Νέα

Ντέζυ Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klklk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 764
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
:S
Aπότι κατάλαβα το χθεσινό σου υπαρξιακό προβλιμa το έλυσες μάλλον και σήμερα μπήκες στο νόημα του site ...έτσι ? ο ψυχάκιας είμαι εγώ εντωμεταξύ !!! :uglystupid:
μου εχει μεινει το σκηνικο εδω κ δυο χρονια που το διαβαζα... ο αλλος να ερθει να γαμησει εσυ να εχεις βαλει εναν αλλο να τραβαει φωτο και στο τελος να το βριζεις κιολας ζητωντας του κατοσταευρα.φαση τελειωσ downtown κ αρρωστη!!!!

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
:Sμου εχει μεινει το σκηνικο εδω κ δυο χρονια που το διαβαζα... ο αλλος να ερθει να γαμησει εσυ να εχεις βαλει εναν αλλο να τραβαει φωτο και στο τελος να το βριζεις κιολας ζητωντας του κατοσταευρα.φαση τελειωσ downtown κ αρρωστη!!!!

Εδώ είπαμε έχεις σπουδάσει και τελειώσει κοινωνιολογία και ψυχολογία σύνφωνα με αυτά που έγραψες αρχικά εδώ :jerking: Tώρα βλέπω έχεις τελειώσει και ντέντεκτιβ η μυστικός πράχτορας τις CIA και έχεις διαπίστωση και αποδείξει και αυτά που γράφτηκαν για μένα..μα τι ταλέντο καλε είσαι???? εσύ χαραμίζεσαι εδώ μέσα που περνα στην ώρα σου κανε καμια αίτηση στη NASA το χεις !!!

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Εδώ είπαμε έχεις σπουδάσει και τελειώσει κοινωνιολογία και ψυχολογία σύνφωνα με αυτά που έγραψες αρχικά εδώ :jerking: Tώρα βλέπω έχεις τελειώσει και ντέντεκτιβ η μυστικός πράχτορας τις CIA και έχεις διαπίστωση και αποδείξει και αυτά που γράφτηκαν για μένα..μα τι ταλέντο καλε είσαι???? εσύ χαραμίζεσαι εδώ μέσα που περνα στην ώρα σου κανε καμια αίτηση στη NASA το χεις !!!
μην συγχιζεσαι...εχουν περασει δυο χρονια απο τοτε...θα εχεις βελτιωθει προφανως .μπορει να βγηκες κ δημαρχος οπως ο φασουλας χαχαχα

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μην συγχιζεσαι...εχουν περασει δυο χρονια απο τοτε...θα εχεις βελτιωθει προφανως .μπορει να βγηκες κ δημαρχος οπως ο φασουλας χαχαχα

Πως σε συμφέρει τώρα που άλλαξες τι συζήτηση και θα ξεχαστεί η κοτσάνα που πέταξες αρχικά με το θέμα που έθεσες για την Nταίζη και κάθε Nταίζη  ;) ..κακομοίρη !!!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
. bourdela.com/forum/index.php?topic=73107.120.    
πολυ παρακμη!!!!!!!!
Απ: Transexuala
« Απάντηση #129 στις: 27/10/09, 22:10 »
Παράθεση
Πρώτη μου κριτική κι ελπίζω να μην θίξω κανέναν με όσα πω. Ο Φασούλας τραβεστί με περούκα, πολύ μικρό όργανο, ανύπαρκτη στύση και όσο είμασταν στο δωμάτιο κάποιος μας παρακολουθούσε. Όταν ρώτησα τη "Ρία" τι γίνεται, μου είπε ότι είναι ένας φίλος της. Εκαι τι θέλει της΄λεω. Επειδή μου ειχε ζητησει φωτογραφια πριν βρεθουμε, φοβηθηκα ότι ο αλλος τραβουσε καμερα για εκβιασμο. Γενικα περιεργη ατμοσφαιρα. Εντωμεταξυ οταν μιλουσαμε απο το μσν την ειχα ρωτησει αν ειναι η Σιλβια απο το μπουρδελα που την παω πολυ απο αυτα που γραφει και μου ειπε ναι. Οταν εφτασα εκει και την ειπα Σιλβια μου λεει η Σιλβια ειναι ενας γερος το πρωι, εγω ειμαι κοπελα!Με τα πολλα πηγαμε στο δωματιο (το σπιτι βρωμαγε σκατιλα και μασχαλιλα), εγινε και το σκηνικο με τον τυπο (μαλλον γκομενος της) και σηκωθηκα να φυγω. Μου ζητουσε εκατο ευρω για την ωρα που εχασε (5 λεπτα), στο τελος βγηκε κι ο γκομενος της και αρχισαν να φωναζουν οτι ειμαι πουστης. Τα εδωσα κι εφυγα. "Ρια" αν εγιναν αλλιως τα πραγματα πεστο. Και μην κανεις καμια πλακα και βγαλεις τη φωτογραφια μου εδω. Εγω ενημερωνω τους αλλους. Μαλλον πλκιτσα κανεις (αν κρινω απο τα σουβλακια που λες πιο πανω)αλλα οχι να πεταμε τα λεφτα και να μας βριζεις!
selida 9 anartisi apo scream

Όνομα:  SCREAM

Αξίωμα:  Νέος

Φύλο:  
Τόπος:  
Ημερομηνία εγγραφής:  06-01-2009, 22:28:02
Τελευταία σύνδεση:  08-11-2009, 15:13:31
Καλά ο τύπος αυτός μετά απο αυτό που έγραψε στις στις: 27-10-2009, 22:47:00 εξασφανίστηκε!!!
Τι διάλο?
Απειλήθηκε?
Φοβήθηκε κάτι?
Είναι κάποιος κλώνος καποιου ζόμπι?
Αυτοκτόνησε?
Κάτι άλλο?

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Καλά ο τύπος αυτός μετά απο αυτό που έγραψε στις στις: 27-10-2009, 22:47:00 εξασφανίστηκε!!!
Τι διάλο?
Απειλήθηκε?
Φοβήθηκε κάτι?
Είναι κάποιος κλώνος καποιου ζόμπι?
Αυτοκτόνησε?
Κάτι άλλο?

μήπως είναι δικός σου κλώνος? :grin:

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Πως σε συμφέρει τώρα που άλλαξες τι συζήτηση και θα ξεχαστεί η κοτσάνα που πέταξες αρχικά με το θέμα που έθεσες για την Nταίζη και κάθε Nταίζη   ;) ..κακομοίρη !!!!!
ναι δε θα χω μουτρα στα τραβελια τωρα να κυκλοφορησω  :2funny: :2funny: α ρε φασουλα παλι μαλακια πεταξες :jerking: :jerking:

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
πως θα αντικρυσω τα κοριτσια στη γειτονια :2funny: :2funny:
στην τελικη εσυ το εξειδικευεις μωρη κακιασμενη στα κοριτσια αυτα κ το ξαναγυρνας το θεμα.Εγω ανεφερθηκα γενικα στον κλαδο...Αλλα εσυ ξεροσταλιαζεις σαββατοβραδο στο pc γιατι δε σε γαμει κανενας.Εγω παω για φαγητακι τωρα...Εσυ βαλε κανα μπουκαλακι οπως ο Λιλασ στην κωλοτρυπιδα γιατι απο την αγαμια που σε δερνει θα κλεισει κ δε θα δουλευει ουτε για χεσιμο

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
ασχετο αλλλα μια ωρα κανει η δικια μου να ετοιμαστει κ με εχει κοψει η ασιτια

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οποιος διαβάσει αυτά που έχεις γράψει ,γιατί μάλλον εσύ τα γραφεις χωρίς να τα διαβάσεις, καταλαβαίνει άμεσος το ποσο ασιρνατιτα kαι χωρίς επιχειρήματα είναι αυτά που λες...δεν είναι κακό να είσαι φασίστας και eσυ άνθρωπος είσαι βρε  :grin: αλλα να το υποστηρίζεις μην ελίσσεσαι και αλλάζεις αυτά που έχεις πει..ούτος η άλλος είναι γραμμένα ποιο μπροστά...επιτέθηκες ειδικά στη Νταίζη και στις Transs και όχι γενικά στον "κλάδο"..
είσαι σε ένα forum που είναι για Transs αν δε το πρόσεξες ..αλλα τι λέω καλε εσύ ετοιμάζεσαι να βγείς είναι σάββατο βραδυ..εγώ η αγαμιτι θα κάτσω μέσα εδώ στη μιζέρια μου...που ξέρεις ίσος είμαι τυχερή και πάρω έναν πελάτη ακόμα γιατi με 2 πελάτες που πήρα από το μεσημέρι δε ζω δε μου φτάνει το μεροκάματο... καταλαβαίνεις !!!Mε την τυχερή κοπέλα που τα χεις που θα είναι περήφανοι που θα σε έχει γκόμενο ειδικά άμα τις πεις πως περνάς την ώρα σου στο net που επιτίθεσαι και κατακρίνεις μικρές  ομάδες ανθρώπων που επιβιώνουν με αυτό τον τρόπο λόγο κοινωνικού αποκλεισμού κτλ κτλ κτλ....τι σου λέω και σένα τώρα λες και καταλαβαίνεις  :2funny:λοιπόν ...με τι κοπέλα σου όλα καλά? τα καταφέρνετε έχετε δουλιτσα επιβιώνετε τα φέρνετε βόλτα ? πάτε για γάμο ? ποσα έξοδα έχει αυτή η "str8" ζωή όμως e? γάμος μετά παιδιά aapapapapappa....για αυτό σου λέω περούκα και συγγρού κάντο για τα μελλοντικά παιδιά σου "ρε γαμώτο" :boobies:

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Οποιος διαβάσει αυτά που έχεις γράψει ,γιατί μάλλον εσύ τα γραφεις χωρίς να τα διαβάσεις, καταλαβαίνει άμεσος το ποσο ασιρνατιτα kαι χωρίς επιχειρήματα είναι αυτά που λες...δεν είναι κακό να είσαι φασίστας και eσυ άνθρωπος είσαι βρε  :grin: αλλα να το υποστηρίζεις μην ελίσσεσαι και αλλάζεις αυτά που έχεις πει..ούτος η άλλος είναι γραμμένα ποιο μπροστά...επιτέθηκες ειδικά στη Νταίζη και στις Transs και όχι γενικά στον "κλάδο"..
είσαι σε ένα forum που είναι για Transs αν δε το πρόσεξες ..αλλα τι λέω καλε εσύ ετοιμάζεσαι να βγείς είναι σάββατο βραδυ..εγώ η αγαμιτι θα κάτσω μέσα εδώ στη μιζέρια μου...που ξέρεις ίσος είμαι τυχερή και πάρω έναν πελάτη ακόμα γιατi με 2 πελάτες που πήρα από το μεσημέρι δε ζω δε μου φτάνει το μεροκάματο... καταλαβαίνεις !!!Mε την τυχερή κοπέλα που τα χεις που θα είναι περήφανοι που θα σε έχει γκόμενο ειδικά άμα τις πεις πως περνάς την ώρα σου στο net που επιτίθεσαι και κατακρίνεις μικρές  ομάδες ανθρώπων που επιβιώνουν με αυτό τον τρόπο λόγο κοινωνικού αποκλεισμού κτλ κτλ κτλ....τι σου λέω και σένα τώρα λες και καταλαβαίνεις  :2funny:λοιπόν ...με τι κοπέλα σου όλα καλά? τα καταφέρνετε έχετε δουλιτσα επιβιώνετε τα φέρνετε βόλτα ? πάτε για γάμο ? ποσα έξοδα έχει αυτή η "str8" ζωή όμως e? γάμος μετά παιδιά aapapapapappa....για αυτό σου λέω περούκα και συγγρού κάντο για τα μελλοντικά παιδιά σου "ρε γαμώτο" :boobies:
ενα σωρο ασυναρτησιες:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: τα πηρες τα χαπια σου η ακομα τρεμεις απο τα νευρα  σου?

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Περούκα και Συγγρού προτείνει η τρανεσεξουάλα. Είναι μία πρόταση και αυτή. Βέβαια όλα έχουν ένα κόστος τρανσεξουάλα μου!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

δεν μπορω να καταλαβω γτ πρεπει να μας πειραζει κατι που κανει ο αλλος εφοσον δεν κανει κακο σε εμας ουτε μας πειράζει  :-

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Σαφώς και έχεις δίκιο Νεφελίμ. Ακριβώς έτσι είναι. Δεν μας πειράζει καθόλου ας είναι καλά και ας κάνουν ότι θέλουν. Συγγρού? συγγρου! κανένα πρόβλημα.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Οποιος διαβάσει αυτά που έχεις γράψει ,γιατί μάλλον εσύ τα γραφεις χωρίς να τα διαβάσεις, καταλαβαίνει άμεσος το ποσο ασιρνατιτα kαι χωρίς επιχειρήματα είναι αυτά που λες...δεν είναι κακό να είσαι φασίστας και eσυ άνθρωπος είσαι βρε  :grin: αλλα να το υποστηρίζεις μην ελίσσεσαι και αλλάζεις αυτά που έχεις πει..ούτος η άλλος είναι γραμμένα ποιο μπροστά...επιτέθηκες ειδικά στη Νταίζη και στις Transs και όχι γενικά στον "κλάδο"..
είσαι σε ένα forum που είναι για Transs αν δε το πρόσεξες ..αλλα τι λέω καλε εσύ ετοιμάζεσαι να βγείς είναι σάββατο βραδυ..εγώ η αγαμιτι θα κάτσω μέσα εδώ στη μιζέρια μου...που ξέρεις ίσος είμαι τυχερή και πάρω έναν πελάτη ακόμα γιατi με 2 πελάτες που πήρα από το μεσημέρι δε ζω δε μου φτάνει το μεροκάματο... καταλαβαίνεις !!!Mε την τυχερή κοπέλα που τα χεις που θα είναι περήφανοι που θα σε έχει γκόμενο ειδικά άμα τις πεις πως περνάς την ώρα σου στο net που επιτίθεσαι και κατακρίνεις μικρές  ομάδες ανθρώπων που επιβιώνουν με αυτό τον τρόπο λόγο κοινωνικού αποκλεισμού κτλ κτλ κτλ....τι σου λέω και σένα τώρα λες και καταλαβαίνεις  :2funny:λοιπόν ...με τι κοπέλα σου όλα καλά? τα καταφέρνετε έχετε δουλιτσα επιβιώνετε τα φέρνετε βόλτα ? πάτε για γάμο ? ποσα έξοδα έχει αυτή η "str8" ζωή όμως e? γάμος μετά παιδιά aapapapapappa....για αυτό σου λέω περούκα και συγγρού κάντο για τα μελλοντικά παιδιά σου "ρε γαμώτο" :boobies:
σόρρυ αλλά έχω κόλλημα με τα ορθογραφικά.. :grin:  :grin:  :s&m_1:  :s&m_1:

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Σαφώς και έχεις δίκιο Νεφελίμ. Ακριβώς έτσι είναι. Δεν μας πειράζει καθόλου ας είναι καλά και ας κάνουν ότι θέλουν. Συγγρού? συγγρου! κανένα πρόβλημα.
τα μαυρα λεφτα της πορνειας κ των ναρκωτικων ειναι απο τις πρωτες αιτίες που πληρωνουμε για το ΔΝΤ.Μεσω της πορνειας κ των ναρκωτικων ο αλογοσκουφης μειωνε τεχνητα το ελλειμμα!!! Συνεπως μην το παίρνουμε τοσο αψηφιστα γιατι οπως καταλαβαινετε τα ποσα που διακινουνται ειναι δις.Κ σε μεγαλο βαθμο αυτες οι δραστηριοτητες κινουν νηματα ακομα κ στους πολιτικους

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
τα μαυρα λεφτα της πορνειας κ των ναρκωτικων ειναι απο τις πρωτες αιτίες που πληρωνουμε για το ΔΝΤ.Μεσω της πορνειας κ των ναρκωτικων ο αλογοσκουφης μειωνε τεχνητα το ελλειμμα!!! Συνεπως μην το παίρνουμε τοσο αψηφιστα γιατι οπως καταλαβαινετε τα ποσα που διακινουνται ειναι δις.Κ σε μεγαλο βαθμο αυτες οι δραστηριοτητες κινουν νηματα ακομα κ στους πολιτικους
Μεγάλε - είσαι σε λάθος site. Δεν πας στη νεότητα της Αρχιεπισκοπής καλύτερα;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μηπως ομως οι μεγαλοι αστυνομικοι με τα γαλονια και πολυ υπουργοι παιρνουν μιζες απο την παρανομη πορνεια?
Διοτη κανεις εκτος του μπουτάρη δεν το εχει αναφέρει ως προβλημα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom