Δεν έχει αλλάξει διεύθυνση εδώ και πολλά χρόνια..Το σπα όσο ξέρω είναι νομιμοτατο.. Οι χώροι στο Παγκράτι, είναι plus.. Πολύ δουλειά κ δεν υπήρχε χώρος.. άρα οι χώροι είναι 4...τυποι μου περασμα απο μιχαλακοπουλου σημερα να δω μηπως εχει αλλαξει κατι αλλα την εκανα με ελαφρα
γιατι στην εισοδο ηταν 2 κυρατσες και ενας κλαρινογαμπρος και παραπονιοντουσαν για το μασατζιδικο στην πολυκατοικια εχοντας στησει μπλοκ στην εισοδο της πολυκατοικιας!
μαλλον τους βλεπω να αλλαζουν παλι διευθυνση
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 430K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Τίποτα δεν σταμάτησε φίλε μου.. τρένο πάει το μαγαζίΔείχνει ότι είναι ήδη σε λειτουργία . Οσο για το γνωστό σταμάτησε στην Μιχαλακοπούλου; το παράρτημα στο Παγκράτι δουλεύει ;
Φίλε μου, όταν είσαι υποστηρικτής μαγαζιού,μην καρφώνεσε..Δεν τιμά τα παντελόνια σου...Ποσοστα περνεις από τους nuruvip ???μετα την μανουρα που πετυχα στη εισοδο δεν το νομιζω ....μπορει να πλακωσανε και τα στρουμφακια μετα ...
Αγγίγματα αφήνει..Κ δεν είναι ξεπετα.. Κάτι παραπάνω όχι φίλε μου..Ναι γιατί;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλαμάκι το ξεχνάς...
Δουλεύει ναι..Την εψαχνα κ εγώ, κ ήταν διακοπές... Έχει γυρίσει δριμύτερηΗ Βερόνικα συνεχίζει δουλεύει ακόμη;
Τι εννοείς φίλε μου??? Νόμιμα δουλεύει ο άνθρωπος δεν έχει μπουρδέλο..και πάλι καλά που κράτησαν τόσο καιρό το μαγαζί εκεί
Δουλεύει κανονικά και το 44 κ το 39 κ το Παγκράτι... Δεν έχει κλείσει κάποιο..το αντίθετο θα έλεγα...Που ακριβώς στο Παγκράτι;
Μαρία όπως το είπες.. Άννα, Ελένη, ξεπετα κ νουρου 0,Καταρίνα (αρκετά κιλά), διάλεξε από τις υπόλοιπες...Τύπε οι πιο αδύνατες και γυμνασμένες που έχω κάνει είναι η Μαρία και η Άννα από Μιχαλακοπούλου.
Το πρόβλημα είναι πως η Μαρία είναι δύστροπη και η Άννα δεν ξέρει καλό nuru.
Καλή τύχη!
Uncatchable
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 10
- Like
- 447
- Πόντοι
- 290
Καλή γενικά;Γιατί στις φωτογραφίες δεν βγαίνει άκρηΔουλεύει ναι..Την εψαχνα κ εγώ, κ ήταν διακοπές... Έχει γυρίσει δριμύτερη
Φίλε μου για εμένα στο 44 είναι η καλύτερη.. Άνετη,χαμογελαστή, δεν κάνει ξεπετα μασάζ, και δεν είναι γενικά αγγούρι φάση χύσε να φύγουμε...Όπως είναι στην φωτογραφία είναι.. Και πρόσωπο ωραίο.. Αλλά, γούστα είναι αυτά..Καλή γενικά;Γιατί στις φωτογραφίες δεν βγαίνει άκρη
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.164
- Πόντοι
- 456
Από εμφάνιση δεν είναι ίσως η καλύτερη αλλά αρκετά καλή σίγουρα ,στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα,οι καλύτερες υπηρεσίες.Φίλε μου για εμένα στο 44 είναι η καλύτερη.. Άνετη,χαμογελαστή, δεν κάνει ξεπετα μασάζ, και δεν είναι γενικά αγγούρι φάση χύσε να φύγουμε...Όπως είναι στην φωτογραφία είναι.. Και πρόσωπο ωραίο.. Αλλά, γούστα είναι αυτά..
Γούστα είναι αυτά φίλε μου.. Αλλά τουλάχιστον πιάνει τόπο το 100αρικο,κ φεύγεις ικανοποιημένος... Εγώ τουλάχιστον..Από εμφάνιση δεν είναι ίσως η καλύτερη αλλά αρκετά καλή σίγουρα ,στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα,οι καλύτερες υπηρεσίες.
Ναι έτσι είναι από ότι θυμάμαιΑγγίγματα αφήνει..Κ δεν είναι ξεπετα.. Κάτι παραπάνω όχι φίλε μου..
Αρχηγέ λέω να κάνω μια καταδρομική για πρώτη φορά αύριο, θέλουν όμως να κλείσω ραντεβού με συγκεκριμένη από το τηλέφωνο,ποια προτείνεις που να μην έχει παραπάνω κιλά και όσο νεότερη γίνεται?Γειά σε όλους , στην Μιχαλακοπούλου ήρθε τίποτα καινούργιο ; τελικά η Ελένη είναι η Κατερίνα του πρώην Ανδρομέδα,αρκετά καλή!
Βανέσα είναι μικρή κ Τζέσικα ασιατισσα..Η Ελένη δεν νομίζω να σε καλύψει.. και όπως έχω διαβάσει εδώ δεν το χει.. Υπάρχουν σχόλια για κοπέλες κ παραπάνω.. ρίξε μια ματιάΑρχηγέ λέω να κάνω μια καταδρομική για πρώτη φορά αύριο, θέλουν όμως να κλείσω ραντεβού με συγκεκριμένη από το τηλέφωνο,ποια προτείνεις που να μην έχει παραπάνω κιλά και όσο νεότερη γίνεται?
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.164
- Πόντοι
- 456
Ενα αστεράκι πιπίνι δυστυχώς σταμάτησε ,από τις πιό νέες Μαρία και Ελένη ,μεταξύ των δύο προτιμώ Ελένη γιατί ίσως γιατί την είχα απωθημένο απο το ΑνδρομέδαΑρχηγέ λέω να κάνω μια καταδρομική για πρώτη φορά αύριο, θέλουν όμως να κλείσω ραντεβού με συγκεκριμένη από το τηλέφωνο,ποια προτείνεις που να μην έχει παραπάνω κιλά και όσο νεότερη γίνεται?
Φίλε η Μαρία είναι πάνω από 40..οι πιο μικρές είναι η Βανέσα και η Καταρίνα νομίζω.. μια Ουκρανή...Ενα αστεράκι πιπίνι δυστυχώς σταμάτησε ,από τις πιό νέες Μαρία και Ελένη ,μεταξύ των δύο προτιμώ Ελένη γιατί ίσως γιατί την είχα απωθημένο απο το Ανδρομέδα
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.164
- Πόντοι
- 456
Εχεις δίκιο ,μπέρδεψα τα ονόματα , Αννα ήθελα να πω όχι Μαρία!Φίλε η Μαρία είναι πάνω από 40..οι πιο μικρές είναι η Βανέσα και η Καταρίνα νομίζω.. μια Ουκρανή...
Καλησπέρα και από μένα! Πρόσφατη εμπειρία από nuruvip. Ο χώρος πολύ δυνατός. Να πω για Laoura…γύρω στα 40, πολύ καλό κορμί, πολύ καλή στο μασάζ, σε κάνει να νιώθεις πολύ άνετα. Πολύ δυνατή εμπειρία! Όσον αφορά καθαριότητα και τέτοια…σούπερ. Δεν το περίμενα τόσο καλό. Οτι βλέπεις και στο nuruvip.gr ισχύει !Καλησπέρα στην παρέα. Σκέφτομαι να πάω στο νέο nuru vip. Όσοι έχουν πάει να μας πει, πριν το nuru οι κοπέλες κάνουν και αυτές ντους;Είναι καθαρές οι κοπέλες γενικά;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις