You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nylon, heels & lingerie
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Madman17
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 193K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
και τι δε θα δινα να γαμουσα αυτο το πουτανακι,αχ!!!!
Τουλάχιστον η Φραμπάλα με ζαρτιέρες είναι πιό γκόμενα απ' αυτές που ποστάρεις. Αλλά περί ορέξεως του καθενός ουδείς λόγος.Aμα βρω θα σου βαλω και τη φραμπαλα να τον παιζεις!
Καγιάφα, οι φωτό που βάζεις είναι εκτός του θέματος του θρέντ. ʼλλο Lingerie, Nylon & Heels και άλλο Gothic, Leather, BDSM κλπ κλπ. Μπορείς να ανοίξεις καινούργιο θρέντ με Gothic, ή να ζητήσεις την μετονομασία του. Πάντως Gothic και Lingerie είναι δύο τελείως διαφορετικά φετίχ.
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Σας παρακαλω καντε τον mod στη θεση του mod για να ηρεμησει!Τουλάχιστον η Φραμπάλα με ζαρτιέρες είναι πιό γκόμενα απ' αυτές που ποστάρεις. Αλλά περί ορέξεως του καθενός ουδείς λόγος.
Καγιάφα, οι φωτό που βάζεις είναι εκτός του θέματος του θρέντ. ʼλλο Lingerie, Nylon & Heels και άλλο Gothic, Leather, BDSM κλπ κλπ. Μπορείς να ανοίξεις καινούργιο θρέντ με Gothic, ή να ζητήσεις την μετονομασία του. Πάντως Gothic και Lingerie είναι δύο τελείως διαφορετικά φετίχ.
Αν δεν σου αρεσει δεν χρειαζεται να κραζεις οτι δεν σου αρεσει απλα μην τις κοιτας!Υπαρχουν ατομα που γουσταρουν!
Kaiaphas, δεν έχω φιλοδοξίες γιά μόντ ή άλλα αξιώματα και καταξίωση από το ιντερνετ, πόσο μάλλον από αυτό το site ή παρεμφερή Forum ή Portals.
Σαφώς και δεν μου αρέσουν τα γκότθικ, αλλά εάν έβαζα Grannies ή Torture ή Fuck machines σε θρέντ με άσχετο θέμα (πχ. Interacial), μάλλον θα ενοχλούσε αυτούς που παρακολουθούν και τους αρέσει το thread Interacial.
Τώρα αν με τον Αστερίξ θίχτηκε το γούστο σου ή νόμισες ότι σε έκραξα ή προσβλήθηκες, ανακαλώ και ζητώ συγγνώμη. ΄
Αλλά οι φωτό που βάζεις εξακολουθούν να είναι εκτός του συγκεκριμένου θέματος. Μπορεί να αρέσουν σε σένα και σε άλλον κόσμο (μαγκιά σου και ουδείς λόγος μου πέφτει γιά τα γούστα και τα φετίχ του καθενός), αλλά σε μένα που βλέπω το thread Lingerie σαφώς όχι, και δεν βλέπω το λόγο που παρεξηγήθηκες επειδή απλά είπα ότι οι φωτογραφίες που ποστάρεις είναι εντελώς άσχετες με το θέμα.
Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.
Σαφώς και δεν μου αρέσουν τα γκότθικ, αλλά εάν έβαζα Grannies ή Torture ή Fuck machines σε θρέντ με άσχετο θέμα (πχ. Interacial), μάλλον θα ενοχλούσε αυτούς που παρακολουθούν και τους αρέσει το thread Interacial.
Τώρα αν με τον Αστερίξ θίχτηκε το γούστο σου ή νόμισες ότι σε έκραξα ή προσβλήθηκες, ανακαλώ και ζητώ συγγνώμη. ΄
Αλλά οι φωτό που βάζεις εξακολουθούν να είναι εκτός του συγκεκριμένου θέματος. Μπορεί να αρέσουν σε σένα και σε άλλον κόσμο (μαγκιά σου και ουδείς λόγος μου πέφτει γιά τα γούστα και τα φετίχ του καθενός), αλλά σε μένα που βλέπω το thread Lingerie σαφώς όχι, και δεν βλέπω το λόγο που παρεξηγήθηκες επειδή απλά είπα ότι οι φωτογραφίες που ποστάρεις είναι εντελώς άσχετες με το θέμα.
Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
αστον ρε kaiapha δε βλεπεις οτι ο τυπος ειναι ανωμαλος!!
ακους εκει δε του αρεσουν οι gothic!!!!
+1000αστον ρε kaiapha δε βλεπεις οτι ο τυπος ειναι ανωμαλος!!
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Ρε παιδιά ηρεμήστε.
Ο άνθρωπος είναι κύριος και δε σας αποκάλεσε με κάποιο χαρακτηρισμο....
Το μόνο που είπε είναι ότι το θρεντ είναι για γκόμενες με καλτσόν-ζαρτιέρες-τακούνια κ.τ.λ....
Δεν είναι για gothic.....
Εγώ προσωπικά τις γουστάρω τις gothic γκόμενες (δεν τρελλάινομαι, αλλά οκ.), όμως θα έπρεπε να είναι σε άλλο θρεντ.
Αυτό είπε ο άνθρωπος (και έχει και δίκιο) και κακώς τόν....κράζετε , φίλε μποτόφιλε!
(εκτός άν κάνεις πλάκα, γιατί μου κάνει εντύπωση να του τη μπαίνεις έτσι χοντρά για ''ασήμαντον αφορμή'')
Επισκέπτης
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Τώρα μάλιστα! Μιλάμε!
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Eτσι ακριβως οπως τα λεει ο φιλος ειναι!Εγω προτεινω να ποσταρετε τιποτα γιατι εγω η nantine και ο Kaiaphas το διατηρουμε...
Εγω το ανοιξα το topik και δεν νομιζω οτι ειμαστε off topic...
Απλα το αγριεψαμε λιγο....
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Γουστα ειναι αυτα!Τι να κανουμε μαλλον πρεπει να γινουν περικοπες στο θεμα!αστον ρε kaiapha δε βλεπεις οτι ο τυπος ειναι ανωμαλος!!
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
οχι μηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις