You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο 50άρης είναι ένας νέος της εποχής
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.617
- Πόντοι
- 12.756
ειμαι 48 ακομα εχω 2 χρονια
manilakano
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2021
- Like
- 174
- Πόντοι
- 0
55 και γεματος χαρα. Περασα μια ζωη στα "νιατα" μου γαματη. Τωρα αραχτος, ηρεμος, με υπομονη και γνωση. Το γαμησι δεν ειναι προβλημα.
1belkinjo2
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 332
- Πόντοι
- 21
Στα 50 ξεκινάει; Και τότε αυτό που περνάω εγώ εδώ και 3-4 χρόνια (από τα 45 μου) τι είναι; Να περιμένω χειρότερα;Το middle-age crisis είναι τρομερό.
Σε μένα κράτησε μόνο μία μέρα - στα γενέθλια.
Όμως οι celebs περνάνε πολύ πιο δύσκολα.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.406
- Πόντοι
- 3.936
Aν καποιος πενηνταρης εχει μαλλια που να εχουν διατηρησει φυσικα το χρωμα τους, εχει δυο τρεις ρυτιδες, επιπεδη κοιλια με δατροφη και βγαζει σε τζοκινγκ 70km την εβδομαδα, χωρις υποχρεωσεις και καταχρησεις, τοτε ειναι σε καλο δρομο. Μπορει να βγει στην πιατσα και να το παιζει 'νεος της εποχης.'
Target 600
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
Σωστό. Χρειάζεται όμως και ένας πλήρης οδηγός του @Gamiseta1990 για προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας, ντυσίματος κ lifestyle. Με ένα pm σας έχει έτοιμη τη λίστα η οποία κάνει θαύματα !!!Aν καποιος πενηνταρης εχει μαλλια που να εχουν διατηρησει φυσικα το χρωμα τους, εχει δυο τρεις ρυτιδες, επιπεδη κοιλια με δατροφη και βγαζει σε τζοκινγκ 70km την εβδομαδα, χωρις υποχρεωσεις και καταχρησεις, τοτε ειναι σε καλο δρομο. Μπορει να βγει στην πιατσα και να το παιζει 'νεος της εποχης.'
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Πανω κάτω όλοι τα ίδια θέλουν σε αυτή την ηλικία.. Εδώ 40 είμαι και δε θα με χάλαγε μάλιστα αν την έκανα από Αθήνα ακόμα καλυτεραπροσωπικα απο τα 50 και μετα, θελω να χαλαρωσω με μονιμο γκομενετο, το οποιο να καραγουσταριζομαστε καπου ερημικα.
νησι ιδανικα.
χεστηκα για διασκεδαση, ντυσιμο, στυλ κλπ δηθενιες.
τις χορτασα, φτανει.
ελπιζω να το πετυχω.
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 1.056
Δεν ειναι θεμα ηλικιας πιστευω, αλλα το πως σκεφτεσαι για την ηλικια σου..
Εγω παντως σας εχω καλα νεα!
Σε ενα βιντεο που εβλεπα για την εξελιξη του ανθρωπου, ελεγε οτι τα σημερινα 35 ειναι σαν εισαι 25..
Ετοιμαστοιτε μαγκες η ζωη τωρα ξεκιναει!!
Εγω παντως σας εχω καλα νεα!
Σε ενα βιντεο που εβλεπα για την εξελιξη του ανθρωπου, ελεγε οτι τα σημερινα 35 ειναι σαν εισαι 25..
Ετοιμαστοιτε μαγκες η ζωη τωρα ξεκιναει!!
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Αν δεν παρεις ελλεηνιδα έχεις αυξημένες πιθανοτητες να το πετυχειςσωστοτατος φιλε μου 25 χρονια dj νησια κλπ σε ολη την ελλαδα και κυπρο ημουν... μια καυλιαρα να μη μου πριζει τα @@ τιποτα αλλο δε θελω
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.217
- Πόντοι
- 3.846
Παίκτη μου κάθε εποχή έχει τα θετικά και τα αρνητικά της. Όταν είμαστε στην εφηβεία τα βλέπουμε αλλιώς τα πράγματα, ονειρευόμαστε να είμαστε 30ρηδες φραγκάτοι με αμάξια και μουνιά και να μη μένουμε με τους γονείς.Ο τύπος MindReade
Μια και είμαι σχεδόν 55 θα έλεγα ότι μια χαρά ήταν τα 80s (αν εξαιρέσουμε το ΠΑΣΟΚ ).
Βάτες οι γκόμενες στο σχολείο που ακούγανε Duran Duran και γουστάρανε πήδημα στην 5ήμερη, αλλά προσοχή στα μαλλιά.
Τουλάχιστον καταλαβαίναμε τι γινότανε. Δεν υπήρχαν tattoos, τα κατοικίδια δεν ήτανε trendy, καθώς και κάτι non-binary sex και το μουνί της Χάϊδως......
ώπα...
θα μπει ο poppop τώρα.
Μεγαλώνοντας νοσταλγείς την εποχή που δεν είχες υποχρεώσεις, δε δούλευες, το σχολείο σου μοιάζει παράδεισος.
Για μένα σε κάθε εποχή πρέπει να προσπαθείς να κοιτάς μπροστά και όχι να κοιτάς προς τα πίσω.
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.566
- Πόντοι
- 1.706
Στοχο εχω επισης
Α)να παρω ενα σπιτι με πισινα εκει, κ να κανω ενα παρτι μια φορά την εβδομαδα, με 4-5 γκομενετα , οποια γνωστη θελει ας φερει κ φιλη της, αν κ συνηθως γκομενα δεν φερνει ποτε στο τραπεζι αλλη γκομενα πιο εμφανισιμη (εκτος απο τον Σαββίδη που τα ενιαρια του φερναν 10ρια απλοχερα.
Παρτυ με πισινα, καιπιρινιες , μπυρες κ bbq.
Β) να βγαλω ενα σχολειο που θελω για πιλοτος διθεσιου αεροπλανου. Ειναι το απολυτο απωθημενο μου κ ειναι φτηνα εκει, το εχω ψαξει. Τιποτα επαγγελματικο, μονο για χομπυ
Α)να παρω ενα σπιτι με πισινα εκει, κ να κανω ενα παρτι μια φορά την εβδομαδα, με 4-5 γκομενετα , οποια γνωστη θελει ας φερει κ φιλη της, αν κ συνηθως γκομενα δεν φερνει ποτε στο τραπεζι αλλη γκομενα πιο εμφανισιμη (εκτος απο τον Σαββίδη που τα ενιαρια του φερναν 10ρια απλοχερα.
Β) να βγαλω ενα σχολειο που θελω για πιλοτος διθεσιου αεροπλανου. Ειναι το απολυτο απωθημενο μου κ ειναι φτηνα εκει, το εχω ψαξει. Τιποτα επαγγελματικο, μονο για χομπυ
Τελευταία τροποποίηση:
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Δεν υπάρχει τέτοιος φόβος εκτός αν έχεις υποκείμενα νοσήματα ? αν είσαι 200 κιλά, αν έχεις διαβήτη (δε θυμάμαι ποιον τύπο), αν παίρνεις αναβολικά κλπ. Αν είσαι κανονικός άνθρωπος, δεν έχεις φόβο.Τύποι στα 50 θέλω απλά να μου σηκώνεται αυθόρμητα και όλα τα άλλα βρίσκονται.
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
και αν εισαι κινηματογραφικο πρόσωπο σαν εμεναΔεν υπάρχει τέτοιος φόβος εκτός αν έχεις υποκείμενα νοσήματα ? αν είσαι 200 κιλά, αν έχεις διαβήτη (δε θυμάμαι ποιον τύπο), αν παίρνεις αναβολικά κλπ. Αν είσαι κανονικός άνθρωπος, δεν έχεις φόβο.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Στο β' σκέλος, το αγγούρι είναι να συντηρείς το πτυχίο σου, θέλει ώρες πτήσης οπότε και χρήμα.Στοχο εχω επισης
Β) να βγαλω ενα σχολειο που θελω για πιλοτος διθεσιου αεροπλανου. Ειναι το απολυτο απωθημενο μου κ ειναι φτηνα εκει, το εχω ψαξει.
TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
αρκει να ειναι καλυβιωτικο ειναι στραβο απο την ωρα που θα βγειΣτο β' σκέλος, το αγγούρι είναι να συντηρείς το πτυχίο σου, θέλει ώρες πτήσης οπότε και χρήμα.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.060
- Πόντοι
- 6.515
το δευτερο κομματι δυσκολο τυπεΛοιπόν όταν έφτασα τα 50 (το 2012) προβληματίστηκα για πολλά πράγματα:
-τι θα κάνω με την καράφλα που είχε μεγαλώσει αρκετά
-τι πλάνο να εφαρμόσω για να συνεχίσω να βρίσκω γυναίκες χωρίς να αναγκαστώ να πληρώσω.
-πώς να κρατιέμαι σε φόρμα, γιατί τα σημάδια του χρόνου άρχισαν να φαίνονται όλο και πιο πολύ
-πως να συμμαζέψω τα οικονομικά, γιατί προσπαθώντας να απολαύσω τη ζωή μου έκανα και αρκετές σπατάλες
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
2 προβληματα μονο
α) φαλακρα
β) κακη οικονομικη κατασταση
αν ξεπεραστουν αυτα τα 2, μια χαρα μετρα.
α) φαλακρα
β) κακη οικονομικη κατασταση
αν ξεπεραστουν αυτα τα 2, μια χαρα μετρα.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Για τη φαλάκρα η μόνη λύση είναι μία επιτυχημένη μεταμόσχευση,δηλαδή όχι τύπου δημητράκη πουΛοιπόν όταν έφτασα τα 50 (το 2012) προβληματίστηκα για πολλά πράγματα:
-τι θα κάνω με την καράφλα που είχε μεγαλώσει αρκετά
-τι πλάνο να εφαρμόσω για να συνεχίσω να βρίσκω γυναίκες χωρίς να αναγκαστώ να πληρώσω.
-πώς να κρατιέμαι σε φόρμα, γιατί τα σημάδια του χρόνου άρχισαν να φαίνονται όλο και πιο πολύ
-πως να συμμαζέψω τα οικονομικά, γιατί προσπαθώντας να απολαύσω τη ζωή μου έκανα και αρκετές σπατάλες
του κάρφωσαν τις πουτσότριχες με συραπτικό στη φαλάκρα.
Όσο για τον κάθε μπαρμπα μήτσο που τα ξυρίζει και νομίζει ότι έγινε Βιν Ντίζελ,
είναι για να σπάνε πλάκα τα γκομενέτα..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις