ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 1η:Είναι μεγάλο ολίσθημα να κρίνουμε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε. Εγώ έχω γνωρίσει προσωπικά την Νταίζη. Την είχα πάρει 2 - 3 φορές. Θα ήθελα πολύ να έχω τέτοιους φίλους - φίλες σαν αυτη. Πρόκειται για έναν καταπληκτικό άνθρωπο που μπορεί να σε διαβάζει μόνο από το βλέμμα σου. Μπορεί να κρίνει με το που σε βλέπει αν είσαι σκατάνθρωπος ή όχι. Αυτό μπορούν να το κρίνουν οι περισσότερες κοπέλες τραβεστί. Δεν το λέω για να την παινέψω. Στη τελική χέστηκα κιόλας που θα παινεύω τραβεστί.. Αλλά η Νταίζη δεν είναι μόνο επαγγελματίας, είναι και άνθρωπος και όπως όλοι: άνθρωπος με τους ανθρώπους και ζώο με τα ζώα. Δεν είναι λογική να λέμε "οικονομάτε χοντρά" και η "κοινωνία κάνει τον κάθε πούστη μάγκα"
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 2η: Το αλισβερίσι με τις Νταίζες και με τις Ήβες είναι αληθινό: Μου δίνεις και σου δίνω. Με πολλές εξ αυτών κάνεις πραγματικό έρωτα και νιώθεις την ανάσα τους να ακολουθεί πιστά τη δικά σου, κάτι που δε συμβαινει με τις χαζογκόμενες ιερόδουλες και μη.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 3η: Αν ξέρεις τι θες από τη ζωή σου δεν θα μπεις στον κόπο να κλαίγεσαι για το τι δεν έχεις καταφέρει, αλλά θα αγωνίζσαι γι αυτό που πρέπει να καταφέρεις. Οι Νταίζες κάνουν μάλλον αυτό που έχουν καταφέρει και αυτό που γουστάρουν. Δεν τυχαίνει σε όλους. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΓΑΡΕΙΑ. ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ "ΤΡΑΒΕΣΤΙ" ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 4η: Όσο αφορά για το χρήμα και τη ζωή το μόνο που πρέπει να γνωρίζουμε πολύ καλά είναι πως ότι και αν κάνουμε δεν πρέπει να είμαστε κάποιος άλλος. Πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας. Πολύ σωστά η Ήβη αναφέρει το τι τραβάει στη ζωή της... όμως μετά συμπληρώνει πως είναι δική της επιλογή αυτό. Τίποτα στη ζωή παιδιά δεν δίνεται τζάμπα, όλα έχουν ένα αντιτιμο, πες το υγεία , πες το ψυχική υγεια, κούραση, εξευτελισμός οτι θες.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 5η: Οσοι νομίζουν πως είναι πούστηδες επειδή θα πάνε με τραβεστί είναι υποψήφιοι τρόφιμοι ψυχιατρικών κλινκών. Ο καθένας πρέπει να γνωρίζει τι είναι χωρίς να να βάζει κόλλα και στόκο στη κεφάλα του. Κάποιες από τις τραβεστί είναι πολύ πιο άντρες από κάτι ψευτοτυπάδες ψευτόμαγκες που γίνονται χαλιά για τα μουνιά.
Ταμίας
(Έχω μια τάση φιλοσοφική σήμερα, απολογούμαι αν ενόχλησα κάποιον)