Και ποια είναι η Ντέζη εδώ?
ρε μλκ, η ντεζυ εχει κοιλιακους...δες τις φωτο...δεν εχει μπυροκοιλι...
αρα την πηδαει ο τυπος
Και ποια είναι η Ντέζη εδώ?
Εχεις μάτι ρε λύκο, σε παραδέχομαι!!!ρε μλκ, η ντεζυ εχει κοιλιακους...δες τις φωτο...δεν εχει μπυροκοιλι...
αρα την πηδαει ο τυπος
Εχεις μάτι ρε λύκο, σε παραδέχομαι!!!
εγω κανω Ορμονες Χοτ μου..... εγω ειμαι εντελως ατριχη παντου.... η γλωσσιτσα θελω να γλυστραη πανω σε ενα βελουδινο κορμακη χωρις δειγμα τριχας.. θελω ολα να γλυστρανε.... Καταλαβεςςςς?????Δανάη εσύ το ξυρίζεις το καβλί σου, όπως στην εικόνα?
αλοιμονοΕχεις μάτι ρε λύκο, σε παραδέχομαι!!!
Τσού!εγω κανω Ορμονες Χοτ μου..... εγω ειμαι εντελως ατριχη παντου.... η γλωσσιτσα θελω να γλυστραη πανω σε ενα βελουδινο κορμακη χωρις δειγμα τριχας.. θελω ολα να γλυστρανε.... Καταλαβεςςςς?????
Η συνεχεια στις ειδησεις του ΑΝΤ στις 8 με την Τζελα Παυλακου...
που την θυμηθηκες την τζελα? ητανε ωραιο γκομενακι στα νιατα τις.Η συνεχεια στις ειδησεις του ΑΝΤ στις 8 με την Τζελα Παυλακου...
την παπαρωσες κιολας?και πολυ καλο παιδι... ετυχε να την γνωρισω
Δανάη έχεις έναν υπέροχο τρόπο να μπαίνεις σε ποστ που αφορούν άλλες τρανς και να τα γαμείς με άσχετες συζητήσεις... γιατί κοπέλλα μου?? τόσος ανταγωνισμός πια ?
Δανάη έχεις έναν υπέροχο τρόπο να μπαίνεις σε ποστ που αφορούν άλλες τρανς και να τα γαμείς με άσχετες συζητήσεις... γιατί κοπέλλα μου?? τόσος ανταγωνισμός πια ?
και απο εμενα αλλο ενα +
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
καλα σου λενε ρε μαλακα. τι ειρωνευεσαι τωρα?
Αλλοι εγιναν Ρωσσιδοπροεδροι...
Αλλοι Τραβελοπροεδροι...
Αλλοι Πουτανοπροεδροι....
Αβυσσσος η ψυχη των μελων