Έχει ξεφύγει λίγο το θέμα.. Άκυρα προφίλ, υποστηρικτές του vip.. Δεν μιλάω για Βερόνικα, ούτε για κάποια άλλη κοπέλα.. Αλλά το να λες αρλουμπες, για κοπέλες στην Μιχαλακοπούλου κ να εξηψωνεις του vip,καρφωνεστε φίλοι... Συγκεκριμένα να λες ότι δεν είχε ερωτισμό η Βερόνικα, που είναι το νούμερο 1 στο είδος, το κάνει ακόμη πιο αστείο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 464K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)
giorgosdim6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2024
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
μιχαλακοπουλου σε ποιον αριθμο ειναι το ιδρυμα?Επισκέφτηκα τα δύο ιδρύματα που προσφέρουν nuru.
Η προσωπική μου εμπειρία με το Μιχαλακοπούλου ήταν πολύ πολύ μέτρια. Πέρασα με Βερόνικα διότι είχα διαβάσει θετικά σχόλια και πως είναι δοτική. Εμφανισιακά δεν ήταν τόσο του στυλ μου αλλά πες οκ, θέλει και αρκετή τύχη αυτό. Αντικειμενικά όμως μιλώντας, είναι μια γυναίκα όμορφη. Είναι το στυλ γυναίκας που θα δεις στο καφέ μπαρ να είναι πίσω από την μπάρα, ή την λίγο πιο ολντ σκουλ μελαχρινή κομμώτρια, που όταν περνάς έξω από την βιτρίνα θες να προλάβεις να δεις και λίγο την κωλάρα της στο κολαν. Από διάθεση ήταν ούτε ζέστη ούτε κρύο. Τώρα θα με ρωτήσετε, έκανε κάτι στραβό η κοπέλα; Όχι θα πω. Αλλά από την άλλη, δεν πήγα στα ΚΕΠ να εξυπηρετηθώ... Δεν αρκεί μόνο να μην είναι αγενής η κοπέλα! Ναι, φυσικά ήταν ευγενική αλλά από ερωτική συμμετοχή πολύ λίγα πράγματα. Σαν εμπειρία λοιπόν, για μένα είναι οριακά στην βάση και overall δεν θα ξαναπήγαινα.
Πάντα οι απαιτήσεις πάνε και αναλόγως το τι πληρώνεις. Στα 100 ευρώ, ναι περιμένω αισθησιασμό. Εξ άλλου αν δεν ψάχναμε τον αισθησιασμό, δεν θα πηγαίναμε σε μάσαζ κτλ.
Επόμενη επίσκεψη στο nuruvip με Βικτώρια. Εκεί πιο ζεστά τα πράγματα. Και πάλι βέβαια, θα προτιμούσα να δοκιμάσω και με καμία άλλη κοπέλα. Χώρος δεν τρελάθηκα. Στην υποδοχή μια χαρά, αλλά μέσα στο δωμάτιο, αρκετά basic. Η κοπέλα σαν σουλούπι και σωματάκι, όπως στις φωτό. Γλυκιά κοπέλα, όπως έχει περιγραφεί και από άλλον συναγωνιστή. Είχε ένα αινιγματικό ύφος, αλλά στην συνέχεια κατάλαβα πως αυτό είναι το στυλ της και κοιτάει τις αντιδράσεις του πελάτη, πως περνάει κτλ. Γενικά μου άρεσε διότι υπήρχε συμμετοχή καθόλη τη διάρκεια και προσπαθεί να ικανοποιήσει τον πελάτη. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, ξέρει τι κάνει και είναι χαλαρή. Συνολικά, ευχάριστη παρουσία και πέρασα όμορφα. Σίγουρα πέρασα πολύ καλύτερα συγκριτικά με την Βερόνικα, που και πάλι δεν ήταν τόσο του στυλ μου.
Κλείνοντας, το πρώτο νουρού που είχα κάνει, ήταν πριν από κάτι χρόνια με την απίστευτη καυλιάρα Έλενα/Ελένη (δεν θυμάμαι ακριβώς) την στριπτιτζού στο Σίλβερ στην Νέα Σμύρνη... Η κοπέλα μιλάμε είχε δώσει ρεσιτάλ! Ίσως έχω θέσει αρκετά ψηλά τον πήχη, τι να πω δεν ξέρω. Η κοπέλα μου είχε πει πως ήταν από τις πολύ λίγες φορές που έκανε νουρού και να είμαι επιεικής
;-p
Η κοπέλα μιλάμε για φοβερή σεξουάλα! Δεν έχει νόημα να αναφέρω πολλά, μιας και δυστυχώς το χάσαμε το κορμί, αλλά ακόμα θυμάμαι τα σπαγκάτα της και το παιχνίδι με τον καθρέφτη.
Ήταν το πρώτο και τελευταίο νουρού που είχα κάνει και πάνε πόσα χρόνια και το θυμάμαι ακόμα. Ενώ της Βερόνικας πχ, το έχω ήδη ξεχάσει! Και το Σίλβερ δεν ήταν καν αμιγώς nurάδικο!!
Άρα πως οι απαιτήσεις να μην είναι ελαφρώς ανεβασμένες;
44.. Αλλά κλείνεις ραντεβού πρώταμιχαλακοπουλου σε ποιον αριθμο ειναι το ιδρυμα?
Ο,τι πειςΈχει ξεφύγει λίγο το θέμα.. Άκυρα προφίλ, υποστηρικτές του vip.. Δεν μιλάω για Βερόνικα, ούτε για κάποια άλλη κοπέλα.. Αλλά το να λες αρλουμπες, για κοπέλες στην Μιχαλακοπούλου κ να εξηψωνεις του vip,καρφωνεστε φίλοι... Συγκεκριμένα να λες ότι δεν είχε ερωτισμό η Βερόνικα, που είναι το νούμερο 1 στο είδος, το κάνει ακόμη πιο αστείο
giorgosdim6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2024
- Like
- 154
- Πόντοι
- 1
οκ,ευχαριστω44.. Αλλά κλείνεις ραντεβού πρώτα
sael.x.aira
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2024
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
μιχαλακοπουλου σε ποιον αριθμο ειναι το ιδρυμα?
39 & 44
Υπάρχει και τρίτο στο παγκράτι39 & 44
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.097
- Πόντοι
- 1.796
Έχει ξεφύγει λίγο το θέμα.. Άκυρα προφίλ, υποστηρικτές του vip.. Δεν μιλάω για Βερόνικα, ούτε για κάποια άλλη κοπέλα.. Αλλά το να λες αρλουμπες, για κοπέλες στην Μιχαλακοπούλου κ να εξηψωνεις του vip,καρφωνεστε φίλοι... Συγκεκριμένα να λες ότι δεν είχε ερωτισμό η Βερόνικα, που είναι το νούμερο 1 στο είδος, το κάνει ακόμη πιο αστείο
Δεν συμφωνώ παίκτη.
Η αγορά χρειαζόταν καιρό κάτι καινούριο. Το αν είναι καλό, ο καιρός θα το δείξει.
Έχω ήδη πάρει μερικές διαφορετικές κοπέλες απ το vip με ανάμεικτα συναισθήματα, αντίστοιχα με μιχαλακοπούλου.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 55.385
- Πόντοι
- 41.813
οποιος εχει κανει νουρου με το Τζεσικακι παλια,εχει ζησει για μενα την απολυτη εμπειρια νουρου.
δυστυχως σημερα δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο,ουτε σε εμφανιση κοπελλας,ουτε σαν ιδια ή εστω παρομοια εμπειρια.
γινοταν πραγματικοτητα απλα,ολα αυτα που βλεπουμε στα βιντεακια που κυκλοφορουν.
σημερα οι περισσοτεροι ειναι ευχαριστημενοι,απλα και μονο επειδη τους την επαιξαν στο νουρου.
ας ειναι καλα το κοριτσι οτι και να κανει.
δυστυχως σημερα δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο,ουτε σε εμφανιση κοπελλας,ουτε σαν ιδια ή εστω παρομοια εμπειρια.
γινοταν πραγματικοτητα απλα,ολα αυτα που βλεπουμε στα βιντεακια που κυκλοφορουν.
σημερα οι περισσοτεροι ειναι ευχαριστημενοι,απλα και μονο επειδη τους την επαιξαν στο νουρου.
Υπάρχει μία Jessika στο νουρου μασαζ της Μιχαλακοπούλου. Έχει καμία σχέση με αυτή που αναφέρεις ή είναι κάποια άλλη με το ίδιο όνομα.οποιος εχει κανει νουρου με το Τζεσικακι παλια,εχει ζησει για μενα την απολυτη εμπειρια νουρου.
Έχει τη φωτογραφία της στο site του νουρου της Μιχαλακοπούλου.
Αν κατάλαβα καλά πρέπει να προπληρωσω στο Αρχική - Nuru Massage ?
Ο,τι πε
Όχι.. καμία σχέση..Υπάρχει μία Jessika στο νουρου μασαζ της Μιχαλακοπούλου. Έχει καμία σχέση με αυτή που αναφέρεις ή είναι κάποια άλλη με το ίδιο όνομα.
Έχει τη φωτογραφία της στο site του νουρου της Μιχαλακοπούλου.
Όχι φίλε μου.μπορεις να πληρώσεις στο κατάστημα με μετρητά ή κάρτα..Αν κατάλαβα καλά πρέπει να προπληρωσω στο Αρχική - Nuru Massage ?
Πολύ ωραίο σώμα όπως στις φωτογραφίες… το πρόσωπο αρκετά πειραγμένο από πλαστικές αλλά όχι κάτι δράμα. Στις υπηρεσίες εμένα μου άρεσε…άφησε δάχτυλο εν έπαιξα και με την πίσω τρυπούλα της με το δάχτυλο μου!Είχα καιρό να μπω στο σάιτ της Μιχαλακοπούλου αλλά σήμερα είδα την Μπιάνκα για την οποία δεν έχω δει καμιά κριτική ,ξέρουμε κάτι παραπάνω μήπως;
Ετσι μου ειπαν!Όχι φίλε μου.μπορεις να πληρώσεις στο κατάστημα με μετρητά ή κάρτα..
Μάλλον επειδή δεν έχω ξαναπάει!
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 48
- Like
- 7.605
- Πόντοι
- 5.646
Μπιάνκα υπάρχει και στο nuru vip αν δεν κάνω λάθοςΕίχα καιρό να μπω στο σάιτ της Μιχαλακοπούλου αλλά σήμερα είδα την Μπιάνκα για την οποία δεν έχω δει καμιά κριτική ,ξέρουμε κάτι παραπάνω μήπως;
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.176
- Πόντοι
- 456
πράγματι ,να είναι η ίδια ; λίγο δύσκολο...Μπιάνκα υπάρχει και στο nuru vip αν δεν κάνω λάθος
ThanksΌχι.. καμία σχέση..
Η Bianka είναι μία ξανθιά κοντούλα, Φιλιπινέζα αν δεν κάνω λάθος με καλά αγγλικά, εξυπηρετεί στο Παγκράτι και όχι στη Μιχαλακοπούλου. Το σώμα της ωραίο όπως αναφέρει και ο Snadier και πρόσωπο συμπαθητικό όχι ουάου. Κάνει καλή προσπάθεια αν και σε εμένα άρχισε με πολύ έντονη επαφή με το σώμα της που δεν έβγαζε καθόλου αισθησιασμό, αναγκάστηκα να της πω να το πάει πιο χαλαρά και βελτιώθηκε. Επιτρέπει πιασήματα χωρίς πρόβλημα. Δεν προσπάθησα διείσδυση με δάχτυλο οπότε δεν έχω άποψη.Πολύ ωραίο σώμα όπως στις φωτογραφίες… το πρόσωπο αρκετά πειραγμένο από πλαστικές αλλά όχι κάτι δράμα. Στις υπηρεσίες εμένα μου άρεσε…άφησε δάχτυλο εν έπαιξα και με την πίσω τρυπούλα της με το δάχτυλο μου!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 473
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις