Νέα

Ντέζυ Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klklk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
με αριστα το 10

Εμφάνιση (πρόσωπο) ---> 8
Εμφάνιση (σώμα)---> 10
Γενική συμπεριφορά ---> 10
Επικοινωνία -----> 10
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή ---> 8
Σχέση απόδοσης/τιμής ----->8
πιπα ---> με προφυλακτικό
καθαριότητα ---> 10
Πρόσβαση στο χώρο της ---> 7

Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα ( 80% )

τιμη 60 ευρώ

η φωτο 100% αληθινες

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Αγαπητέ συνάδελφε συναγωνιστή :
70 πάει το μαλλί, φωτογραφίες αληθινές, κορμί γυμνασμένο, στήθος όχι, χώρος ζεστός περιποιημένος, εργαλείο μεγάλο σκληρό και χοντρό (ιδανικό για έμπειρους παθητικούς). Χαρακτήρας κοπέλας καλός, ντόμπρος. Καθαριότητα, επαγγελματισμός, άνεση χρόνου. Όσα υπόσχεται η αγγελία τα δίνει, χωρίς να ζητάει ολοένα έξτρα χρήματα για σπέσιαλ υπηρεσίες (σαν κάτι άλλες τραβεστί) και να σε ξενερώνει.

Ελπίζω να σε κάλυψα. Αν θες ο,τιδήποτε άλλο να ρωτήσεις ρώτα με Π.Μ.

:think: :idiot:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Είχα πάει πριν 8 μηνες, τωρα έχει φτιάξει ακόμα πιο ωραιο σωμα πάντως. Απλώς αν θες να τελειωσει μαζί σου της το λες.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
moufa file m..apo pliroforia filou,,,ego den pao me tetoia atoma alla etsi akousa  moufa...
Τι μούφα ρε?
Έχεις δει τις φωτογραφίες?
Ο μεγαλύτερος πούτσος της αγοράς!!!
Για να καταλάβεις όταν πας κάτσε επάνω να βρεθείς εξπρές απο τα Κάτω Πατήσια που μένει στα Άνω Πατήσια και θα φωνάζεις πάτα φρένο να κατέβω!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

john58321

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
0
moufa file m..apo pliroforia filou,,,ego den pao me tetoia atoma alla etsi akousa  moufa...

δεν είναι μούφα ρε ... μήπως είσαι ή τρανς που έλεγε ο μάκκινεν με τα πολλά προφίλ και προσπαθείς να κρίνεις αρνητικά την Νταίζη; σου παίρνει τους πελάτες;

ntezi

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
0
Τι μούφα ρε?
Έχεις δει τις φωτογραφίες?
Ο μεγαλύτερος πούτσος της αγοράς!!!
Για να καταλάβεις όταν πας κάτσε επάνω να βρεθείς εξπρές απο τα Κάτω Πατήσια που μένει στα Άνω Πατήσια και θα φωνάζεις πάτα φρένο να κατέβω!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Δροσερο αγορι υπερβολικος εισαι δεν ειναι και τοσο μεγαλο εχει και μεγαλυτερα στην αγορα  :o :o :o

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.572
Πόντοι
456
Δροσερο αγορι υπερβολικος εισαι δεν ειναι και τοσο μεγαλο εχει και μεγαλυτερα στην αγορα  :o :o :o
τα μόνα μεγαλύτερα που έχω δει στην αγορά είναι τα αγγούρια τα καλυβιωτικά στη κεντρική λαχαναγορά στου Ρέντη...

ntezi

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
0
τα μόνα μεγαλύτερα που έχω δει στην αγορά είναι τα αγγούρια τα καλυβιωτικά στη κεντρική λαχαναγορά στου Ρέντη...
Μιπος θα μπορουσες να μου το αναλυσεις λιγακι αυτο γιατι δεν το καταλαβα

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Στις φωτογραφίες που εχω δεί φαίνεται σούπερ μπιγκ και περήφανο!!!
Α! Να λές καυτό αγόρι παρακαλώ, δεν διαθέτω δυστυχώς κλιματισμό και δεν δροσίζω .  ;)

ntezi

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
0
Στις φωτογραφίες που εχω δεί φαίνεται σούπερ μπιγκ και περήφανο!!!
Α! Να λές καυτό αγόρι παρακαλώ, δεν διαθέτω δυστυχώς κλιματισμό και δεν δροσίζω .  ;)
ο.κ λοιπον καυτο αγορι χοντρο και περηφανο ειναι αλλα δεν ειναι και τεραστιο 18 ποντους περιπου ισος και ποιο λιγο δεν το εχω μετρηση κιολας βεβαιως :-*

Giocondo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ο.κ λοιπον καυτο αγορι χοντρο και περηφανο ειναι αλλα δεν ειναι και τεραστιο 18 ποντους περιπου ισος και ποιο λιγο δεν το εχω μετρηση κιολας βεβαιως :-*

Από κοντά δεν το έχω δει.. πάντως απο photo που έχω δεί όντως είναι εντυπωσιακό!!!!

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Καλλιστεία μήκους κάνετε εδώ: :2funny: :2funny:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Η Νταίζη εκτός από το ότι είναι γαμάτη στο σεξ είναι και γαμάτος άνθρωπος. Πολύ καθαρή, προσεκτική, υγιέστατη και τίμια. Δεν μου αρέσει να παινεύω χωρίς λόγο. Υπάρχουν πολλές που είναι βρώμικες και σέρμουν αφροδίσια και μη νοσήματα. Επίσης πολλές μας κοροιδευουν. Γι αυτό παιδιά πολύ προσοχή. Να μπαίνετε και να ενημερώνεστε

ntezi

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
0
Η Νταίζη εκτός από το ότι είναι γαμάτη στο σεξ είναι και γαμάτος άνθρωπος. Πολύ καθαρή, προσεκτική, υγιέστατη και τίμια. Δεν μου αρέσει να παινεύω χωρίς λόγο. Υπάρχουν πολλές που είναι βρώμικες και σέρμουν αφροδίσια και μη νοσήματα. Επίσης πολλές μας κοροιδευουν. Γι αυτό παιδιά πολύ προσοχή. Να μπαίνετε και να ενημερώνεστε
Σε εφχαριστο να εισαι καλα :-* :-* :-*

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Εφχαριστο ρε καβλα διακοπες μας χρειαζονται αλλα ειναι ακομη νορις
Δράμα άστα - είμαστε αγκαλιά με το  A/C και βλέπουμε τη Φολέγανδρο από το Μένουμε Ελλάδα της ΕΡΤ. :S Υπομονή... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom