Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 448K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kostas M

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2023
Like
68
Πόντοι
0
Καλησπέρες στην ομάδα .Γενικά φρέσκος στις μασαζοκαταστασεις ,δεν έχει δοκιμαστεί nuru ακόμα αλλά σύντομα θα δοκιμάστει. Σε ένα massage nuru είστε και οι 2 τελείως γυμνοί; . Και αν ναι, επιτρέπονται τύπου χαιδεματα;
Καλησπέρα φίλε.. Καλώς ήρθες.. Εσύ είσαι γυμνός,οι κοπέλες με μαγιό ή εσώρουχο.Μονο το κάτω..Τα χαιδεματα, εξαρτάται από την κοπέλα εάν αφήνει ή όχι.. Ελπίζω να βοήθησα λίγο..

• Like
Αντιδράσεις: Lionel

Lionel

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2018
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλε.. Καλώς ήρθες.. Εσύ είσαι γυμνός,οι κοπέλες με μαγιό ή εσώρουχο.Μονο το κάτω..Τα χαιδεματα, εξαρτάται από την κοπέλα εάν αφήνει ή όχι.. Ελπίζω να βοήθησα λίγο..
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ,να σαι καλά!!!

Lionel

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2018
Like
24
Πόντοι
0
Δεν θα φανεί παράξενο σε αυτούς δηλαδή αν τυχόν γδυθεί τελείως ο πελάτης . Επειδή σε κάποια sites γράφουν υποχρεωτικά πρέπει να είναι και οι 2 με μαγιό

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.202
Πόντοι
4.130
Συγγνώμη που μπαίνω τώρα και πιθανόν ότι πω να εχει ήδη γραφτεί αλλα γιατί δεν πάτε σε ένα μασατζιδικο που προσφέρουν nuru να κάνετε ένα καλο προγραμμα χωρίς ρούχα και μα και μου....
Για να προλάβω ερώτηση, Στουρνάρη με Λια ή Μονικα....
Νομίζω και στο Μπακνανα προσφέρουν ακόμη στην μετα-Έλενα εποχή....

Lionel

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2018
Like
24
Πόντοι
0
Συγγνώμη που μπαίνω τώρα και πιθανόν ότι πω να εχει ήδη γραφτεί αλλα γιατί δεν πάτε σε ένα μασατζιδικο που προσφέρουν nuru να κάνετε ένα καλο προγραμμα χωρίς ρούχα και μα και μου....
Για να προλάβω ερώτηση, Στουρνάρη με Λια ή Μονικα....
Νομίζω και στο Μπακνανα προσφέρουν ακόμη στην μετα-Έλενα εποχή....
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Spin31

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2018
Like
132
Πόντοι
1
Η Victoria απο το Nuruvip φαίνεται δυνατή περίπτωση σε σχέση με όλες τις άλλες απο την φωτογραφία δλδ....έχει κάποιος εμπειρία να μας πει πως ειναι απο κοντά??
Δοκίμασα,πολύ μικρό βυζί,κάνει την προσπάθεια της αλλά ως εκεί τίποτα ιδιαίτερο γενικά. Μιχαλακοπούλου προσωπικά περνάω αρκετά καλύτερα

TEXAN

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
216
Πόντοι
0
Δοκίμασα,πολύ μικρό βυζί,κάνει την προσπάθεια της αλλά ως εκεί τίποτα ιδιαίτερο γενικά. Μιχαλακοπούλου προσωπικά περνάω αρκετά καλύτερα

Μπορείς να δώσεις παραπάνω πληροφορίες? υψος, κιλά, ηλικία αν έχει ωραίο πρόσωπο και σώμα είναι ότι δείχνει γενικα ...??....εκτος απο την κοπέλα που προφανώς παίζει το βασικό ρολο στο πρόγραμμα, σαν μαγαζί το nuruvip φαίνεται να είναι ανώτερο σε χώρους από μιχαλακοπουλου σωστά?

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.173
Πόντοι
7.195
Δηλαδη δεν προχωραει ??? και οι αλλες κοπελιες το ιδιο ???
Σαλοναρισμα γινεται ??

Vyzouvios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
488
Πόντοι
300
Πρόσφατη επίσκεψη Μιχαλακοπούλου , πρώτη φορά με Βερόνικα ! 30αρα με ωραίο πρόσωπο , σώμα αξιοπρεπεστατο με 2αρι βυζι αλλά πολύ πολύ καλό Nuru . Επικοινωνιακή και Καυλοτική θα έλεγα , έκανα νύξη για extra αλλά δεν δέχτηκε . Βέβαια να σας πω την αλήθεια μου έδωσε την εντύπωση ότι αν το πίεζα λίγο παραπάνω ή να με ήξερε καλύτερα θα δεχόταν .

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
320
Πόντοι
21
Πρόσφατη επίσκεψη Μιχαλακοπούλου , πρώτη φορά με Βερόνικα ! 30αρα με ωραίο πρόσωπο , σώμα αξιοπρεπεστατο με 2αρι βυζι αλλά πολύ πολύ καλό Nuru . Επικοινωνιακή και Καυλοτική θα έλεγα , έκανα νύξη για extra αλλά δεν δέχτηκε . Βέβαια να σας πω την αλήθεια μου έδωσε την εντύπωση ότι αν το πίεζα λίγο παραπάνω ή να με ήξερε καλύτερα θα δεχόταν .
Ούτε εκτόνωση??? Ρε που πάμε???χαχαχα

Spin31

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2018
Like
132
Πόντοι
1
Δηλαδη δεν προχωραει ??? και οι αλλες κοπελιες το ιδιο ???
Σαλοναρισμα γινεται ??
Όχι δεν προχωράει αν και μου είπε ότι ήμουν από τα ευχάριστα της ραντεβού λόγω του οτι δεν είμαι μεγάλος σε ηλικία και είμαι αρκετά καλά γυμνασμενος.
Φαντάζομαι ότι και οι άλλες λίγο πολύ έτσι θα είναι όπως επίσης εάν δεν κλείσεις ραντεβού με κάποια συγκεκριμένη θα σου σαλοναρουν οποίες είναι διαθέσιμες εκείνη την ώρα

• Χαχα
Αντιδράσεις: onfire

Spin31

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2018
Like
132
Πόντοι
1
Μπορείς να δώσεις παραπάνω πληροφορίες? υψος, κιλά, ηλικία αν έχει ωραίο πρόσωπο και σώμα είναι ότι δείχνει γενικα ...??....εκτος απο την κοπέλα που προφανώς παίζει το βασικό ρολο στο πρόγραμμα, σαν μαγαζί το nuruvip φαίνεται να είναι ανώτερο σε χώρους από μιχαλακοπουλου σωστά?
Γύρω στα 27 την έκοψα, ιδιαίτερο πρόσωπο δεν την λες άσχημη, ένα κανονικό σώμα για την ηλικία της χωρίς περιττά κιλά αλλά ούτε γυμνασμενο . Αν δεν σε ενοχλεί το πολύ μικρό στήθος είναι οκ γενικά.
Σαν μαγαζί είναι πιο προσεγμένο από τα μαγαζιά της μηχαλακοπουλου και πιο άνετα δωμάτια. Σαν χώρος μου άρεσε πολύ περισσότερο δηλαδή από τα της μηχαλακοπουλου

Vyzouvios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
488
Πόντοι
300

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.411
Πόντοι
5.595
Βερόνικα από Μιχαλακοπούλου θεωρείτε ότι είναι από τις καλύτερες στο συγκεκριμένο σημείο;
Η πιο άνετη εκεί μέσα από μπαλαμουτι. Αν απ' ότι διαβάζω είναι βελτιωμένη στο νουρου μια χαρά. Αλλά σε μένα προσωπικά το νουρου της ηταν μέτριο

Erwtokritos92

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους παιδια ειμαι νεος εδω. Στο nuruvip εχει εκτονωση ή μονο μασαζ ?

Kostas M

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2023
Like
68
Πόντοι
0
Δεν θα φανεί παράξενο σε αυτούς δηλαδή αν τυχόν γδυθεί τελείως ο πελάτης . Επειδή σε κάποια sites γράφουν υποχρεωτικά πρέπει να είναι και οι 2 με μαγιό
Στην Μιχαλακοπούλου οι κοπέλες φοράνε μόνο το κάτω μέρος..

choco $3

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2023
Like
54
Πόντοι
0
Σχετικά καινούργιος στο άθλημα και εγώ. πρώτη φορά με Βερόνικα, δεύτερη με Άννα στην Μιχαλακοπούλου.. Θα συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω, και θα πω κλάσεις ανώτερο νουρου με την Βερόνικα.. Πολύ χημεία με την κοπέλα.Θα δοκιμάσω και καμιά άλλη όμως, για να έχω πιο εμπεριστατωμένη άποψη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom