Νέα

Ντέζυ Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klklk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Πήγαινε τις βαλίτσες βόλτα ο Τσουκάτος όταν είχε συγκέντρωση το ΠΑΣΟΚ και δεν τρέχει μία - να σας πω τι δουλειά κάνει σήμερα;

Κάνει συμβόλαια η Πελέκη αμισθί (λέει :headbang:) και πάλι δεν τρέχει τίποτα. Αν γαμιέται και βγάζει χρήμα η Ντέζι και η κάθε Ντέζι, μας πείραξε. :jerking:

Α ρε Κωλο-Έλληνες που λέει κι ο Νιόνιος. :uglystupid: :jerking:
:think: :think:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Πες μου τι δεν κατάλαβες να στο εξηγήσω. Έχω πολύ χρόνο. :rolleyes:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Το 2008 οι εισαγγελικές αρχές ανακάλυψαν ότι το 1999 είχαν κατατεθεί ένα εκατομμύρια μάρκα σε λογαριασμό του από την εταιρεία Siemens, ισχυρισμό τον οποίο ο ίδιος αποδέχτηκε. Πρόσθεσε επίσης ότι τα χρήματα μπήκαν σταδιακά στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, καταγγελία που ακόμα δεν έχει αποδειχτεί.

Όλα τα λεφτά που λέμε αυτή η φράση (το 'πιασες το υπονοούμενo; :boobies: :cool2:) - επίσης δε μας λέει ότι το άτομο ξεκίνησε από το ΕΚΚΕ και ότι σήμερα είναι Business Consultant.

Μάλιστα - ο Τσουκάτος παρέχει σήμερα consulting services σε επιχειρήσεις. :headbang: :jerking:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Το 2008 οι εισαγγελικές αρχές ανακάλυψαν ότι το 1999 είχαν κατατεθεί ένα εκατομμύρια μάρκα σε λογαριασμό του από την εταιρεία Siemens, ισχυρισμό τον οποίο ο ίδιος αποδέχτηκε. Πρόσθεσε επίσης ότι τα χρήματα μπήκαν σταδιακά στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, καταγγελία που ακόμα δεν έχει αποδειχτεί.

Όλα τα λεφτά που λέμε αυτή η φράση (το 'πιασες το υπονοούμενo; :boobies: :cool2:) - επίσης δε μας λέει ότι το άτομο ξεκίνησε από το ΕΚΚΕ και ότι σήμερα είναι Business Consultant.

Μάλιστα - ο Τσουκάτος παρέχει σήμερα consulting services σε επιχειρήσεις. :headbang: :jerking:
:o :o :o

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Δεν τα βαζω με τη Ντεζη αλλα με τη γαμημενη την κοινωνια που ανταμοιβει τους ανωμαλους,τους πουστηδες,τους διεστραμμενους,τους ταβαντζηδες κ τους κλεφτες

ntezi

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
0
Δεν τα βαζω με τη Ντεζη αλλα με τη γαμημενη την κοινωνια που ανταμοιβει τους ανωμαλους,τους πουστηδες,τους διεστραμμενους,τους ταβαντζηδες κ τους κλεφτες
Μου αρεσεις δεν εισαι επιπολαιος εχεις επιπεδο και προπαντος εισαι μορφωμενος για αυτο και εχεις προκοψει μιν ξεχασεις να κανεις και αλλους σαν και εσενα :thumbsup:

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Οπα οπα κοψτε σε λιγο θα βγουν μαχαιρια  και πιστολια  :uzi:

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Nα στο πω απλά...Πως θα ενιωθες εσύ αν σε εχουν φαει τα ξενυχτια απο το διαβασμα,το Σαββατοβραδο αντι να βγεις με τους φίλους επρεπε να διαβαζεις γιατι τη δευτερα εδινες μαθημα,γιατι καθοσουν σα μαλακας να μαθεις το πως κλανει το μπαρμπουνι για να περασεις το μαθημα επειδη ο καθηγητης περναγε μονο εναν στο 100 και μετα απο ενα μεταπτυχιακο κ ενα διδακτορικο τωρα ησουν ανεργος ενω ενας ανορθογραφος ανωμαλος οπως εσυ βγαζει για πλακα οσα γουσταρει?
Εξηγουμαι οτι δεν εχω διδακτορικο και βγαζω πολλά χρηματα για τα 30+ χρονια μου αλλα ξερω πολυ κοσμο που εχει τα διπλασια προσοντα απο μενα κ ειναι ανεργοι κ με οικογενεια

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Nα στο πω απλά...Πως θα ενιωθες εσύ αν σε εχουν φαει τα ξενυχτια απο το διαβασμα,το Σαββατοβραδο αντι να βγεις με τους φίλους επρεπε να διαβαζεις γιατι τη δευτερα εδινες μαθημα,γιατι καθοσουν σα μαλακας να μαθεις το πως κλανει το μπαρμπουνι για να περασεις το μαθημα επειδη ο καθηγητης περναγε μονο εναν στο 100 και μετα απο ενα μεταπτυχιακο κ ενα διδακτορικο τωρα ησουν ανεργος ενω ενας ανορθογραφος ανωμαλος οπως εσυ βγαζει για πλακα οσα γουσταρει?
Εξηγουμαι οτι δεν εχω διδακτορικο και βγαζω πολλά χρηματα για τα 30+ χρονια μου αλλα ξερω πολυ κοσμο που εχει τα διπλασια προσοντα απο μενα κ ειναι ανεργοι κ με οικογενεια

Τυπε μου ευτυχως (για καποιους) ή δυστυχως (για τους υπολοιπους) τιποτα στη ζωη δεν ειναι δικαιο και αξιοκρατικο! Η τυχη παιζει πρωτευοντα ρολο... Οσο πιο γρηγορα το αποδεχτει αυτο καποιος τοσο πιο γρηγορα θα βρει την ηρεμια...

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Τυπε μου ευτυχως (για καποιους) ή δυστυχως (για τους υπολοιπους) τιποτα στη ζωη δεν ειναι δικαιο και αξιοκρατικο! Η τυχη παιζει πρωτευοντα ρολο... Οσο πιο γρηγορα το αποδεχτει αυτο καποιος τοσο πιο γρηγορα θα βρει την ηρεμια...

χωρίς διάθεση να πάρω θέση γιατί είναι αρκετά πολύπλοκο κοινωνικό θέμα, μου φαίνεται πως στην συγκεκριμένη οικονομική επιτυχία  μεγάλο ρόλο δεν έπαιξε η τύχη.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ποια τύχη και ιστορίες ρε... κι ο Ωνάσης αγράμματος ήτανε. Μυαλό χρειάζεται και όρεξη για δουλειά (όποια και αν είναι αυτή).

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
χωρίς διάθεση να πάρω θέση γιατί είναι αρκετά πολύπλοκο κοινωνικό θέμα, μου φαίνεται πως στην συγκεκριμένη οικονομική επιτυχία  μεγάλο ρόλο δεν έπαιξε η τύχη.

σωστο αυτο, μεγαλο ρολο εδω επαιξε ο  :kissass: :kissass2:

Επισκέπτης
χωρίς διάθεση να πάρω θέση γιατί είναι αρκετά πολύπλοκο κοινωνικό θέμα, μου φαίνεται πως στην συγκεκριμένη οικονομική επιτυχία  μεγάλο ρόλο δεν έπαιξε η τύχη.

Πάντοτε ὑπάρχει πολὺ περιεχόμενον εἰς τὰς δηλώσεις σας. Εὑρίσκεται ὅμως κατὰ τὸ πλεῖστον ἀθέατον, ὡς τὸ ὑπὸ τὸ ὕδωρ τμῆμα τῶν πάγων τῆς Ἀνταρκτικῆς.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Ποια τύχη και ιστορίες ρε... κι ο Ωνάσης αγράμματος ήτανε. Μυαλό χρειάζεται και όρεξη για δουλειά (όποια και αν είναι αυτή).

σίγουρα τα παραπάνω δεν αρκούν για να δημιουργηθεί επιχειρηματίας αυτού του μεγέθους.

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
σίγουρα τα παραπάνω δεν αρκούν για να δημιουργηθεί επιχειρηματίας αυτού του μεγέθους.
Δυστυχως φιλε τα χρηματα τα πολλα δε βγαινουν με τιμιοτητα.Λιγοι γνωριζουν ποσα καραβια βουλιαξε ο Ωνασης για να παρει τα ασφαλιστρα..Μαρινακηδες,Μπεοι ψωμιαδηδες...Πολλά λεφτα αλλά βρωμικα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom