Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.189
- Πόντοι
- 2.356
Τύπε, εγώ είμαι μηχανικός.τι παίχτηκε εδω πόσοι δικηγόροι παιζουν μπαλα δω μεσα να πουμε
Τύπε, εγώ είμαι μηχανικός.τι παίχτηκε εδω πόσοι δικηγόροι παιζουν μπαλα δω μεσα να πουμε
σωστοτατος φιλε μου 25 χρονια dj νησια κλπ σε ολη την ελλαδα και κυπρο ημουν... μια καυλιαρα να μη μου πριζει τα @@ τιποτα αλλο δε θελωπροσωπικα απο τα 50 και μετα, θελω να χαλαρωσω με μονιμο γκομενετο, το οποιο να καραγουσταριζομαστε, καπου ερημικα.
νησι ιδανικα.
χεστηκα για διασκεδαση, ντυσιμο, στυλ κλπ δηθενιες.
τις χορτασα, φτανει.
ελπιζω να το πετυχω.
αυτο πολυ μεγαλη υποθεση.μια καυλιαρα να μη μου πριζει τα @@ τιποτα αλλο δε θελω
Την λεωφορο Πειραιας - Κυπρος με ποσες λωριδες την θελεις;σωστοτατος φιλε μου 25 χρονια dj νησια κλπ σε ολη την ελλαδα και κυπρο ημουν... μια καυλιαρα να μη μου πριζει τα @@ τιποτα αλλο δε θελω
Να μπαινεις στο μπου. τυπε.Να μην πάσχω από κατάθλιψη
Να μπαινεις στο μπου. τυπε.
Ωραίος. Εύχομαι να τα καταφέρεις!Να δειχνω καλα , να δειχνω νεοτερος. Να προσεχω περισσοτερο υγεία κ εμφανιση.
Θα κανω πραματα που δεν εχω κανει νωριτερα.
Πχ χρωμοσαμπουαν για τα μαλλια, καποιο τατου, λευκανση δοντιων.
Να βγαλω γκομενογούστα μεχρι να βαρεθω.
Να βγαλω γουστα γενικως, με ταξιδια κ εξερευνησεις γενικως (τοποι, κουλτουρες, γαστρονομια, ποτά, κτλ) στην λατινικη αμερικη
Να φροντισω τα οικονομικα μου κ τις ψιλοεπενδυσεις μου ξοδευοντας μονο το 1/3 του χρονου μου.
Σε δυο μηνες ξεκιναει το πλανο, πηγαινω Ριο ντε ζανειρο για μόνιμα.
Δεν εχω τιποτα σταθερο παρα μονο την θέληση μου να το κανω. Οκ, εχω κανει μια οικονομικη ψιλοπροετοιμασια, (συν οτι μιλάω την γλωσσα κ εχω χαρτια )
Οταν βαρεθω ισως επιστρεψω στην ελλαδα.
Αυτό που λες είναι διαφορετικό θέμα. Πας σε επισκόπηση ζωής - προετοιμασία για τα γηρατειά.(Θα ελεγα να συμπληρωσεις για την ζωη γενικα μετα τα 60 ,οχι μονο σεξ)
Εννοω για την ζωη γενικα μετα τα 50 κι οχι μόνο το σεξ.Ωραίος. Εύχομαι να τα καταφέρεις!
Αυτό που λες είναι διαφορετικό θέμα. Πας σε επισκόπηση ζωής - προετοιμασία για τα γηρατειά.
Εμένα η πρόθεσή μου για τον προσανατολισμό του θέματος είναι στο δεύτερό μου ποστ. Δηλαδή η ερωτική ζωή μετά τα 50 και τι κάνουμε (πλάνα, προτάσεις). Αλλά με αυτά που διαβάζω μέχρι τώρα το βλέπω να παρεκκλίνει προς τη δική σου κατεύθυνση, λολ.
Τι θα κάνεις στο Ρίο;Αν είσαι πλαστικός χειρουργός η αθλητής ο.κ....Να δειχνω καλα , να δειχνω νεοτερος. Να προσεχω περισσοτερο υγεία κ εμφανιση.
Θα κανω πραματα που δεν εχω κανει νωριτερα.
Πχ χρωμοσαμπουαν για τα μαλλια, καποιο τατου, λευκανση δοντιων.
Να βγαλω γκομενογούστα μεχρι να βαρεθω.
Να βγαλω γουστα γενικως, με ταξιδια κ εξερευνησεις γενικως (τοποι, κουλτουρες, γαστρονομια, ποτά, κτλ) στην λατινικη αμερικη
Να φροντισω τα οικονομικα μου κ τις ψιλοεπενδυσεις μου ξοδευοντας μονο το 1/3 του χρονου μου.
Σε δυο μηνες ξεκιναει το πλανο, πηγαινω Ριο ντε ζανειρο για μόνιμα.
Δεν εχω τιποτα σταθερο παρα μονο την θέληση μου να το κανω. Οκ, εχω κανει μια οικονομικη ψιλοπροετοιμασια, (συν οτι μιλάω την γλωσσα κ εχω χαρτια )
Οταν βαρεθω ισως επιστρεψω στην ελλαδα.
(Θα ελεγα να συμπληρωσεις για την ζωη γενικα μετα τα 60 ,οχι μονο σεξ)
Και καυλιάρα και να μην σου τα πρήζει....σχεδόν ανέφικτον....καλή τύχη!αυτο πολυ μεγαλη υποθεση.
Μαν, 60 έγραψες στο προηγούμενο ποστ σου , για αυτό σου απάντησα έτσι. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα 50 και στα 60. Ίσως να έκανες λάθος.Εννοω για την ζωη γενικα μετα τα 50 κι οχι μόνο το σεξ.
Η ζωη με αφετηρια τα 50 +
Οχι πως το βλεπουμε στα 70 κτλ
Χαχα τι αθλητης βρε τυπε.Τι θα κάνεις στο Ρίο;Αν είσαι πλαστικός χειρουργός η αθλητής ο.κ....
Η κινεζική πανούκλα σαρώνει εκεί...θα πας αδιαβαστος εκεί.Μεινε εδώ η έστω πάνε Πορτογαλία όπου έχει πολλούς εμβολιασμενους.
ΑααΜαν, 60 έγραψες στο προηγούμενο ποστ σου , για αυτό σου απάντησα έτσι. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα 50 και στα 60. Ίσως να έκανες λάθος.
Τελος πάντων. Ας μιλήσουμε γενικά για 50+
Μια και είμαι σχεδόν 55 θα έλεγα ότι μια χαρά ήταν τα 80s (αν εξαιρέσουμε το ΠΑΣΟΚ ).Ας μιλήσουμε γενικά για 50+
Σε προλαβαίνω, τύπε μου, γιατί θα αρχίσουν κι άλλοι τις αναπολήσεις και θα βγούμε εκτός θέματος. Όταν έγραψα «γενικά για 50+» εννοούσα για τη ζωή μετά τα πενήντα γενικά, κι όχι μόνο για το σεξ. Επειδή το ζήτησε ο Urlauber. Δεν εννοούσα να μιλάμε εμείς οι 50+ σε ηλικία για τη ζωή μας γενικά.Μια και είμαι σχεδόν 55 θα έλεγα ότι μια χαρά ήταν τα 80s (αν εξαιρέσουμε το ΠΑΣΟΚ ).
Το middle-age crisis είναι τρομερό.Λοιπόν όταν έφτασα τα 50 (το 2012) προβληματίστηκα για πολλά πράγματα:
-τι θα κάνω με την καράφλα που είχε μεγαλώσει αρκετά
....................................
Άρχισα να μελετώ διάφορες λύσεις.-τι θα κάνω με την καράφλα που είχε μεγαλώσει αρκετά