Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 505K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

TEXAN

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
275
Πόντοι
0
Στο nuruvip είδα οτι έβαλαν και άλλες κοπέλες....μια Victoria δείχνει δυνατό κομμάτι...Έχει κανείς εμπειρία??

Gibraltar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2023
Κριτικές
7
Like
466
Πόντοι
301
Στο nuruvip είδα οτι έβαλαν και άλλες κοπέλες....μια Victoria δείχνει δυνατό κομμάτι...Έχει κανείς εμπειρία??
Από τις φωτογραφίες δεν βγαίνει πάντως ακρη έχουν φίλτρα

ugureanu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
667
Πόντοι
301
η εμπειρία πρέπει να είναι μοναδική

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.672
Πόντοι
5.595
Τελικά στο nuruvip έχει πάρει κανείς ανεκτό νουρου ?

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.119
Πόντοι
1.796
Τελικά στο nuruvip έχει πάρει κανείς ανεκτό νουρου ?
Ναι παίκτη, καλό μεσημέρι!
Εμμυ και τζουλια είναι καλές!
Το καλές είναι σχετικό βέβαια, σε σχέση με όλες τις άλλες που έχουμε δει μιχαλακοπουλου, κτλ.

• Like
Αντιδράσεις: Josex

giannes_

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2025
Like
2
Πόντοι
0
Έχει πάει κανένας με Νικόλ να έχει αναλυτική άποψη; Φαίνεται ωραίο κορμί για βυζολαγνους αλλά από φωτογραφίες στο site δεν βγάζεις άκρη.

Lionel

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2018
Like
34
Πόντοι
0
Καλησπέρα ομάδα!!! Πρώτη φορά επίσκεψη σε nuru massage.ελειπαν τα βαριά χαρτιά του μαγαζιού όπως αναφέρετε. Δοκιμάστηκε η rosie.Πολυ όμορφη κοπέλα με ωραίο σωμα .Δεν ήταν αδιάφορη και προσπαθούσε να σε κάνει να νιώσεις άνετα και να σε απογειώσει. Για το massage δεν τρελάθηκα τόσο ωστόσο υπήρξε φραπεδακι. Επικοινωνία στα αγγλικά. Να περνάτε όμορφα!!!!

losmono

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
127
Πόντοι
0
Επισκέφτηκα τα δύο ιδρύματα που προσφέρουν nuru.

Η προσωπική μου εμπειρία με το Μιχαλακοπούλου ήταν πολύ πολύ μέτρια. Πέρασα με Βερόνικα διότι είχα διαβάσει θετικά σχόλια και πως είναι δοτική. Εμφανισιακά δεν ήταν τόσο του στυλ μου αλλά πες οκ, θέλει και αρκετή τύχη αυτό. Αντικειμενικά όμως μιλώντας, είναι μια γυναίκα όμορφη. Είναι το στυλ γυναίκας που θα δεις στο καφέ μπαρ να είναι πίσω από την μπάρα, ή την λίγο πιο ολντ σκουλ μελαχρινή κομμώτρια, που όταν περνάς έξω από την βιτρίνα θες να προλάβεις να δεις και λίγο την κωλάρα της στο κολαν. Από διάθεση ήταν ούτε ζέστη ούτε κρύο. Τώρα θα με ρωτήσετε, έκανε κάτι στραβό η κοπέλα; Όχι θα πω. Αλλά από την άλλη, δεν πήγα στα ΚΕΠ να εξυπηρετηθώ... Δεν αρκεί μόνο να μην είναι αγενής η κοπέλα! Ναι, φυσικά ήταν ευγενική αλλά από ερωτική συμμετοχή πολύ λίγα πράγματα. Σαν εμπειρία λοιπόν, για μένα είναι οριακά στην βάση και overall δεν θα ξαναπήγαινα.

Πάντα οι απαιτήσεις πάνε και αναλόγως το τι πληρώνεις. Στα 100 ευρώ, ναι περιμένω αισθησιασμό. Εξ άλλου αν δεν ψάχναμε τον αισθησιασμό, δεν θα πηγαίναμε σε μάσαζ κτλ.

Επόμενη επίσκεψη στο nuruvip με Βικτώρια. Εκεί πιο ζεστά τα πράγματα. Και πάλι βέβαια, θα προτιμούσα να δοκιμάσω και με καμία άλλη κοπέλα. Χώρος δεν τρελάθηκα. Στην υποδοχή μια χαρά, αλλά μέσα στο δωμάτιο, αρκετά basic. Η κοπέλα σαν σουλούπι και σωματάκι, όπως στις φωτό. Γλυκιά κοπέλα, όπως έχει περιγραφεί και από άλλον συναγωνιστή. Είχε ένα αινιγματικό ύφος, αλλά στην συνέχεια κατάλαβα πως αυτό είναι το στυλ της και κοιτάει τις αντιδράσεις του πελάτη, πως περνάει κτλ. Γενικά μου άρεσε διότι υπήρχε συμμετοχή καθόλη τη διάρκεια και προσπαθεί να ικανοποιήσει τον πελάτη. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, ξέρει τι κάνει και είναι χαλαρή. Συνολικά, ευχάριστη παρουσία και πέρασα όμορφα. Σίγουρα πέρασα πολύ καλύτερα συγκριτικά με την Βερόνικα, που και πάλι δεν ήταν τόσο του στυλ μου.

Κλείνοντας, το πρώτο νουρού που είχα κάνει, ήταν πριν από κάτι χρόνια με την απίστευτη καυλιάρα Έλενα/Ελένη (δεν θυμάμαι ακριβώς) την στριπτιτζού στο Σίλβερ στην Νέα Σμύρνη... Η κοπέλα μιλάμε είχε δώσει ρεσιτάλ! Ίσως έχω θέσει αρκετά ψηλά τον πήχη, τι να πω δεν ξέρω. Η κοπέλα μου είχε πει πως ήταν από τις πολύ λίγες φορές που έκανε νουρού και να είμαι επιεικής
;-p

Η κοπέλα μιλάμε για φοβερή σεξουάλα! Δεν έχει νόημα να αναφέρω πολλά, μιας και δυστυχώς το χάσαμε το κορμί, αλλά ακόμα θυμάμαι τα σπαγκάτα της και το παιχνίδι με τον καθρέφτη.

Ήταν το πρώτο και τελευταίο νουρού που είχα κάνει και πάνε πόσα χρόνια και το θυμάμαι ακόμα. Ενώ της Βερόνικας πχ, το έχω ήδη ξεχάσει! Και το Σίλβερ δεν ήταν καν αμιγώς nurάδικο!!

Άρα πως οι απαιτήσεις να μην είναι ελαφρώς ανεβασμένες;

Τελευταία τροποποίηση:

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
829
Πόντοι
81

Η προσωπική μου εμπειρία με το Μιχαλακοπούλου ήταν πολύ πολύ μέτρια. Πέρασα με Βερόνικα διότι είχα διαβάσει θετικά σχόλια και πως είναι δοτική. Εμφανισιακά δεν ήταν τόσο του στυλ μου αλλά πες οκ, θέλει και αρκετή τύχη αυτό. Αντικειμενικά όμως μιλώντας, είναι μια γυναίκα εμφανίσιμη. Από διάθεση ήταν ούτε ζέστη ούτε κρύο. Τώρα θα με ρωτήσετε, έκανε κάτι στραβό η κοπέλα; Όχι θα πω. Αλλά από την άλλη, δεν πήγα στα ΚΕΠ να εξυπηρετηθώ... Δεν αρκεί μόνο να μην είναι αγενής η κοπέλα! Ναι, φυσικά ήταν ευγενική αλλά από ερωτική συμμετοχή πολύ λίγα πράγματα. Σαν εμπειρία λοιπόν, για μένα είναι οριακά στην βάση και overall δεν θα ξαναπήγαινα.

Πάντα οι απαιτήσεις πάνε και αναλόγως το τι πληρώνεις. Στα 100 ευρώ, ναι περιμένω αισθησιασμό. Εξ άλλου αν δεν ψάχναμε τον αισθησιασμό, δεν θα πηγαίναμε σε μάσαζ κτλ.

Επόμενη επίσκεψη στο nuruvip με Βικτώρια. Εκεί πιο ζεστά τα πράγματα. Και πάλι βέβαια, θα προτιμούσα να δοκιμάσω και με καμία άλλη κοπέλα. Χώρος δεν τρελάθηκα. Στην υποδοχή μια χαρά, αλλά μέσα στο δωμάτιο, αρκετά basic. Η κοπέλα σαν σουλούπι και σωματάκι, όπως στις φωτό. Γλυκιά κοπέλα, όπως έχει περιγραφεί και από άλλον συναγωνιστή. Είχε ένα αινιγματικό ύφος, αλλά στην συνέχεια κατάλαβα πως αυτό είναι το στυλ της και κοιτάει τις αντιδράσεις του πελάτη, πως περνάει κτλ. Γενικά μου άρεσε διότι υπήρχε συμμετοχή καθόλη τη διάρκεια και προσπαθεί να ικανοποιήσει τον πελάτη. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, ξέρει τι κάνει και είναι χαλαρή. Συνολικά, ευχάριστη παρουσία και πέρασα όμορφα. Σίγουρα πέρασα πολύ καλύτερα συγκριτικά με την Βερόνικα, που και πάλι δεν ήταν τόσο του στυλ μου.

Κλείνοντας, το πρώτο νουρού που είχα κάνει, ήταν με την απίστευτη καυλιάρα Έλενα/Ελένη (δεν θυμάμαι ακριβώς) την στριπτιτζού στο Σίλβερ στην Νέα Σμύρνη... Η κοπέλα μιλάμε έδωσε ρεσιτάλ! Ίσως έχω θέσει αρκετά ψηλά τον πήχη, τι να πω δεν ξέρω. Η κοπέλα μου είχε πει πως ήταν από τις πολύ λίγες φορές που έκανε νουρού και να είμαι επιεικής
;-p

Η κοπέλα μιλάμε για φοβερή σεξουάλα! Δεν έχει νόημα να αναφέρω πολλά, μιας και δυστυχώς το χάσαμε το κορμί, αλλά ακόμα θυμάμαι τα σπαγκάτα της και το παιχνίδι με τον καθρέφτη. Και εκεί δεν ήταν nurάδικο!!

Με την Βικτωρια επαιξε μονο χερι ή και στομα;

Ahotone

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Like
210
Πόντοι
21
Υπάρχει κάπου, αληθινό nuru massage???

antony84

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
728
Πόντοι
80
ενδεικνειται για ζευγαρια openmind εκει??

losmono

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
127
Πόντοι
0
Υπάρχει κάπου, αληθινό nuru massage???
Σαν αυτά που βλέπουμε στις ταινίες φαντάζομαι λες. Δεν ξέρω... Έχουν ακουστεί καλά λόγια για τα ιδρύματα μασάζ με φουλ πάντως. Προσωπική όμως εμπειρία δεν έχω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτό πρέπει να το ρωτήσεις σε κάθε ένα ξεχωριστά αν δέχονται ζευγάρια. Βέβαια δεν βλέπω κάποιο λόγο να μην δέχονται...

νοστος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2022
Κριτικές
11
Like
515
Πόντοι
291

Η προσωπική μου εμπειρία με το Μιχαλακοπούλου ήταν πολύ πολύ μέτρια. Πέρασα με Βερόνικα διότι είχα διαβάσει θετικά σχόλια και πως είναι δοτική. Εμφανισιακά δεν ήταν τόσο του στυλ μου αλλά πες οκ, θέλει και αρκετή τύχη αυτό. Αντικειμενικά όμως μιλώντας, είναι μια γυναίκα όμορφη. Είναι το στυλ γυναίκας που θα δεις στο καφέ μπαρ να είναι πίσω από την μπάρα, ή την λίγο πιο ολντ σκουλ μελαχρινή κομμώτρια, που όταν περνάς έξω από την βιτρίνα θες να προλάβεις να δεις και λίγο την κωλάρα της στο κολαν. Από διάθεση ήταν ούτε ζέστη ούτε κρύο. Τώρα θα με ρωτήσετε, έκανε κάτι στραβό η κοπέλα; Όχι θα πω. Αλλά από την άλλη, δεν πήγα στα ΚΕΠ να εξυπηρετηθώ... Δεν αρκεί μόνο να μην είναι αγενής η κοπέλα! Ναι, φυσικά ήταν ευγενική αλλά από ερωτική συμμετοχή πολύ λίγα πράγματα. Σαν εμπειρία λοιπόν, για μένα είναι οριακά στην βάση και overall δεν θα ξαναπήγαινα.

Κλείνοντας, το πρώτο νουρού που είχα κάνει, ήταν πριν από κάτι χρόνια με την απίστευτη καυλιάρα Έλενα/Ελένη (δεν θυμάμαι ακριβώς) την στριπτιτζού στο Σίλβερ στην Νέα Σμύρνη... Η κοπέλα μιλάμε είχε δώσει ρεσιτάλ! Ίσως έχω θέσει αρκετά ψηλά τον πήχη, τι να πω δεν ξέρω. Η κοπέλα μου είχε πει πως ήταν από τις πολύ λίγες φορές που έκανε νουρού και να είμαι επιεικής
;-p

Η κοπέλα μιλάμε για φοβερή σεξουάλα! Δεν έχει νόημα να αναφέρω πολλά, μιας και δυστυχώς το χάσαμε το κορμί, αλλά ακόμα θυμάμαι τα σπαγκάτα της και το παιχνίδι με τον καθρέφτη.

Ήταν το πρώτο και τελευταίο νουρού που είχα κάνει και πάνε πόσα χρόνια και το θυμάμαι ακόμα. Ενώ της Βερόνικας πχ, το έχω ήδη ξεχάσει! Και το Σίλβερ δεν ήταν καν αμιγώς nurάδικο!!

πολύ καλή ενημέρωση

μπράβο

sael.x.aira

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
50
Πόντοι
0
Στην Μιχαλακοπούλου είχα ρωτήσει και μου είπαν ότι γίνεται με διπλή χρέωση και με 2 κοπέλες, τότε ήταν συγκεκριμένες που κάνανε ( bella, maria )

sael.x.aira

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
50
Πόντοι
0

;-p

Δυστυχώς δεν υπάρχει ανταγωνισμός στο κομμάτι αυτό, είναι λίγα τα μαγαζιά οπότε είναι ανάλογες και οι υπηρεσίες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom