joannacross8
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και υπαρχει περιπτωση και για γαμιση?
Μην ξεχασεις τον μπιντε!!!και υπαρχει περιπτωση και για γαμιση?
και υπαρχει περιπτωση και για γαμιση?
Εγγυημενα...Θα χορτάσεις πούτσα!
Γεια σου κουκλα και καλωσορισες στην παρεα μας.και πως θα γινει σε ποιο απ ολα μπορω να παω και να ντυθω και ειναι ευκολο να κυκλοφορεις με γυναικεια?
Ρε γαμημενε ξεκωλιαρη γιατι κοροιδευεις την κοπελα και γιατι με ανακατευεις ?Γεια σου κουκλα και καλωσορισες στην παρεα μας.
Για να μη παιδευεσαι εδω περα με τους μαλακες και τους μπαχαλακηδες,
στειλε pm στον axaxouxas, ο οποιος ξερει τα κολπα και βοηθαει νεα "κοριτσια" :-*
Μητσο, σορρυ ρε συ.Ρε γαμημενε ξεκωλιαρη γιατι κοροιδευεις την κοπελα και γιατι με ανακατευεις ?
Αν δεν εισαι ομοφυλλοφιλος σπασε και γραφε εκει που ειναι οι στρειτ και μην κοροιδευεις τον καθεναν που γουσταρει οτι γουσταρει ηλιθιε μαλακα...
Αντε στα γαμηδια και παρα περα σφερδεκλε μαλακα
Ρε σαφρακιασμενο αρχιδι αντε γαμησου που θα με βγαλεις ομοφυλλοφιλοΜητσο, σορρυ ρε συ.
Νομιζα οτι ειχες τελειωσει με τον Ξενια.
Μαλακια μου. Ελπιζω να μη σου δημιουργησα προβλημα στη σχεση σας.
Σορρυ φιλος.Ρε σαφρακιασμενο αρχιδι αντε γαμησου που θα με βγαλεις ομοφυλλοφιλο
Μουνοπανο ε μουνοπανο
Ρε σαφρακιασμενο αρχιδι αντε γαμησου που θα με βγαλεις ομοφυλλοφιλο
Μουνοπανο ε μουνοπανο
Βρε αμε στον διαολο μαλακομπουκωμαΣορρυ φιλος.
Τα χαιρετισματα μου στον Ξενια :-*
Δεν θελω να το πω ρε μαν για να μην θιξω την ιωαννα που δεν φταιει σε τιποτα με το μουνοπανο εδω !!!!!!δεν σε ειπε ομοφυλλοφιλο
πουστη σε ειπε
Εισαι ζεντλεμαν.Δεν θελω να το πω ρε μαν για να μην θιξω την ιωαννα που δεν φταιει σε τιποτα με το μουνοπανο εδω !!!!!!
Αν με ζορισεις επιτηδες και δω οτι δεν παιρνεις απο λογια, οταν προσπαθησω να σου μιλησω, τοτε καλυτερα να εχεις φυγει να μην εισαι διπλα μου .... γιατι δεν υπολογιζω τιποτα και κανενανaxaxouxa γιατι αρπαζεσε ετσι;;;;
ετσι εισαι και στην πραγματικη ζωη;;;
το συνεχιζεις μαλακακο ?Ερχεται ο ΞΕΝΙΑΣ να σου βγαλει τα ματια αχαχουχα που κρυφοκοιτας εδω μεσα
παλιοανωμαλαρα εκανες και κλωνο να την πεφτεις στον εαυτο σου.... δεν γινεται να εισαι πουστης γιατι θες μονο εσυ να σε πηδηξεις
Τσουτσουριασαμε αντρακλαΑν με ζορισεις επιτηδες και δω οτι δεν παιρνεις απο λογια, οταν προσπαθησω να σου μιλησω, τοτε καλυτερα να εχεις φυγει να μην εισαι διπλα μου .... γιατι δεν υπολογιζω τιποτα και κανεναν