.
πολυ παρακμη!!!!!!!!
Απ: Transexuala
« Απάντηση #129 στις: 27/10/09, 22:10 »
Παράθεση
Πρώτη μου κριτική κι ελπίζω να μην θίξω κανέναν με όσα πω. Ο Φασούλας τραβεστί με περούκα, πολύ μικρό όργανο, ανύπαρκτη στύση και όσο είμασταν στο δωμάτιο κάποιος μας παρακολουθούσε. Όταν ρώτησα τη "Ρία" τι γίνεται, μου είπε ότι είναι ένας φίλος της. Εκαι τι θέλει της΄λεω. Επειδή μου ειχε ζητησει φωτογραφια πριν βρεθουμε, φοβηθηκα ότι ο αλλος τραβουσε καμερα για εκβιασμο. Γενικα περιεργη ατμοσφαιρα. Εντωμεταξυ οταν μιλουσαμε απο το μσν την ειχα ρωτησει αν ειναι η Σιλβια απο το μπουρδελα που την παω πολυ απο αυτα που γραφει και μου ειπε ναι. Οταν εφτασα εκει και την ειπα Σιλβια μου λεει η Σιλβια ειναι ενας γερος το πρωι, εγω ειμαι κοπελα!Με τα πολλα πηγαμε στο δωματιο (το σπιτι βρωμαγε σκατιλα και μασχαλιλα), εγινε και το σκηνικο με τον τυπο (μαλλον γκομενος της) και σηκωθηκα να φυγω. Μου ζητουσε εκατο ευρω για την ωρα που εχασε (5 λεπτα), στο τελος βγηκε κι ο γκομενος της και αρχισαν να φωναζουν οτι ειμαι πουστης. Τα εδωσα κι εφυγα. "Ρια" αν εγιναν αλλιως τα πραγματα πεστο. Και μην κανεις καμια πλακα και βγαλεις τη φωτογραφια μου εδω. Εγω ενημερωνω τους αλλους. Μαλλον πλκιτσα κανεις (αν κρινω απο τα σουβλακια που λες πιο πανω)αλλα οχι να πεταμε τα λεφτα και να μας βριζεις!
selida 9 anartisi apo scream