Νέα

Ντέζυ Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klklk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
τα μαυρα λεφτα της πορνειας κ των ναρκωτικων ειναι απο τις πρωτες αιτίες που πληρωνουμε για το ΔΝΤ.Μεσω της πορνειας κ των ναρκωτικων ο αλογοσκουφης μειωνε τεχνητα το ελλειμμα!!! Συνεπως μην το παίρνουμε τοσο αψηφιστα γιατι οπως καταλαβαινετε τα ποσα που διακινουνται ειναι δις.Κ σε μεγαλο βαθμο αυτες οι δραστηριοτητες κινουν νηματα ακομα κ στους πολιτικους
εγω νομιζω οτι ειναι παλι η ψηφος σας(οχι εσενα συγκεκριμενα γτ δεν ξερω τι ψηφιζεις) στα ιδια και στα ιδια λαμογια και η μοιρολατρικη προσκοληση του ελληνα στο δικοματισμο..αυτοι οι ανθρωποι που ο ιδιος ο ελληνικος λαος εκλεγει χειριζονται κ την οργανωμενη πορνεια μεσω των καλολαδωμενων υπηρεσιων τους και της νομικης διαρυθμισης που κανει τισ δηλωμενες το ιδιο εργατες και το ιδιο αγανακτισμενες με τον καθε ελληνα προκειμενου να παραμεινουν νομοταγεις συμφωνα με το υπαρχον νομικο πλαισιο..και οι ντρογκες αγαπητε μου ομως παλι λογω της παραοικονομιασ που υποστηριζεται απο το κρατος βρισκονται σε αυτη την εξαρση νομιζω..δε βλεπω που εχουν θεση οι τραβεστι μεσα σε ολο αυτο περα απο καποιεσ δηλωμενες η καποιες που πινουν ναρκωτικα....ουτε καν ψηφιζουν ορισμενες!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
εμενα λαγουδακι καβλωβει το κωλαρακι μου το αποτριχωμενο και ψαχνω καρα ωραιο κοριτσακι με προσοντα

Αχ βρε Κωστάκη!!!
Γουστάρεις έ?
Θα σε φτιάσουμε βρε μην ανησυχείς , και μαλλί να έχει θα στο ποτίσουμε  :zfuck: :fuck1: το κωλαράκι!!
Αρκεί να είναι καθαρό άσπιλο και αμόλυντο!!  ;)

Κυρια Ντέζη!!!!
Ελάτε παρακαλώ!!!!  :dancing: :dancing:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Αχ βρε Κωστάκη!!!
Γουστάρεις έ?
Θα σε φτιάσουμε βρε μην ανησυχείς , και μαλλί να έχει θα στο ποτίσουμε  :zfuck: :fuck1: το κωλαράκι!!
Αρκεί να είναι καθαρό άσπιλο και αμόλυντο!!  ;)

Κυρια Ντέζη!!!!
Ελάτε παρακαλώ!!!!  :dancing: :dancing:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Για αυτο τη βριζω...Για να εχει κινητρο να με  :fuck2: :fuck2: :fuck2: με μισος

roberto9

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν τα βαζω με τη Ντεζη αλλα με τη γαμημενη την κοινωνια που ανταμοιβει τους ανωμαλους,τους πουστηδες,τους διεστραμμενους,τους ταβαντζηδες κ τους κλεφτες
"να τραβας τον πουτσο σου και να μαχαιρωνεσαι"...... φιλε εαν εισαι νορμαλ κ δεν εχεις ψυχολογικα(βεβαια αυτο δεν μπορεις να κρινεις εσυ προσωπικα θα στο πει κανενας φιλος σου) εισαι σε site σεξουαλικου περιεχομενου και στο sex δεν υπαρχει λογικη ουτε οριο..οποτε τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια... αλλα μαλλον σε τρωει ο κωλος σου και τον ξυνεις με λαθος τροπο!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
.    
πολυ παρακμη!!!!!!!!
Απ: Transexuala
« Απάντηση #129 στις: 27/10/09, 22:10 »
Παράθεση
Πρώτη μου κριτική κι ελπίζω να μην θίξω κανέναν με όσα πω. Ο Φασούλας τραβεστί με περούκα, πολύ μικρό όργανο, ανύπαρκτη στύση και όσο είμασταν στο δωμάτιο κάποιος μας παρακολουθούσε. Όταν ρώτησα τη "Ρία" τι γίνεται, μου είπε ότι είναι ένας φίλος της. Εκαι τι θέλει της΄λεω. Επειδή μου ειχε ζητησει φωτογραφια πριν βρεθουμε, φοβηθηκα ότι ο αλλος τραβουσε καμερα για εκβιασμο. Γενικα περιεργη ατμοσφαιρα. Εντωμεταξυ οταν μιλουσαμε απο το μσν την ειχα ρωτησει αν ειναι η Σιλβια απο το μπουρδελα που την παω πολυ απο αυτα που γραφει και μου ειπε ναι. Οταν εφτασα εκει και την ειπα Σιλβια μου λεει η Σιλβια ειναι ενας γερος το πρωι, εγω ειμαι κοπελα!Με τα πολλα πηγαμε στο δωματιο (το σπιτι βρωμαγε σκατιλα και μασχαλιλα), εγινε και το σκηνικο με τον τυπο (μαλλον γκομενος της) και σηκωθηκα να φυγω. Μου ζητουσε εκατο ευρω για την ωρα που εχασε (5 λεπτα), στο τελος βγηκε κι ο γκομενος της και αρχισαν να φωναζουν οτι ειμαι πουστης. Τα εδωσα κι εφυγα. "Ρια" αν εγιναν αλλιως τα πραγματα πεστο. Και μην κανεις καμια πλακα και βγαλεις τη φωτογραφια μου εδω. Εγω ενημερωνω τους αλλους. Μαλλον πλκιτσα κανεις (αν κρινω απο τα σουβλακια που λες πιο πανω)αλλα οχι να πεταμε τα λεφτα και να μας βριζεις!
selida 9 anartisi apo scream
φιλε αν ειναι ετσι οπως τα λες εισαι θυμα χοντρης απατης και αντε να αποδειξεις πως δεν εισαι ελεφαντας γιατι μαλακας εισαι τη δευτερη που την ξαναπατας

ntezi

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
0
"να τραβας τον πουτσο σου και να μαχαιρωνεσαι"...... φιλε εαν εισαι νορμαλ κ δεν εχεις ψυχολογικα(βεβαια αυτο δεν μπορεις να κρινεις εσυ προσωπικα θα στο πει κανενας φιλος σου) εισαι σε site σεξουαλικου περιεχομενου και στο sex δεν υπαρχει λογικη ουτε οριο..οποτε τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια... αλλα μαλλον σε τρωει ο κωλος σου και τον ξυνεις με λαθος τροπο!
Εχει φτιαξει βαλιτσα και ειναι ετοιμος για νορβηγια ο καλος χριστιανος εκει φιλελευθερος και προοδευτικος φιλος του θελει συμπαρασταση

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Γειά σου κουκλάρα Νταίζη!

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Νταιζάκι βάλε και άλλες φωτογραφίες σου! Πολύ γυμνασμένο κορμί είσαι!

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
και αν το δεις από κοντά θα πάθεις ζημιά  :rockon:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Είναι Αθηνα το Νταιζάκι, ξέρει κανενας?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Νταίζη, εν όψη της νεας σεζόν, νομίζω πως πρεπει να ανανεώσεις  :zfuck: :fuck1: :pipa1: :pipa3: :fuck2: :kissass: τις φωτό σου στ άδοος.
Ρίξε και κάνα μπλοκσπότ με βιντεάκια, ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος!!  ;)

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Την Νταίζη δεν τη βρίσκεις με τίποτα πλέον... όσα τηλέφωνα και αν κάνεις. Και όχι μόνο εκείνη αλλά και άλλα "κορίτσια"... Είναι full στη δουλειά.

Υ.Γ. Εξαιρετικά αφιερωμένο σε όσους κολλημένους - σκατόμυαλους - δυστυχισμένοους - βλάκες που σκέπτονται και λένε: "Καλά ποιοί ανώμαλοι πάνε στις τραβεστι?"

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.564
Πόντοι
456
Την Νταίζη δεν τη βρίσκεις με τίποτα πλέον... όσα τηλέφωνα και αν κάνεις. Και όχι μόνο εκείνη αλλά και άλλα "κορίτσια"... Είναι full στη δουλειά.

Υ.Γ. Εξαιρετικά αφιερωμένο σε όσους κολλημένους - σκατόμυαλους - δυστυχισμένοους - βλάκες που σκέπτονται και λένε: "Καλά ποιοί ανώμαλοι πάνε στις τραβεστι?"
...εμείς :P

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Κωλοκρίση δεν υφίσταται!!
Αλλο η κρίση του κώλου , και άλλο η οικονομική κρίση!!!
lol2.gif
  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom