Καλησπέρα φίλε.. Καλώς ήρθες.. Εσύ είσαι γυμνός,οι κοπέλες με μαγιό ή εσώρουχο.Μονο το κάτω..Τα χαιδεματα, εξαρτάται από την κοπέλα εάν αφήνει ή όχι.. Ελπίζω να βοήθησα λίγο..Καλησπέρες στην ομάδα .Γενικά φρέσκος στις μασαζοκαταστασεις ,δεν έχει δοκιμαστεί nuru ακόμα αλλά σύντομα θα δοκιμάστει. Σε ένα massage nuru είστε και οι 2 τελείως γυμνοί; . Και αν ναι, επιτρέπονται τύπου χαιδεματα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 448K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ,να σαι καλά!!!Καλησπέρα φίλε.. Καλώς ήρθες.. Εσύ είσαι γυμνός,οι κοπέλες με μαγιό ή εσώρουχο.Μονο το κάτω..Τα χαιδεματα, εξαρτάται από την κοπέλα εάν αφήνει ή όχι.. Ελπίζω να βοήθησα λίγο..
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.202
- Πόντοι
- 4.130
Συγγνώμη που μπαίνω τώρα και πιθανόν ότι πω να εχει ήδη γραφτεί αλλα γιατί δεν πάτε σε ένα μασατζιδικο που προσφέρουν nuru να κάνετε ένα καλο προγραμμα χωρίς ρούχα και μα και μου....
Για να προλάβω ερώτηση, Στουρνάρη με Λια ή Μονικα....
Νομίζω και στο Μπακνανα προσφέρουν ακόμη στην μετα-Έλενα εποχή....
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Συγγνώμη που μπαίνω τώρα και πιθανόν ότι πω να εχει ήδη γραφτεί αλλα γιατί δεν πάτε σε ένα μασατζιδικο που προσφέρουν nuru να κάνετε ένα καλο προγραμμα χωρίς ρούχα και μα και μου....
Spin31
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2018
- Like
- 132
- Πόντοι
- 1
Δοκίμασα,πολύ μικρό βυζί,κάνει την προσπάθεια της αλλά ως εκεί τίποτα ιδιαίτερο γενικά. Μιχαλακοπούλου προσωπικά περνάω αρκετά καλύτεραΗ Victoria απο το Nuruvip φαίνεται δυνατή περίπτωση σε σχέση με όλες τις άλλες απο την φωτογραφία δλδ....έχει κάποιος εμπειρία να μας πει πως ειναι απο κοντά??
Δοκίμασα,πολύ μικρό βυζί,κάνει την προσπάθεια της αλλά ως εκεί τίποτα ιδιαίτερο γενικά. Μιχαλακοπούλου προσωπικά περνάω αρκετά καλύτερα
Μπορείς να δώσεις παραπάνω πληροφορίες? υψος, κιλά, ηλικία αν έχει ωραίο πρόσωπο και σώμα είναι ότι δείχνει γενικα ...??....εκτος απο την κοπέλα που προφανώς παίζει το βασικό ρολο στο πρόγραμμα, σαν μαγαζί το nuruvip φαίνεται να είναι ανώτερο σε χώρους από μιχαλακοπουλου σωστά?
Δηλαδη δεν προχωραει ??? και οι αλλες κοπελιες το ιδιο ???Δοκίμασα,πολύ μικρό βυζί,κάνει την προσπάθεια της αλλά ως εκεί τίποτα ιδιαίτερο γενικά. Μιχαλακοπούλου προσωπικά περνάω αρκετά καλύτερα
Σαλοναρισμα γινεται ??
Vyzouvios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 8
- Like
- 488
- Πόντοι
- 300
Πρόσφατη επίσκεψη Μιχαλακοπούλου , πρώτη φορά με Βερόνικα ! 30αρα με ωραίο πρόσωπο , σώμα αξιοπρεπεστατο με 2αρι βυζι αλλά πολύ πολύ καλό Nuru . Επικοινωνιακή και Καυλοτική θα έλεγα , έκανα νύξη για extra αλλά δεν δέχτηκε . Βέβαια να σας πω την αλήθεια μου έδωσε την εντύπωση ότι αν το πίεζα λίγο παραπάνω ή να με ήξερε καλύτερα θα δεχόταν .
Fullspoonmoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 320
- Πόντοι
- 21
Ούτε εκτόνωση??? Ρε που πάμε???χαχαχαΠρόσφατη επίσκεψη Μιχαλακοπούλου , πρώτη φορά με Βερόνικα ! 30αρα με ωραίο πρόσωπο , σώμα αξιοπρεπεστατο με 2αρι βυζι αλλά πολύ πολύ καλό Nuru . Επικοινωνιακή και Καυλοτική θα έλεγα , έκανα νύξη για extra αλλά δεν δέχτηκε . Βέβαια να σας πω την αλήθεια μου έδωσε την εντύπωση ότι αν το πίεζα λίγο παραπάνω ή να με ήξερε καλύτερα θα δεχόταν .
Spin31
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2018
- Like
- 132
- Πόντοι
- 1
Όχι δεν προχωράει αν και μου είπε ότι ήμουν από τα ευχάριστα της ραντεβού λόγω του οτι δεν είμαι μεγάλος σε ηλικία και είμαι αρκετά καλά γυμνασμενος.Δηλαδη δεν προχωραει ??? και οι αλλες κοπελιες το ιδιο ???
Σαλοναρισμα γινεται ??
Φαντάζομαι ότι και οι άλλες λίγο πολύ έτσι θα είναι όπως επίσης εάν δεν κλείσεις ραντεβού με κάποια συγκεκριμένη θα σου σαλοναρουν οποίες είναι διαθέσιμες εκείνη την ώρα
Spin31
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2018
- Like
- 132
- Πόντοι
- 1
Γύρω στα 27 την έκοψα, ιδιαίτερο πρόσωπο δεν την λες άσχημη, ένα κανονικό σώμα για την ηλικία της χωρίς περιττά κιλά αλλά ούτε γυμνασμενο . Αν δεν σε ενοχλεί το πολύ μικρό στήθος είναι οκ γενικά.Μπορείς να δώσεις παραπάνω πληροφορίες? υψος, κιλά, ηλικία αν έχει ωραίο πρόσωπο και σώμα είναι ότι δείχνει γενικα ...??....εκτος απο την κοπέλα που προφανώς παίζει το βασικό ρολο στο πρόγραμμα, σαν μαγαζί το nuruvip φαίνεται να είναι ανώτερο σε χώρους από μιχαλακοπουλου σωστά?
Σαν μαγαζί είναι πιο προσεγμένο από τα μαγαζιά της μηχαλακοπουλου και πιο άνετα δωμάτια. Σαν χώρος μου άρεσε πολύ περισσότερο δηλαδή από τα της μηχαλακοπουλου
DopeAmazing
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2024
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Και πόσο είναι το κόστος ανά κάθε μαγαζί ;
Vyzouvios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 8
- Like
- 488
- Πόντοι
- 300
Ε όχι εκτόνωση κανονικά με χέρι ! Το θεώρησα αυτονόητο για αυτό δεν το έγραψα , παράλειψη μουΟύτε εκτόνωση??? Ρε που πάμε???χαχαχα
antouanb1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2022
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Και πόσο είναι το κόστος ανά κάθε μαγαζί ;
και πόσο είναι τα έξτρα να προσθέσω στο ερώτημα σου
Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 4.411
- Πόντοι
- 5.595
Η πιο άνετη εκεί μέσα από μπαλαμουτι. Αν απ' ότι διαβάζω είναι βελτιωμένη στο νουρου μια χαρά. Αλλά σε μένα προσωπικά το νουρου της ηταν μέτριοΒερόνικα από Μιχαλακοπούλου θεωρείτε ότι είναι από τις καλύτερες στο συγκεκριμένο σημείο;
Erwtokritos92
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα σε ολους παιδια ειμαι νεος εδω. Στο nuruvip εχει εκτονωση ή μονο μασαζ ?
Στην Μιχαλακοπούλου οι κοπέλες φοράνε μόνο το κάτω μέρος..Δεν θα φανεί παράξενο σε αυτούς δηλαδή αν τυχόν γδυθεί τελείως ο πελάτης . Επειδή σε κάποια sites γράφουν υποχρεωτικά πρέπει να είναι και οι 2 με μαγιό
Σχετικά καινούργιος στο άθλημα και εγώ. πρώτη φορά με Βερόνικα, δεύτερη με Άννα στην Μιχαλακοπούλου.. Θα συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω, και θα πω κλάσεις ανώτερο νουρου με την Βερόνικα.. Πολύ χημεία με την κοπέλα.Θα δοκιμάσω και καμιά άλλη όμως, για να έχω πιο εμπεριστατωμένη άποψη
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 287
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου