Νέα

Ντέζυ Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klklk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ntezi

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
0
Αυτο αφορα οσους εχουν θυριδα η σκοπευει κανεις να αποκτηση .
Λοιπον παω στι τραπεζα κατα τις 11 να αφησω κατι στι θυριδα μου δινο ταυτοτητα λεω τον αριθμο υπουραφοντας μπενο  μαζι με τον υπαλληλο αυτος με το κλειδι του και εγω με το δικο μου βαζει το κλειδι βαζο το δικο μου ανοιγει με το δικο του και εγω στι συνεχεια και μενω μονη μεσα περνω το περιεχομενο του κουτιου και παω να το ανοιξω ανακαλυπτω με μεγαλη εκπληξη πως δεν ειναι οπως τα αφισα τελεφταια φορα τι εγινε με το δικο μου κλειδι ανοιγε και αλλη θυριδα το τι επακολου8ησε μπορειτε να φανταστειτε :headbang: :headbang: :headbang:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Αυτο αφορα οσους εχουν θυριδα η σκοπευει κανεις να αποκτηση .
Λοιπον παω στι τραπεζα κατα τις 11 να αφησω κατι στι θυριδα μου δινο ταυτοτητα λεω τον αριθμο υπουραφοντας μπενο  μαζι με τον υπαλληλο αυτος με το κλειδι του και εγω με το δικο μου βαζει το κλειδι βαζο το δικο μου ανοιγει με το δικο του και εγω στι συνεχεια και μενω μονη μεσα περνω το περιεχομενο του κουτιου και παω να το ανοιξω ανακαλυπτω με μεγαλη εκπληξη πως δεν ειναι οπως τα αφισα τελεφταια φορα τι εγινε με το δικο μου κλειδι ανοιγε και αλλη θυριδα το τι επακολου8ησε μπορειτε να φανταστειτε :headbang: :headbang: :headbang:

Θαχες πολλα άτακτα κωλαράκια στην θυρίδα σου και θα στριμώχτηκαν τα καϋμένα!!!  :2funny:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
....και παω να το ανοιξω ανακαλυπτω με μεγαλη εκπληξη πως δεν ειναι οπως τα αφισα τελεφταια φορα τι εγινε με το δικο μου κλειδι ανοιγε και αλλη θυριδα το τι επακολου8ησε μπορειτε να φανταστειτε :headbang: :headbang: :headbang:
Πρώτη φορά το ακούω αυτό. :headbang: Άντε και έγινε έτσι - άλλο κλειδί άνοιγε και τη δικιά σου. Ποιος θα το ήξερε για να άρχιζε τις δοκιμές;

Από μέσα έγινε η δουλειά - απείλησέ τους ότι θα πας στην τηλεόραση & στέλνω PM. ;)

ntezi

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
0
Πρώτη φορά το ακούω αυτό. :headbang: Άντε και έγινε έτσι - άλλο κλειδί άνοιγε και τη δικιά σου. Ποιος θα το ήξερε για να άρχιζε τις δοκιμές;

Από μέσα έγινε η δουλειά - απείλησέ τους ότι θα πας στην τηλεόραση & στέλνω PM. ;)
Ετσι μου ειπαν και εμενα για να δικαιολογηθουν εαν επαιρνα το περιεχομενο τις θυριδας καιεφευγα δεν θα το ειχε καταλαβεικανεις και ολα καλα .
O υπαλληλος εκανε λαθος και εβαλε το κλειδι σε αλλουνου τι θυριδα ανιξαμε καποια αλλη θυριδα θα μπορουσα να τα παρω ολα χωρις να καταλαβει κανεις τιποτα φυγω  :dancing: :dancing: :dancing:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ντόινγκ! :S Τώρα σ' έπιασα - thanks. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν ο άλλος είναι κανας καθηγητάκος ή μαφιόζος τύπου Ψωμιάδη. :think: Αν είναι το παράθυρο2, τα αρπάζεις και γίνεσαι καπνός. :rockon:

ntezi

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
0
Ντόινγκ! :S Τώρα σ' έπιασα - thanks. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν ο άλλος είναι κανας καθηγητάκος ή μαφιόζος τύπου Ψωμιάδη. :think: Αν είναι το παράθυρο2, τα αρπάζεις και γίνεσαι καπνός. :rockon:
Αποκλειεται να ηταν υπαλληλος μιλαμε ηταν τιγκα στα μοβ θα ειμουν τωρα  ΝΤΑΛΙΑ

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Τι βάζεις σε θυρίδα ρε σθ Νταίζη. Και τελος πάντων ότι και αν βάζεις στην Ελλάδα μην εμπιστευεσαι κανένα σύστημα και κανέναν ανθρωπο

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ερευνες του σδ ο ε.......

ntezi

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
0
Τι βάζεις σε θυρίδα ρε σθ Νταίζη. Και τελος πάντων ότι και αν βάζεις στην Ελλάδα μην εμπιστευεσαι κανένα σύστημα και κανέναν ανθρωπο
Τελος παντων το ανεφερα το γεγονος για να μη συμβει ποτε σε καποιων και τριβει τα ματια του .
Δεν μπορω να τα ισοπεδωσω και ολα και να μιν εχω σε κανενα και τιποτα εμπιστοσυνη

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
εγω ξερετε τι εχω να πω?οτι οι περισσοτεροι σπουδασαμε ,διαβασαμε κ ο ντεζης που δεν ξερει ουτε ορθογραφια κονομαει περισσοτερα κ απο golden boy και τα χωνει κ σε θυριδα.3 γαμησια τη μερα τρωει ( κ το φχαριστιεται )με ενα 100ρικακι κ εχει σε μια πενταετια εχει κονομησει επιεικως 300.000 ευρω.γαμημενοι κοινωνία που κάνεις τον κάθε πουστη μάγκα

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6

στειλε PM μη κ χασει τα λεφτα του ο πουστης.Κατι μαλακες σαν και σενα υπαρχουν κ μας κυβερνουν οι Γερμανοι κ Οι αμερικανοι

ntezi

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
0
εγω ξερετε τι εχω να πω?οτι οι περισσοτεροι σπουδασαμε ,διαβασαμε κ ο ντεζης που δεν ξερει ουτε ορθογραφια κονομαει περισσοτερα κ απο golden boy και τα χωνει κ σε θυριδα.3 γαμησια τη μερα τρωει ( κ το φχαριστιεται )με ενα 100ρικακι κ εχει σε μια πενταετια εχει κονομησει επιεικως 300.000 ευρω.γαμημενοι κοινωνία που κάνεις τον κάθε πουστη μάγκα
Η σπουδες που εχεις κανει ειναι οπως και η τροποισου βλακα φασιστα και σε θυριδες φιλα κανεις και αλλαπραγματα :idiot: :uglystupid:

bousmenis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
  :headbang: απολυτα σωστος....

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
στειλε PM μη κ χασει τα λεφτα του ο πουστης.Κατι μαλακες σαν και σενα υπαρχουν κ μας κυβερνουν οι Γερμανοι κ Οι αμερικανοι
:2funny: :2funny: Ούτε για φτύσιμο δεν είσαι μωρή λινάτσα. Ούτε για να μου σερβίρεις τον καφέ στη δουλειά - ένα στοιχειώδες ήθος το έχει μέχρι κι ο καφετζής. ;)

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Κ 1 μυριο ευρω να κονομαει!! Εσυ που κολλας??

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Κ 1 μυριο ευρω να κονομαει!! Εσυ που κολλας??
Πήγαινε τις βαλίτσες βόλτα ο Τσουκάτος όταν είχε συγκέντρωση το ΠΑΣΟΚ και δεν τρέχει μία - να σας πω τι δουλειά κάνει σήμερα;

Κάνει συμβόλαια η Πελέκη αμισθί (λέει :headbang:) και πάλι δεν τρέχει τίποτα. Αν γαμιέται και βγάζει χρήμα η Ντέζι και η κάθε Ντέζι, μας πείραξε. :jerking:

Α ρε Κωλο-Έλληνες που λέει κι ο Νιόνιος. :uglystupid: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom