιώθω καταπληκτικά.

Εκεί γύρω στα 35 είπα ότι η φάση Married/2 kids δεν είναι για μένα.

Η αδερφή μου είναι χωρισμένη, συγγενείς και γείτονες το ίδιο, συνάδελφοι χώρισαν μετά την εθελουσία/σύνταξη κ.ο.κ. :confused:

Τραγικές περιπτώσεις με διαζύγια που κράτησαν χρόνια (καλή μπίζνα οι δικηγόροι δε λέω :confused:), περιουσιακά στοιχεία που τα έχουν κάνει πουτάνα όλα οι γέροι τους, μουνοπανίες τα αδέρφια τους κλπ.

Respect για όλους όσους έχουν βρει το άλλο μισό στη ζωή, μόνο που πολλοί δεν είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε στα ζάρια τη ζωή μας.

Sorry.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Η αδερφή μου είναι χωρισμένη, συγγενείς και γείτονες το ίδιο, συνάδελφοι χώρισαν μετά την εθελουσία/σύνταξη κ.ο.κ. :confused:

Τραγικές περιπτώσεις με διαζύγια που κράτησαν χρόνια (καλή μπίζνα οι δικηγόροι δε λέω :confused:), περιουσιακά στοιχεία που τα έχουν κάνει πουτάνα όλα οι γέροι τους, μουνοπανίες τα αδέρφια τους κλπ.

Respect για όλους όσους έχουν βρει το άλλο μισό στη ζωή, μόνο που πολλοί δεν είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε στα ζάρια τη ζωή μας.

Sorry.
Είσαι σωστός... Και γω ακουω γάμο και βγάζω σπυριά δε λεω αλλα.. Δε θα με χάλαγε και ένα παιδι. Τώρα πως θα γίνει αυτό χωρίς γάμο δε ξέρω.. Και χωρίς μια γυναίκα να μου κάθεται στο σβέρκο μια ζωή

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Είσαι σωστός... Και γω ακουω γάμο και βγάζω σπυριά δε λεω αλλα.. Δε θα με χάλαγε και ένα παιδι. Τώρα πως θα γίνει αυτό χωρίς γάμο δε ξέρω.. Και χωρίς μια γυναίκα να μου κάθεται στο σβέρκο μια ζωή
Ξεκαθαρίζεις τη θέση σου από την αρχή. Είμαστε οι δυο μας.

Το σόϊ θα το βλέπουμε όποτε γουστάρουμε εμείς. Ούτε σούρτα φέρτα, ούτε πίτσι πίτσι, ούτε η μάνα μου και η μάνα μου.

Όσοι (λίγοι) έχουν τολμήσει αυτό που λέω, έχουν καταφέρει να έχουν επιτυχημένους γάμους.

Ο καθένας στο σπίτι του, χωρίς να σημαίνει ότι δε θα κάναμε τα πάντα (ο καθένας) για τη μάνα μας και τον πατέρα μας.

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.566
Πόντοι
1.706
Ξεκαθαρίζεις τη θέση σου από την αρχή. Είμαστε οι δυο μας.

Το σόϊ θα το βλέπουμε όποτε γουστάρουμε εμείς. Ούτε σούρτα φέρτα, ούτε πίτσι πίτσι, ούτε η μάνα μου και η μάνα μου.

Όσοι (λίγοι) έχουν τολμήσει αυτό που λέω, έχουν καταφέρει να έχουν επιτυχημένους γάμους.

Ο καθένας στο σπίτι του, χωρίς να σημαίνει ότι δε θα κάναμε τα πάντα (ο καθένας) για τη μάνα μας και τον πατέρα μας.

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Και σου λεει ναι κ ενταξει κ οταν ερθει ενα παιδι στα γυριζει ολα κωλοτουμπα κ μενεις μαλακας μια ζωη να πληρωνεις. Η πρωην μου στα διαζυγια μου ελεγε ειρωνικα 'ειπα-ξειπα'.

Κάποτε σε συμπεριφορα κωλοτουμπα καθαριζε ο πατερας της. Σημερα παιρνει το μερος της

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Λες να μην τα ξέρω; Προσωπικά βρέθηκα μπλεγμένος στην ιστορία της αδερφής μου χωρίς να φταίω. Ιστορία δηλ από την ανάποδη πλευρά. :confused:

Ο κόσμος απλά δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει γάμος. Νομίζουν όλοι ότι είναι όπως όταν αγοράζουμε από το e-shop κανά usb stick. Ότι αν χαλάσει, δε γαμιέται το πετάμε. :confused:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.217
Πόντοι
3.846
Η ευτυχία δεν είναι ασπιρίνη να είναι για όλους η ίδια συνταγή.

Η ευτυχία για κάθε άνθρωπο είναι διαφορετική. Είναι άνθρωποι που από 18 χρονών είχαν τη νοοτροπία οικογενειάρχη. Έγιναν οικογενειάρχες και περνάνε μια χαρά. Άλλοι πάλι έλεγαν "θα τα κάνω όλα πουτάνα μέχρι τα 35 και μετά θα βρω μια καλή γυναίκα να ηρεμήσω". Εκτός του ότι το 35 εύκολα πάει στο 40 και στο 45 (εμ είναι γλυκιά η αιώνια εφηβεία) κάποιοι απλά δε μπορούν να αλλάξουν, θα είναι πάντα αλάνια.
Και είναι και αυτοί που έχουν άλλες προτεραιότητες. Τη δουλειά τους, καριέρα, δε μπορούν μόνιμες καταστάσεις, δε θέλουν ευθύνες.

Δε μπορούν όλοι να θέλουν το ίδιο γιατί είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι. Ο παπούς μου (γεννημένος το 1915) έλεγε "υπάρχουν τόσα είδη ανθρώπων όσα και άνθρωποι".

Άρα ο καθένας πρέπει να ρωτήσει τον εαυτό του: Θέλω εγώ να ευτυχήσω ή να δω το διπλανό να δυστυχήσει επειδή θα με ζηλεύει;

rofos

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Like
203
Πόντοι
1
Ηδη στα 53 και νιωθω πιο καλα απο τα 23μου...
10 χρονια με την ιδια γυναικα, ποτε παντρεμενος και ποτε παιδια και ειμαστε καλυτερα απο τη πρωτη μερα.
Στο ψαροντουφεκο οι επιδοσεις μου πιο καλα απο τα νιατα μου.. Ισως αυτη η συχνη επαφη με τη θαλασσα να με κραταει ετσι..
Για μενα στη ζωη ειναι οι καλες σχεσεις με τους φιλους και τον ανθρωπο σου και ενα "ζωντανο" χομπι να σε κραταει..
Ολα τα αλλα ερχονται απο μονα τους.
53 και συνεχιζουμε....

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.566
Πόντοι
1.706
Στα 50 εχεις το μυαλο που θα θελες να εχεις στα 25 και στα 25 εχεις το σωμα που θα θελες να χεις στα 50...
Aυτο ειναι αληθεια ,στα 25 κ στα ημουν τελειως ανωριμος. Αρχισα να ωριμαζω στα 40.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Aυτο ειναι αληθεια ,στα 25 κ στα ημουν τελειως ανωριμος. Αρχισα να ωριμαζω στα 40.
Κι εγω μετα τα 40 αρχισα να βλεπω με αλλο ματι τους ανθρωπους τις καταστασεις και τις γυναικες!

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
-τι πλάνο να εφαρμόσω για να συνεχίσω να βρίσκω γυναίκες χωρίς να αναγκαστώ να πληρώσω.
Εδώ τα πράγματα άρχισαν να ζορίζουν. Τον γάμο τον είχα απορρίψει 4 χρόνια πριν δηλαδή στα 46 μου, όταν μία Ρωσίδα μου πρότεινε να παντρευτούμε. Χαλάστηκα γιατί την ήθελα, αλλά ο γάμος και τα παιδάκια δεν μου πάνε.

Έκανα 4 χρόνια σπονσοριλίκι, αλλά ουδέποτε το αποδέχτηκα σαν αγοραίο, γιατί δεν υπήρχαν προσυμφωνημένες τιμές για σεξουαλικές υπηρεσίες και ουδέποτε έδωσα λεφτά στο χέρι για αυτές τις υπηρεσίες. Έκανα δώρα, πλήρωνα κάποιες ανάγκες τους, περνάγαν καλά με ταξίδια κλπ. Μπορείτε να το πείτε και αυταπάτη. Όταν όμως μία μου ζήτησε να της αγοράσω αυτοκίνητο, τότε ξύπνησα από το λήθαργο και το έληξα.

Στην συνέχεια, αρχές 2013 έκανα επανασύνδεση με μία παλιά ευκαιριακή γκόμενα και είχαμε ελεύθερη σχέση μέχρι αρχές 2021. Αυτή ήταν σεξουαλικής διαβάθμισης 1 μπορεί και 2, δηλαδή ετεροφυλόφιλη, αλλά πάει ευκαιριακά και με γυναίκες. Από αυτήν γνώρισα και τη φίλη της, ωραίο κομμάτι κι αυτό και ίδιας σεξουαλ. διαβάθμισης. Όταν το έληξα με την πρώτη με πείραξε, ενώ με τη φίλη της τίποτα. Συνιστώ την ελεύθερη σχέση για 50άρηδες+ που θέλουν να παραμείνουν στο γκομενοσπόρ, με την προυπόθεση να μην κολλήσεις με την γκόμενα. Να σου αρέσει απλά, χωρίς να σε συναρπάζει.

Παράλληλα δοκίμασα και το concept με το mentoring, το οποίο είναι παρωδία σχέσης. Έρωτας έναντι επαγγελματικής προώθησης. Είναι καλή φάση, αλλά με τον covid περνάει κρίση και ίσως τελείωσε. Θα δείξει, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε. Έτσι άρχισα να μελετώ άλλα πλάνα.

Από τον εργασιοπορνοτουρισμό που πρότεινε ο @George71 που είναι μάλλον άβολος για την ηλικία μου, άρχισα να το ψάχνω στο youtube κλπ για εναλλακτικές μορφές διαβίωσης κι έτσι κατέληξα στις εναλλακτικές γκόμενες, ήτοι οικολόγες, κολαψολόγες και λοιπές αλαφροίσκιωτες. Βρήκα ήδη μία κι από ό,τι βλέπω είναι πολλές τέτοιες που ψάχνονται.

Τελευταία είχα την ιδέα να αναδιοργανώσω το δίκτυο με παλιές γκόμενες και γνωστές από την Ελλάδα. Είναι πενηντάρες τώρα πια. Δεν έχω πάει ποτέ με τέτοια ηλικία, αλλά επειδή τις ξέρω από παλιά, το μυαλό μου τις κρατάει ακόμα σαν μικρούλες. Θα κατέβω καλοκαίρι να τεστάρω το πλάνο.

Αυτά μέχρι στιγμής. Νέες ιδέες για διερεύνηση ευπρόσδεκτες.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Για τη φαλάκρα η μόνη λύση είναι μία επιτυχημένη μεταμόσχευση,δηλαδή όχι τύπου δημητράκη που
του κάρφωσαν τις πουτσότριχες με συραπτικό στη φαλάκρα.

Όσο για τον κάθε μπαρμπα μήτσο που τα ξυρίζει και νομίζει ότι έγινε Βιν Ντίζελ,
είναι για να σπάνε πλάκα τα γκομενέτα..
Μια εικόνα 1000 λέξεις....
Παρέα με τη γκόμενα...:confused::confused::confused:
ΣΒΕΡΚΟΣ.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297

Sorry.
Μην εξαρτασθε από άλλους ανθρώπους για να περνάτε καλά!
Δεν είμαστε γκόμενες για να λειτουργούμε έτσι

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Το θέμα είναι πως δεν μου έχει απαντήσει κάποιος που ΔΕΝ έχει παιδιά και είναι 50-60 το πως νιώθει. Αλλά ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις ??.. Και ο λόγος που ρωτάω είναι για μάλλον... Για σόλο με βλέπω είτε γιατί είναι έτσι όπως είναι οι γυναίκες είτε γιατί είμαι και γω αυτός που είμαι
Εγώ νιώθω μια χαρά. Τα παιδιά τα θεωρώ περιττές σκοτούρες. Όμως το πέρασμα του χρόνου μάς επηρεάζει ψυχολογικά και φέρνει πολλές φορές αρνητικές σκέψεις πχ η νιότη που πέρασε, οι ευκαιρίες που χάσαμε κλπ. Θες να έχεις το μυαλό σου προσανατολισμένο σε κάτι για να μην σκέφτεσαι τα δυσάρεστα. Αυτοί που έχουν παιδιά έχουν το μυαλό τους προσανατολισμένο εκεί. Όσοι δεν έχουμε παιδιά, πρέπει να έχουμε κάποιο πρότζεκτ. Αλλιώς το γήρας βαρύ.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Περί δημητράκη,ξέρω που έκανε την μμ,αλλά και ποια του την έκανε...
Kανονικά δεν έπρεπε να τον δεχτούν για μμ, γιατί είναι ακατάλληλο το norwood του όπως και η δότριά του.
Αλλά όποιος πάει σε ινστιτούτο ομορφιάς για μμ,αυτά παθαίνει.

Όσο για τα υπόλοιπα, οι "ρίζες" ονομάζονται grafts,το "ξέφωτο" crown,κ.λ.π.
Γενικά οι μμ είναι η μόνη λύση απέναντι σε περουκίνια,τοπίκ και άλλες "λύσεις".

Υ.Γ. Έχω κάνει ήδη εκτενή έρευνα για το ενδεχόμενο να αρχίσω να χάνω μαλλιά
και ξέρω ακριβώς σε ποια χώρα θα πάω και τι θα ζητήσω από το γιατρό
Λορέντσο ολέ;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297
Όπως λέει το τραγούδι στην ΜΥΘΙΚΗ σειρά "Παντρεμένοι με παιδιά"..."δεν μπορείς να έχεις το ένα χωρίς το άλλο"...θα τα φας στην μάπα όλα αν ανοίξεις βήμα για εκεί...αν σε παίρνει οικονομικά ορμα...αλλιώς άστο.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Όπως λέει το τραγούδι στην ΜΥΘΙΚΗ σειρά "Παντρεμένοι με παιδιά"..."δεν μπορείς να έχεις το ένα χωρίς το άλλο"...θα τα φας στην μάπα όλα αν ανοίξεις βήμα για εκεί...αν σε παίρνει οικονομικά ορμα...αλλιώς άστο.
το ξέρω οτι τα θέλω μονα ζυγα δικα μου,και δε γίνεται.Αλλα ελα βρες μου εσυ εναν παντρεμενο που να κανει ζωάρα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297
το ξέρω οτι τα θέλω μονα ζυγα δικα μου,και δε γίνεται.Αλλα ελα βρες μου εσυ εναν παντρεμενο που να κανει ζωάρα
Οι παντρεμένοι κατά βάθος μας ζηλεύουν για την ελευθερία μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom