You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ντέζυ Trans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα klklk
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 764
- Εμφανίσεις 181K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΣΤΟΝΦΥΛΗΣ 99 Η ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΒΑΡΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΝΤΑΙΖΥ? ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΑΝΤΡΙΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΡΜΙ ΗΤΑΝ ΘΕΑ!!!!! ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΥΑ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 7 Η ΩΡΑ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Άσταδιάλα!!!
Εγω αυτο ρε γμτο δεν το πιστεύω!! :'(
Νταιζάρα www.adoos.gr/post/21042560/isup3iplusmnifrac14isup1imicroifrac14iplusmnisup1]ΕΔΩ [/url] σε κλέβουν!!! ;)
Καλημερα το ξερω καλο μου αγορι με αυτον εχει γινει και ποιο παλιοτερα τα ιδια ο λογος που γραφουν η φωτογραφιες το ονομα ειναι αυτος :-* :-*Νταιζάρα www.adoos.gr/post/21042560/isup3iplusmnifrac14isup1imicroifrac14iplusmnisup1]ΕΔΩ [/url] σε κλέβουν!!! ;)
IanAlderson
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2009
- Like
- 132
- Πόντοι
- 16
Κυρία Ντέζι, μήπως σχεδιάζετε κάποια εξόρμηση στην Θεσσαλονίκη? Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά!
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.600
- Πόντοι
- 456
ακριβώς...σιρόπι από σταφύλι που βάζουμε και στις τηγανίτες...Δεν ξερω ακριβως τι ειναι αλλα γνωστο σε ολους μας ειναι οτι ειναι πολυ γληκω . Μαλον παραγωγο του σταφυλιου
Εφχαριστο οποτε καλα το θυμομουνακριβώς...σιρόπι από σταφύλι που βάζουμε και στις τηγανίτες...
Με κλεβει και διαβασα οτι τους θελει και μερακλιδες τους αντρες οχι οτι νανεΏπα! Εδώ έχει δίκιο ο Hotyan. Λάθος δικό μου. Πράγματι Νταίζη ο συγκεκριμμένος τύπος σε κλέβει ...
Και εγω θα χαρο ισος απο το φθινοπωροΚυρία Ντέζι, μήπως σχεδιάζετε κάποια εξόρμηση στην Θεσσαλονίκη? Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά!
Tgirlhunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2011
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Ntezi exeis facebook?
Οχι καβλα δεν εχωNtezi exeis facebook?
Ούτε και γώ!!Οχι καβλα δεν εχω
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)