Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 443K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Kostas M

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2023
Like
66
Πόντοι
0
Καλησπέρες στην ομάδα .Γενικά φρέσκος στις μασαζοκαταστασεις ,δεν έχει δοκιμαστεί nuru ακόμα αλλά σύντομα θα δοκιμάστει. Σε ένα massage nuru είστε και οι 2 τελείως γυμνοί; . Και αν ναι, επιτρέπονται τύπου χαιδεματα;
Καλησπέρα φίλε.. Καλώς ήρθες.. Εσύ είσαι γυμνός,οι κοπέλες με μαγιό ή εσώρουχο.Μονο το κάτω..Τα χαιδεματα, εξαρτάται από την κοπέλα εάν αφήνει ή όχι.. Ελπίζω να βοήθησα λίγο..

• Like
Αντιδράσεις: Lionel

Lionel

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλε.. Καλώς ήρθες.. Εσύ είσαι γυμνός,οι κοπέλες με μαγιό ή εσώρουχο.Μονο το κάτω..Τα χαιδεματα, εξαρτάται από την κοπέλα εάν αφήνει ή όχι.. Ελπίζω να βοήθησα λίγο..
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ,να σαι καλά!!!

Lionel

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Δεν θα φανεί παράξενο σε αυτούς δηλαδή αν τυχόν γδυθεί τελείως ο πελάτης . Επειδή σε κάποια sites γράφουν υποχρεωτικά πρέπει να είναι και οι 2 με μαγιό

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.196
Πόντοι
4.130
Συγγνώμη που μπαίνω τώρα και πιθανόν ότι πω να εχει ήδη γραφτεί αλλα γιατί δεν πάτε σε ένα μασατζιδικο που προσφέρουν nuru να κάνετε ένα καλο προγραμμα χωρίς ρούχα και μα και μου....
Για να προλάβω ερώτηση, Στουρνάρη με Λια ή Μονικα....
Νομίζω και στο Μπακνανα προσφέρουν ακόμη στην μετα-Έλενα εποχή....

Lionel

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Συγγνώμη που μπαίνω τώρα και πιθανόν ότι πω να εχει ήδη γραφτεί αλλα γιατί δεν πάτε σε ένα μασατζιδικο που προσφέρουν nuru να κάνετε ένα καλο προγραμμα χωρίς ρούχα και μα και μου....
Για να προλάβω ερώτηση, Στουρνάρη με Λια ή Μονικα....
Νομίζω και στο Μπακνανα προσφέρουν ακόμη στην μετα-Έλενα εποχή....
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Spin31

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2018
Like
124
Πόντοι
1
Η Victoria απο το Nuruvip φαίνεται δυνατή περίπτωση σε σχέση με όλες τις άλλες απο την φωτογραφία δλδ....έχει κάποιος εμπειρία να μας πει πως ειναι απο κοντά??
Δοκίμασα,πολύ μικρό βυζί,κάνει την προσπάθεια της αλλά ως εκεί τίποτα ιδιαίτερο γενικά. Μιχαλακοπούλου προσωπικά περνάω αρκετά καλύτερα

TEXAN

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
216
Πόντοι
0
Δοκίμασα,πολύ μικρό βυζί,κάνει την προσπάθεια της αλλά ως εκεί τίποτα ιδιαίτερο γενικά. Μιχαλακοπούλου προσωπικά περνάω αρκετά καλύτερα

Μπορείς να δώσεις παραπάνω πληροφορίες? υψος, κιλά, ηλικία αν έχει ωραίο πρόσωπο και σώμα είναι ότι δείχνει γενικα ...??....εκτος απο την κοπέλα που προφανώς παίζει το βασικό ρολο στο πρόγραμμα, σαν μαγαζί το nuruvip φαίνεται να είναι ανώτερο σε χώρους από μιχαλακοπουλου σωστά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom