Νέα

Ντέζυ Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klklk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Δε βαριέσαι - βγάζει τα ξωψυχά του ο κόσμος όπου τον παίρνει. Δε μπορεί να πλησιάσει πολιτικούς/τραπεζίτες/επιχειρηματίες και τα βάζει με τη Ντέζι, τη Ράνια, τους ποδηλάτες, τους καπνιστές... όπου μπορεί τα χώνει.

Τα τελευταία χρόνια όμως... κυρίως πληκτρολογεί.  :2funny:

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Ντεζη κ εβη δεν σας ξερω.Μπορει σαν ανθρωποι να ειστε αξιολογοι.Δεν στεκομαι σε εσΑς αλλα η πλειοψηφια του χωρου σας ειναι πολυ επικινδυνοι κ ενστικτωδεις ανθρωποι.Ισως γι αυτο να ημουν τοσο απολυτος μαζι σας κ μακαρι να ανηκετε στις εξαιρεσεις.

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μα γιατί κάθεστε και συζητάτε κάτι τόσο απλό?Β :tits2:άλε αγορίνα μου μια περουκιστα ένα καργιονακι και ένα μινάκι και κανε και εσυ τι πουτάνα να τα κονομήσεις αφού πιστεύεις ότι εμείς έχουμε πολύ χρήμα..και σκέψου αφού εμείς είμαστε "αγρματες" και δε τα αξίζουμε εσύ που έχεις και γνώσεις και είσαι και γραμματιζούμενοσ....μπορείς πάνω στο γαμήσι με τον πελάτη να ζητάς και κάτι τις παραπάνω (να κανεις γκαβε που λέμε στα καλιαρντά) να του κανεις κάνα φροντιστήριο η καμια διάλεξη σε αυτό που έχεις σπουδάσει....τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα? :headbang: φαντάσου ποσα ψυχολογικά και τι απογοήτευση νιώθεις για να βάζεις σε ένα site με γαμήσια πούτσες και κώλους τέτοιου είδους ερωτήματα.. :uglystupid:

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Μα γιατί κάθεστε και συζητάτε κάτι τόσο απλό?Β :tits2:άλε αγορίνα μου μια περουκιστα ένα καργιονακι και ένα μινάκι και κανε και εσυ τι πουτάνα να τα κονομήσεις αφού πιστεύεις ότι εμείς έχουμε πολύ χρήμα..και σκέψου αφού εμείς είμαστε "αγρματες" και δε τα αξίζουμε εσύ που έχεις και γνώσεις και είσαι και γραμματιζούμενοσ....μπορείς πάνω στο γαμήσι με τον πελάτη να ζητάς και κάτι τις παραπάνω (να κανεις γκαβε που λέμε στα καλιαρντά) να του κανεις κάνα φροντιστήριο η καμια διάλεξη σε αυτό που έχεις σπουδάσει....τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα? :headbang: φαντάσου ποσα ψυχολογικά και τι απογοήτευση νιώθεις για να βάζεις σε ένα site με γαμήσια πούτσες και κώλους τέτοιου είδους ερωτήματα.. :uglystupid:
σκασε εσυ εχεις λεφτα στην ελβετια.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις κάτι παραπάνω σε αυτή τη ζωή από αυτό που αξίζεις ΝΟΜΟΤΕΛΙΑ...

Αυτοί που παραμυθιάζουν τον εαυτό τους  πως φταίει ο θεός το σύστημα η οτιδήποτε άλλο εκτός από τους ίδιους για την κατάντια τους είναι βαθιά νυχτωμένοι.

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις κάτι παραπάνω σε αυτή τη ζωή από αυτό που αξίζεις ΝΟΜΟΤΕΛΙΑ...

Αυτοί που παραμυθιάζουν τον εαυτό τους  πως φταίει ο θεός το σύστημα η οτιδήποτε άλλο εκτός από τους ίδιους για την κατάντια τους είναι βαθιά νυχτωμένοι.
στην προκειμενη περιπτωση φταινε οι τρανς!!!!οι απατεωνισες!!αυτεσ εχουν  υποσκαψει τουσ ακραδαντουσ κοινωνικουσ ιστουσ τησ χωρας μας... :rolleyes:

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
δε θελω να το παρω πρωσοπικα αλα επειδη εγω ανεφερα το συστημα στο ποστ μου.δεν θεωρω οτι εχω καταντησει πουθενα οπως και τα χουμε ξαναπει σε αναλογη συζητηση στο παρελθον...απλα εχω δοκιμασει και δεν μου κανει ουτε σαν τροπος ζωης το προβατο ρομποτ ουτε και μου φτανουν τα φραγκα για να μαι ο εαυτοσ μου και μονον...αυτο δεν ειναι καταντια ειναι σταση ζωης..αποψη δηλαδη για οσα μοας συμβαινουν και τα βιωνουμε πρωσοπικα η για οσα λενε οι αλλοι εδω μεσα δεν μπορουμε να εχουμε επειδη νομιζουν καποιοι αλλοι οτι χρησιμοποιουμε το συστημα η οτιδηποτε αλλο σαν δικαιολογια?δεν το κατηγορουμε απλως δεν μασ κανει dear...αν σας ενοχλει που εχουμε και αποψη μην προσπαθειτε να μας προσβαλετε και με το γαντι μετα απο τοσο χοντροειπωμενεσ μαλακιες...ελεος πια..

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μα τι κάθεσαι και εσύ μωρή και συζητάς και λες τώρα ήθελα να ξερα  :think:..
Καταρχήν αν αυτή την άποψη ο εν λόγο σπουδασμένος και αδικημένος την έλεγε σε κάποιους καθηγητές κοινωνιολογίας η δε ξέρω τι? θα ξεραινόντουσαν από τα γέλια οι άνθρωποι  :jerking: είναι άστοχη άτοπη και χωρίς νόημα συζητήσεις..π.χ..αν έφερνε ως παράδειγμα αδικίας ότι έχει μια προισταμενη στη δουλειά του που είναι ξεκωλιάρα αγράμματι σύνφωνα με τις δικες του γνώσεις η οποίοα κάνει πίπες στο αφεντικό για να ανεβεί την ιεραρχία και το μουνί ξυρίζεται κτλ κτλ κτλ ε τότε ok θα είχε μια λογική αυτό που λέει.... αυτός συγκρίνει τον πληρωμένο ερωτα  και φυσικά στις Transs επιτίθεται ποιο πολύ και φάνηκε από τα φασιστικά λεγόμενα του ,με την αδικία τις ζωής και τις θέσεις εργασίας κτλ κτλ κτλ λες και μεις πήγαμε και του κλέψαμε την θέση η τι καρεκλα όπως λένε !!!! ΚΑΛΕ ΜΉΠΩΣ ΉΘΕΛΕΣ ΝΑ ΒΓΕΊΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΎ ΝΑ ΓΕΜΊΣΕΙ Η ΤΣΈΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΈΝΑ ( ΑΠΌ ΤΑ  ΠΟΛΛΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΊΜΕ ΕΠΕΙΔΉ ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΙΣ ΘΥΡΊΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ) ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΏΞΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΕΣ???? :tits:

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ντεζη κ εβη δεν σας ξερω.Μπορει σαν ανθρωποι να ειστε αξιολογοι.Δεν στεκομαι σε εσΑς αλλα η πλειοψηφια του χωρου σας ειναι πολυ επικινδυνοι κ ενστικτωδεις ανθρωποι.Ισως γι αυτο να ημουν τοσο απολυτος μαζι σας κ μακαρι να ανηκετε στις εξαιρεσεις.

Καταρχήν άλλαξε το όνομα σου από kostas3d σε kostas3G (κοκαΐνη) γιατί μονο έτσι εξηγείται ότι γραφεις και sorry κιόλας  ;)αυτά τα 2 κορίτσια εδώ δε τα ξέρεις λες Δηλ.όλες τις άλλες Τranss τις ξέρεις?έχουν περάσει από συνέντευξη σου έχουν δώσει και βιογραφικό τους και εσύ έχεις τελειώσει και ψυχίατρος ψυχαναλυτής ώστε να κρίνεις ότι είναι "επικινδυνοι κ ενστικτωδεις ανθρωποι" ? :idiot:...

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 1η:Είναι μεγάλο ολίσθημα να κρίνουμε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε. Εγώ έχω γνωρίσει προσωπικά την Νταίζη. Την είχα πάρει 2 - 3 φορές. Θα ήθελα πολύ να έχω τέτοιους φίλους - φίλες σαν αυτη. Πρόκειται για έναν καταπληκτικό άνθρωπο που μπορεί να σε διαβάζει μόνο από το βλέμμα σου. Μπορεί να κρίνει με το που σε βλέπει αν είσαι σκατάνθρωπος ή όχι. Αυτό μπορούν να το κρίνουν οι περισσότερες κοπέλες τραβεστί. Δεν το λέω για να την παινέψω. Στη τελική χέστηκα κιόλας που θα παινεύω τραβεστί.. Αλλά η Νταίζη δεν είναι μόνο επαγγελματίας, είναι και άνθρωπος και όπως όλοι: άνθρωπος με τους ανθρώπους και ζώο με τα ζώα. Δεν είναι λογική να λέμε "οικονομάτε χοντρά" και η "κοινωνία κάνει τον κάθε πούστη μάγκα"

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 2η: Το αλισβερίσι με τις Νταίζες και με τις Ήβες είναι αληθινό: Μου δίνεις και σου δίνω. Με πολλές εξ αυτών κάνεις πραγματικό έρωτα και νιώθεις την ανάσα τους να ακολουθεί πιστά τη δικά σου, κάτι που δε συμβαινει με τις χαζογκόμενες ιερόδουλες και μη.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 3η: Αν ξέρεις τι θες από τη ζωή σου δεν θα μπεις στον κόπο να κλαίγεσαι για το τι δεν έχεις καταφέρει, αλλά θα αγωνίζσαι γι αυτό που πρέπει να καταφέρεις. Οι Νταίζες κάνουν μάλλον αυτό που έχουν καταφέρει και αυτό που γουστάρουν. Δεν τυχαίνει σε όλους. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΓΑΡΕΙΑ. ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ "ΤΡΑΒΕΣΤΙ" ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 4η: Όσο αφορά για το χρήμα και τη ζωή το μόνο που πρέπει να γνωρίζουμε πολύ καλά είναι πως ότι και αν κάνουμε δεν πρέπει να είμαστε κάποιος άλλος. Πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας. Πολύ σωστά η Ήβη αναφέρει το τι τραβάει στη ζωή της... όμως μετά συμπληρώνει πως είναι δική της επιλογή αυτό. Τίποτα στη ζωή παιδιά δεν δίνεται τζάμπα, όλα έχουν ένα αντιτιμο, πες το υγεία , πες το ψυχική υγεια, κούραση, εξευτελισμός οτι θες.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 5η: Οσοι νομίζουν πως είναι πούστηδες επειδή θα πάνε με τραβεστί είναι υποψήφιοι τρόφιμοι ψυχιατρικών κλινκών. Ο καθένας πρέπει να γνωρίζει τι είναι χωρίς να να βάζει κόλλα και στόκο στη κεφάλα του. Κάποιες από τις τραβεστί είναι πολύ πιο άντρες από κάτι ψευτοτυπάδες ψευτόμαγκες που γίνονται χαλιά για τα μουνιά.

Ταμίας

(Έχω μια τάση φιλοσοφική σήμερα, απολογούμαι αν ενόχλησα κάποιον)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

δεν ειμαι ΝΔ .αριστερος ειμαι αλλα [ιστευω οτι η συμμφωνια με τον αγωγο κθαιρεσε τον καραμνλη
Ολως τυχαίως μιλας με εναν ανθρωπο που εχει συνεργασία με Σουηδία και καταθεσεις εκει κ ξερω πολυ καλα τι εστι Σκανδιναυία.Για αυτο κ λυπηθηκα πολυ που εγινε αυτο στο Οσλο γιατι πιστευα οτι οι χρες αυτες ηταν απορθητο φρουριο.Αλλλά επειδη δεν τμπορουν να τους την κανουν νομιμα τους χτυπουν πισωπλατα
Καλα βρε καβλοκούμουνο εσύ που εχεις λεφτα και στην Σανδιναβία η Νταίζη σε πείραξε που γαμιέται όλη μέρα για το καυλομεροκάματο, και που σαν καλή πατριώτης εχει τα χρήματα της εδώ?
Αχαχαχαχα!!! Κομουνιστής σου λέει!!!!
Αρε Κωστάκη γαμώτηκοινωνίατου !!!!!!  :2funny: :2funny:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
τρανσεξουάλα κουκλάρα είσαι!!

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
τρανσεξουάλα κουκλάρα είσαι!!
βασικα ειναι ψυχακιας κ οχι κουκλαρα.παλιοτερα σε καποιο θρεντ αναφερθηκε οτι βιντεοσκοπουσε τους πελατες  οταν εμπαιναν σπιτι της κτλ ψαξε να δεις μαρτυριες στο φορουμ να φρικαρεις.Μονο στο ξυλο δεν τους πλακωνε!!!νομιζω το θρεντ ειχε τιτλο τρανσεξυαλα

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Αυτο που γνωρίζω είναι πως μια Βουλγάρα ονομάτι Ρόζα ή Βανεσσα που συχνάζει στην Ακουμιανάτου σε ένα ξενοδοχείο ο κάνει αυτο. Δηλαδη βιντεοσκοπει. Για την τρανσεξουάλα δεν έχω ακούσει κάτι. Απλώς γνωρίζω πως μπαινει στο cam4 και αναζητά από εκεί πελατες.

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Καλα βρε καβλοκούμουνο εσύ που εχεις λεφτα και στην Σανδιναβία η Νταίζη σε πείραξε που γαμιέται όλη μέρα για το καυλομεροκάματο, και που σαν καλή πατριώτης εχει τα χρήματα της εδώ?
Αχαχαχαχα!!! Κομουνιστής σου λέει!!!!
Αρε Κωστάκη γαμώτηκοινωνίατου !!!!!!   :2funny: :2funny:
δηλαδη το να εργαζεσαι σε μια κοινωνια που δεν ειναι διεφθαρμενη ειναι κακό.;εδω ρε πουτσε αλυγιστε μεχρι κ απο το φαγητο των αστεγων περνουν μιζες αν διαβασες εφημεριδες τις τελευταες μερες.Δεν ειμαι ουτε νταβατζης ουτε πουτανα ουτε λαθρεμπορας.Μια τιμια επιχειρηση με προσανατολισμο μακρια απο διεφθαρμενες χωρες οπως η δικη μας.

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Αυτο που γνωρίζω είναι πως μια Βουλγάρα ονομάτι Ρόζα ή Βανεσσα που συχνάζει στην Ακουμιανάτου σε ένα ξενοδοχείο ο κάνει αυτο. Δηλαδη βιντεοσκοπει. Για την τρανσεξουάλα δεν έχω ακούσει κάτι. Απλώς γνωρίζω πως μπαινει στο cam4 και αναζητά από εκεί πελατες.
θα το ψαξω μηπως το βρω να στο στειλω απλα ελπιζω με την αλλαγη σερβερ που εγινε να υπαρχει ακομα

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
θα το ψαξω μηπως το βρω να στο στειλω απλα ελπιζω με την αλλαγη σερβερ που εγινε να υπαρχει ακομα

Aπότι κατάλαβα το χθεσινό σου υπαρξιακό προβλιμa το έλυσες μάλλον και σήμερα μπήκες στο νόημα του site ...έτσι ? ο ψυχάκιας είμαι εγώ εντωμεταξύ !!! :uglystupid:

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6

.    
πολυ παρακμη!!!!!!!!
Απ: Transexuala
« Απάντηση #129 στις: 27/10/09, 22:10 »
Παράθεση
Πρώτη μου κριτική κι ελπίζω να μην θίξω κανέναν με όσα πω. Ο Φασούλας τραβεστί με περούκα, πολύ μικρό όργανο, ανύπαρκτη στύση και όσο είμασταν στο δωμάτιο κάποιος μας παρακολουθούσε. Όταν ρώτησα τη "Ρία" τι γίνεται, μου είπε ότι είναι ένας φίλος της. Εκαι τι θέλει της΄λεω. Επειδή μου ειχε ζητησει φωτογραφια πριν βρεθουμε, φοβηθηκα ότι ο αλλος τραβουσε καμερα για εκβιασμο. Γενικα περιεργη ατμοσφαιρα. Εντωμεταξυ οταν μιλουσαμε απο το μσν την ειχα ρωτησει αν ειναι η Σιλβια απο το μπουρδελα που την παω πολυ απο αυτα που γραφει και μου ειπε ναι. Οταν εφτασα εκει και την ειπα Σιλβια μου λεει η Σιλβια ειναι ενας γερος το πρωι, εγω ειμαι κοπελα!Με τα πολλα πηγαμε στο δωματιο (το σπιτι βρωμαγε σκατιλα και μασχαλιλα), εγινε και το σκηνικο με τον τυπο (μαλλον γκομενος της) και σηκωθηκα να φυγω. Μου ζητουσε εκατο ευρω για την ωρα που εχασε (5 λεπτα), στο τελος βγηκε κι ο γκομενος της και αρχισαν να φωναζουν οτι ειμαι πουστης. Τα εδωσα κι εφυγα. "Ρια" αν εγιναν αλλιως τα πραγματα πεστο. Και μην κανεις καμια πλακα και βγαλεις τη φωτογραφια μου εδω. Εγω ενημερωνω τους αλλους. Μαλλον πλκιτσα κανεις (αν κρινω απο τα σουβλακια που λες πιο πανω)αλλα οχι να πεταμε τα λεφτα και να μας βριζεις!
selida 9 anartisi apo scream

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom