Νέα

Ντέζυ Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klklk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sofoklis30

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟ. Η ΝΤΕΖΙ ΠΑΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΗ.

Επισκέπτης
Τι σας έκανε ρε το κορίτσι.
Κόψτε την πλάκα ρε γαμώτο.
Τζένη να τους μπαινεις μην κολώνεις , αυτοί κομπλάρουνε και δεν ξέρουν  τι λένε.

γαμα την εσυ τοτε , να αφησει το δικο μου ησυχο... Οχι τπτ αλλο αλλα στο mud wrestling την εχω ανετα :sunglasses:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
γαμα την εσυ τοτε , να αφησει το δικο μου ησυχο... Οχι τπτ αλλο αλλα στο mud wrestling την εχω ανετα :sunglasses:
Πρέπει να σεβαστούμε παπάρα μου, ότι εμείς είμαστε ανώνυμοι και ότι λέμε το λέμε εκ του ασφαλούς ενώ αυτή είναι επώνυμη και εκτεθιμένη με διευθυνση τηλ κλπ.

Επισκέπτης
Πρέπει να σεβαστούμε παπάρα μου, ότι εμείς είμαστε ανώνυμοι και ότι λέμε το λέμε εκ του ασφαλούς ενώ αυτή είναι επώνυμη και εκτεθιμένη με διευθυνση τηλ κλπ.

Παπάρω πιο σωστο , δε βρισκεις? Και να σεβαστουμε τι? Το βρυσιδι μεσω πιεμ? Εγω μιλησα το λοιπον. Αν εσυ θες να κανεις το συνηγορο του πολιτη δικο σου θεμα.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Παπάρω πιο σωστο , δε βρισκεις? Και να σεβαστουμε τι? Το βρυσιδι μεσω πιεμ? Εγω μιλησα το λοιπον. Αν εσυ θες να κανεις το συνηγορο του πολιτη δικο σου θεμα.
Όχι και τον συνηγορο βρε κουκλάρα .
Αλλα νταξι προσωπικά δεν την γνωρίζω αλλα εδώ στο θρεντ την έχουν ξεκατινιάσει μερικοι χωρίς να έχει δόσει δικαιωμα.
Τα πμ ειναι πμ. Βρίσε ζαχαρώσου πες οτι θες αλλα δεν ειναι νομίζω σωστό να δημοσιοποιούνται.

Σόρυ για το γένος προηγουμένως.

Το αβαταράκι σου τα σπάει μεγάλε!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

σωστα σε λεει παπαρα. εδω λεει τον μπιμπικιαρη, κοριτσι  :2funny:

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
ιδια ι ντεζι ντακ

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.578
Πόντοι
456
υπαρχει τηλεφωνο της Ντεζυς?

στο adoos που έχει αγγελία έχει και το τηλέφωνό της... και αν θες και τη γνώμη μπιστεύω πως είναι από τις καλύτερες "κοπέλλες" του είδους που μπορείς να βρεις στην Αθήνα (όσο αφορά τηη συμπεριφορά, τη διάθεση, το κρεββάτι και προσωπικά και από εμφάνιση τη βρίσκω πολύ καλή.. με λίγα λόγια είναι και γαμώ τις καυλιάρες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
στο adoos που έχει αγγελία έχει και το τηλέφωνό της... και αν θες και τη γνώμη μπιστεύω πως είναι από τις καλύτερες "κοπέλλες" του είδους που μπορείς να βρεις στην Αθήνα (όσο αφορά τηη συμπεριφορά, τη διάθεση, το κρεββάτι και προσωπικά και από εμφάνιση τη βρίσκω πολύ καλή.. με λίγα λόγια είναι και γαμώ τις καυλιάρες)
Δεν σου ξεφευγει τίποτε αρχηγέ.
Είσαι πολύ μεγάλη μαμούνα τελικά.

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415