Νέα

Ζητείται εκδιδόμενη για σοβαρή σχέση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vladgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (8 μέλη και 18 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.914
Πόντοι
6.030
Κάποια μοσχαρια εδω μεσα κοροϊδεύουν το παλικάρι που ψαχνει μια σοβαρη εκδιδομενη για ν ανοίξει ένα σπιτικό.
Φιλε και συναγωνιστη @vladgr , μην μασας!!!
Βρες μια καλή σοβαρή εκδιδόμενη για δημιουργία σοβαρής σχέσης και οικογένειας κι εμείς εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε.
Οταν με το καλο την βρεις πες μας ποια είναι να την τιμάμε και να την επιλέγουμε στις τσαρκες μας, ωστε να είστε πάντα γεροι οικονομικά. Για να μην σας λείψει τιποτα!!!

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
999
Πόντοι
366
πωσ μπορω να βρω εκδιδόμενη για σοβαρή σχέση?
φΙλε σου εχω την καλυτερη λυση παρακαλω δωστε βαση ολοι ειναι πολυ σημαντικο δεν χρειαζεσαι εκδιδομενη η τεχνολογια εχει προχωρησει δες εδω ρομποτ με την μορφη ανθρωπου με οτι φατσα θες εσυ σου φτιαχνουν αντιγραφο ακομα και αν θες της Μεγκα φοχ το παιρνεις και ξενοιαζεις. Μονο ενα προβλημα κανει καμια 200 χιλιαρικα αλλα μην σε απασχολει δν θα σου σπαει αρχιδια, δεν θα σου τρωει λεφτα, θα εχει τεχνητη νοημοσυνη και μπορει μελλοντικα να σου βγει και πιο φτηνα απο το να ησουν αιμοδοτης σε χρημα με μια εκδιδομενη. Σκεψου το ειναι ευκαιρια φιλες μην το χασεις.

Τελευταία τροποποίηση:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
294
Πόντοι
21
Εχει φύγει ο Σαββίδης να μας διδάξει για τις Σλάβες. Λες κι οι Σλάβες είναι ημίθεες. Αν ηταν εδώ θα ειχε γραψει σεντόνια ατελείωτα και ολο και θα τον πιστευε κανενας. Που πηγε αυτός;

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
25
Like
8.524
Πόντοι
3.446
Kαλησπέρα, μόλις με το καλό βρεθεί το ταίρι του συναδέλφου, σειρά να παίρνουμε και οι υπόλοιποι παρακαλώ. .Ηρθε η ώρα να με αποκαταστήσετε και εμένα, 2 χρόνια μου τάζετε και δεν εχω δει τίποτα. Μια γυμνασμένη κοπέλα ζήτησα, δεν ζήτησα τίποτα δύσκολο. Τόσες γνωριμίες έχετε , αξιοποιήστε με παρακαλώ. Μην μείνω στο ράφι, κρίμα ειναι..:cheesy:

OP
OP
V

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
294
Πόντοι
26
Kαλησπέρα, μόλις με το καλό βρεθεί το ταίρι του συναδέλφου, σειρά να παίρνουμε και οι υπόλοιποι παρακαλώ. .Ηρθε η ώρα να με αποκαταστήσετε και εμένα, 2 χρόνια μου τάζετε και δεν εχω δει τίποτα. Μια γυμνασμένη κοπέλα ζήτησα, δεν ζήτησα τίποτα δύσκολο. Τόσες γνωριμίες έχετε , αξιοποιήστε με παρακαλώ. Μην μείνω στο ράφι, κρίμα ειναι..:cheesy:
μου αρεσουν οι βυζαρουδες με καλο χαρακτηρα!

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.337
Πόντοι
17.576
Υπομονή αδέρφια λίγα λεπτά ακόμα έρχεται η Κυριακή

Stories