aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.164
- Πόντοι
- 456
Σε αυτό που ήταν στον 50 όροφο ,το άλλο μετακόμισε Παγκράτι εδώ και κάμποσο καιρό.Σε ποιο νουμερο στην Μιχαλακοπουλου έγινε αυτό; γιατί έχουν 2 εκεί
Σε αυτό που ήταν στον 50 όροφο ,το άλλο μετακόμισε Παγκράτι εδώ και κάμποσο καιρό.Σε ποιο νουμερο στην Μιχαλακοπουλου έγινε αυτό; γιατί έχουν 2 εκεί
Που ακριβώς στο Παγκράτι;Σε αυτό που ήταν στον 50 όροφο ,το άλλο μετακόμισε Παγκράτι εδώ και κάμποσο καιρό.
κοντά στο άγαλμα του ΤρούμανΠου ακριβώς στο Παγκράτι;
το ίδιο είναι, απλά έχει δύο χώρους .Ποιο ειναι το αλλο ρε παιδια;
Το συγκεκριμένο έχει μέσα και τον καφέ στην τιμή !Παιδια υπαρχει περιπτωση καπου να μην τα κανουν ολα η αρχιζουν τις εξτρα χρεωσεις και τις γνωστες μαλακιες?Θα πρεπει να ειναι σταντρα ολα μεσα γτ μονο ετσι συμφερει κ συν οτι βγαζουμε και φαντασιωσεις με ασιατισσες οταν υπαρχουν
Δεν πινω καφεδες χαχαχαΤο συγκεκριμένο έχει μέσα και τον καφέ στην τιμή !
Έχει κανείς νεότερα για το νεο μαγαζί nuruvip να μας πει τι γίνετε?? Η νέα φωτογραφία πάντως με το χώρο και το στρώμα είναι πολύ εντυπωσιακή , σε αντίθεση με τα κορίτσια που φαίνονται αρκετά μπαμπάτσικα....
Στο αλλο γραφείο, (αν είναι άλλο nuru-massage) οι κοπέλες φαίνονται αρκετά ομορφότερες.....
Εχω την εντυπωση οτι το καινουργιο ειναι μασατζιδικο που εχει ως κυριο πιατο το νουρου... ή εστω ως βιτρινα... το λεω αυτο γιατι εχει και χαλαρωτικο με 60 ευρω που ειναι η κλασικη τιμη στα μασατζιδικα που γαμας... Μια επισκεψη βεβαια θα μας πεισει και θα μας λυσει τις οποιες αποριεςΑπό περιέργεια επικοινώνησα με το original nuru και μου είπαν ότι δεν έχουν σχέση με το καινούργιο. Η αλήθεια είναι ότι η επιλογή των κοριτσιών είναι με εντελώς διαφορετικά κριτήρια
Ελπίζω να έχουμε ευγενή ανταγωνισμό προς όφελος μας
Εχω την εντυπωση οτι το καινουργιο ειναι μασατζιδικο που εχει ως κυριο πιατο το νουρου... ή εστω ως βιτρινα... το λεω αυτο γιατι εχει και χαλαρωτικο με 60 ευρω που ειναι η κλασικη τιμη στα μασατζιδικα που γαμας... Μια επισκεψη βεβαια θα μας πεισει και θα μας λυσει τις οποιες αποριες
Από περιέργεια επικοινώνησα με το original nuru και μου είπαν ότι δεν έχουν σχέση με το καινούργιο. Η αλήθεια είναι ότι η επιλογή των κοριτσιών είναι με εντελώς διαφορετικά κριτήρια
Βλέπω και μια μεταγραφή πάντως ,την Μπέλα ,ίδιο όνομα ,ίδιο χρώμα και σωματότυπο !Από περιέργεια επικοινώνησα με το original nuru και μου είπαν ότι δεν έχουν σχέση με το καινούργιο. Η αλήθεια είναι ότι η επιλογή των κοριτσιών είναι με εντελώς διαφορετικά κριτήρια
Άρα δηλαδή άνοιξε άλλο ένα στο ίδιο στυλ με το πρωτο που είχε ανοίξειΕχω την εντυπωση οτι το καινουργιο ειναι μασατζιδικο που εχει ως κυριο πιατο το νουρου... ή εστω ως βιτρινα... το λεω αυτο γιατι εχει και χαλαρωτικο με 60 ευρω που ειναι η κλασικη τιμη στα μασατζιδικα που γαμας... Μια επισκεψη βεβαια θα μας πεισει και θα μας λυσει τις οποιες αποριες
Τόσο μουναρα;που να είναι τώρα αυτή;μετα την μανουρα που πετυχα στη εισοδο δεν το νομιζω ....μπορει να πλακωσανε και τα στρουμφακια μετα ...
Καταλαβα...Δεν με ενθουσιάζει κάποιαMόνο από τις φωτό!