Νέα

Nottingham Forest F.C.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.256
Πόντοι
28.246
1) Ο Λόντι, που έχει γεμάτες χρονιές με τους «ροχιμπλάνκος» στη La Liga και συμμετοχές στο Champions League, αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών. Το ερώτημα είναι εάν ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη σταματήσει εδώ ή όχι.
Το αγγλικό κλαμπ τον αποκτά με τη μορφή δανεισμού και θα δώσει και εντυπωσιακό ενοίκιο! Αυτό είναι ύψους 5.000.000 ευρώ. Επίσης, θα μπει ρήτρα αγοράς στα 30.000.000 ευρώ. Έτσι η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει να ξοδεύει εντυπωσιακά το φετινό καλοκαίρι. Περισσότερα έως τώρα μόνο η Τσέλσι έχει δώσει στην Premier League.

2) Η Νότιγχαμ κατέληξε σε οριστική συμφωνία με τη Γουλβς για την απόκτηση του Γουίλι Μπολί, σύμφωνα με το Sky Sports, αντί 5,4 εκατ. ευρώ.

@Hellraiser4Ever
Ρε Χελ! Τι είναι αυτά ρε; Δανεικός με 5 εκατομμύρια; Όλα τα έσπρωξε ο πούστης, ούτε για μια μπύρα δεν θα κρατήσει. :rockon:
:grin:

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.272
Πόντοι
11.836
Ο βαγγέλας ήρθε για να μείνει στην πρέμιερ :rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.903
Πόντοι
3.656
Ελπίζω να μην φάει όσα η Μπορνμουθ η ομάδα του προέδρου
:rockon:

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.267
Πόντοι
1.336
Η μεγάλη Forest μετά από πολλά χρόνια και πάλι στα σαλόνια της Premier League. Η Forest του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σκατά πιάνεις στα χέρια σου, χρυσάφι το κάνεις ρε Βαγγέλα. Κρίμα για τους άλλους που γεννήθηκες γαύρος.
Αρχοντα αν αναφερεσαι στη Νοτιγχαμ του Μπραιαν Κλαφ που δημιουργησε καινουργιο συστημα μα τον κρυφο κυνηγο ερχομενο απο το κεντρο , διαπραττεις ιεροσυλια Εκει δεν εχει Παπουτσεληδες

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.256
Πόντοι
28.246
Μάντσεστερ Σίτι - Νότιγχαμ Φόρεστ 6-0 (Και λιγα ηταν)

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.256
Πόντοι
28.246
Αρχοντα αν αναφερεσαι στη Νοτιγχαμ του Μπραιαν Κλαφ που δημιουργησε καινουργιο συστημα μα τον κρυφο κυνηγο ερχομενο απο το κεντρο , διαπραττεις ιεροσυλια Εκει δεν εχει Παπουτσεληδες
Ποσο πονο εχεις μεσα σου φιλε μου. Μιλα και θα σε βοηθησουμε, αν χρειαστει θα σου χορηγηθουν και φαρμακα.

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.267
Πόντοι
1.336
Ποσο πονο σου εχεις μεσα σου φιλε μου. Μιλα και θα σε βοηθησουμε, αν χρειαστει θα σου χορηγηθουν και φαρμακα.
Εγω σου μιλαω συγκεκριμενα με ονοματα Το δικο σου ποστ το κανεις copy/paste και απαντας σε 100 διαφορετικους μυστες.

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.256
Πόντοι
28.246
Εγω σου μιλαω συγκεκριμενα με ονοματα Το δικο σου ποστ το κανεις copy/paste και απαντας σε 100 διαφορετικους μυστες.
Τι μου απαντας ρε τιρλιλι; Μου συγκρινεις την Φορεστ του κλοφ με την Φορεστ του Μαρινακη; Την πηρε ασημη ο Κλοφ; Την εκανε πρωταθλητρια Αγγλιας και Ευρωπης; Την εκανε. Την πηρε ο Μαρινακης απο τα σκατα; Την εκανε παλι ομαδα; Την ανεβασε στην premier παλι;

Ελα τωρα να μου πεις οτι μαζεψε εξαρες αποψε απο την city

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.267
Πόντοι
1.336
Τι μου απαντας ρε τιρλιλι; Μου συγκρινεις την Φορεστ του κλοφ με την Φορεστ του Μαρινακη; Την πηρε ασημη ο Κλοφ; Την εκανε πρωταθλητρια Αγγλιας και Ευρωπης; Την εκανε. Την πηρε ο Μαρινακης απο τα σκατα; Την εκανε παλι ομαδα; Την ανεβασε στην premier παλι;

Ελα τωρα να μου πεις οτι μαζεψε εξαρες αποψε απο την city
As you will be watching Notigham because of Marinakis we must speak english xaxaxaxa
First what is τιρλιλι ?
Second you must know the man that won 2 European cups The name is Κλαφ not Κλοφ. Τον μπερδευεις με τον Κλοπ της Λιβερπουλ
Γενικα δεν καταλαβα πιο ειναι το νοημα αυτων που λες και δε θα σου ξανααπαντησω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom