Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.272
- Πόντοι
- 4.365
Μπορεί να διαλέξει κάποιος κοπέλα εκεί;
Να τις δει σε σαλόνι;
Γιατί στο τηλέφωνο μου είπε όχι αυτή.
Όχι αλλά αν το βασικό σου κριτήριο είναι εμφάνιση, πάρε Βανέσα
Μπορεί να διαλέξει κάποιος κοπέλα εκεί;
Να τις δει σε σαλόνι;
Γιατί στο τηλέφωνο μου είπε όχι αυτή.
τυποι μου περασμα απο μιχαλακοπουλου σημερα να δω μηπως εχει αλλαξει κατι αλλα την εκανα με ελαφρα
γιατι στην εισοδο ηταν 2 κυρατσες και ενας κλαρινογαμπρος και παραπονιοντουσαν για το μασατζιδικο στην πολυκατοικια εχοντας στησει μπλοκ στην εισοδο της πολυκατοικιας!
μαλλον τους βλεπω να αλλαζουν παλι διευθυνση
Δείχνει ότι είναι ήδη σε λειτουργία . Οσο για το γνωστό σταμάτησε στην Μιχαλακοπούλου; το παράρτημα στο Παγκράτι δουλεύει ;Καινούργιο φαίνεται!! τον Σεπτέμβριο όταν ανέβουμε Αθήνα να το δοκιμάσουμε, να δούμε αν είναι κάτι φρέσκο και διαφορετικό
Nuru VIP Massage
Nuru VIP Massage - Ερωτικό & Αισθησιακό Μασάζ Αθήνα. Απολαύστε ένα υπέροχο Ερωτικό μασάζ Nuru στην Αθήνα. Μοναδική εμπειρία αισθησιακού μασάζ.nuruvip.gr
Κι εγώ για αυτό ήθελα να ρωτήσω, αλλά με πρόλαβες. Μακάρι να ξέρει κάποιος κάτι και μας ενημερώσει. Επίσης στο νήμα μασατζηδηκα που γαμας, ρώτησα για το γραφείο, για να δούμε...Καινούργιο φαίνεται!! τον Σεπτέμβριο όταν ανέβουμε Αθήνα να το δοκιμάσουμε, να δούμε αν είναι κάτι φρέσκο και διαφορετικό
Nuru VIP Massage
Nuru VIP Massage - Ερωτικό & Αισθησιακό Μασάζ Αθήνα. Απολαύστε ένα υπέροχο Ερωτικό μασάζ Nuru στην Αθήνα. Μοναδική εμπειρία αισθησιακού μασάζ.nuruvip.gr
Καινούργιο φαίνεται!! τον Σεπτέμβριο όταν ανέβουμε Αθήνα να το δοκιμάσουμε, να δούμε αν είναι κάτι φρέσκο και διαφορετικό
Nuru VIP Massage
Αν γραψεις στο google, nuru vip, τοτε σου βγαζει οδο και συγκεκριμενα Μαθιού Μακκά 1. Αν επισης γραψεις nuru vip στο fb σου δειχνει τον χώρο τους..λέει ότι έχουν δικό τους χώρο πατάς τον σύνδεσμο και τίποτα
αν πάει κάποιος ας ενημερώσει please
Τελικά τι ισχύει;Στην Μιχαλακοπούλου δουλεύει κανονικά;Στο nuru vip φαίνεται μας διαβάζουν. Βάλανε πιο επαγγελματικές φωτό. Αν και μου φαίνονται βαριά κορμιά για νουρου
Στείλε ένα μήνυμα και ρώτα. Μετά πες μας κι εμάς.Τελικά τι ισχύει;Στην Μιχαλακοπούλου δουλεύει κανονικά;
99% το ίδιο είναι ρε παιδιά.Στο καινούριο nuru vip, έχουν κάνει οι άτιμοι copy paste μέχρι και τα FAQ...
Με βάζει απλά σε σκέψεις μήπως είναι οι ίδιοι και είπαν να ανοίξουν άλλο ένα δήθεν καινούριο
μετα την μανουρα που πετυχα στη εισοδο δεν το νομιζω ....μπορει να πλακωσανε και τα στρουμφακια μετα ...Τελικά τι ισχύει;Στην Μιχαλακοπούλου δουλεύει κανονικά;
Σε ποιο νουμερο στην Μιχαλακοπουλου έγινε αυτό; γιατί έχουν 2 εκείμετα την μανουρα που πετυχα στη εισοδο δεν το νομιζω ....μπορει να πλακωσανε και τα στρουμφακια μετα ...