Αγαπητοί συναγωνιστές χαίρεται. Για ακόμα μια φορά θα χρειαστώ τα πολύτιμα φώτα σας. Το πρώτο 10ήμερο του Μάρτη μου δώθηκε η ευκαιρία να επισκευθώ για 4 μέρες και για πρώτη μου φορά την Αθήνα. Από τις λίγες μου εμπειρίες στα μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης και τις εμπειρίες μου με της "αθλήτριες" στη Λεμεσό, θα απευθηνθώ σε εσάς για τα κατατώπια και τα σαβουάρ βιβρ του αγοραίου έρωτα της πρωτεύουσας. Από τα λίγα που έχω διαβάσει υπάρχουν περιπτώσεις με δεκάρικο και εικοσάρικο σε διαφορά με τα τριαντάρικα και πενηντάρικα που έχω συνηθίσει; Το πλάνο μου είναι για ποσοτικό άθλημα, τις μέρες που θα είμαι πάνω καθώς και να το συνδιάσω με την εξερευνηση μου στην πόλη. Δηλαδή να κατεβαίνω το πρωί να ξεκινώ με κανένα τσιμπουκάκι για το καλημέρα, να πηγαίνω τις βόλτες μου και το μεσημέρι/απόγευμα/βράδυ όποτε κάτσει, να ρίχνω και κανένα πήδημα. Δεν με ενδιαφέρουν ακάποτα και εξτρημ σπορτς, μου αρέσουν πιο gfe καταστάσεις με πετιτ κοπέλες. Ιδιαίτερη προτίμιση στα ξανθά πιπινάκια. Περί ορέξεως...Η βάση μου θα είναι κοντά στα εξάρχεια οπότε θα προτιμήσω να περιπλανίεμαι στην εγγύης περιοχή. Οι βασικές μου απορίες είναι οι εξής. Ποιά είναι τα ωράρια της πρωτεύουσας, πότε αλλάζουν οι βάρδιες και ποιές ώρες να προτιμήσω που δεν θα επικρατεί σχετική κίνηση; Η φάση είναι πάνω κάτω η ίδια με τα μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης; Όπου μπαίνεις μέσα βγαίνει για σαλονάρισμα η κοπέλα και ανακοινώνονται τιμές και υπηρεσίες από την υποδοχή; Υπάρχει ντουζ σε κάθε σπιτάκι και προτείνεται την χρήση του πριν τον αγώνα ή δεν υπάρχει χρόνος; Τι να προσέξω για να μη με πιάσουν κότσο; Σε ποιές περιοχές να κινηθώ; Και υπάρχει κάτι αξιόλογο στα γούστα μου; Ευχαριστώ πολύ και καλά γαμίσια!
Σεξοτουρισμός στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arisgoku
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 0 άτομα (0 μέλη και 0 επισκέπτες)