Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.508
- Πόντοι
- 8.846
εσύ με ποιους είσαι?Νότιγχαμ Φόρεστ - Γουέστ Χαμ 1-0
εσύ με ποιους είσαι?Νότιγχαμ Φόρεστ - Γουέστ Χαμ 1-0
Our people...Our club...Our city... Forest gor ever!εσύ με ποιους είσαι?![]()
αυτός ο βαγγέλας...Our people...Our club...Our city... Forest gor ever!
Ρε Χελ! Τι είναι αυτά ρε; Δανεικός με 5 εκατομμύρια; Όλα τα έσπρωξε ο πούστης, ούτε για μια μπύρα δεν θα κρατήσει.
![]()
Το συζητάμε να φάμε και ένα παραπάνω.Ελπίζω να μην φάει όσα η Μπορνμουθ η ομάδα του προέδρου![]()
Αρχοντα αν αναφερεσαι στη Νοτιγχαμ του Μπραιαν Κλαφ που δημιουργησε καινουργιο συστημα μα τον κρυφο κυνηγο ερχομενο απο το κεντρο , διαπραττεις ιεροσυλια Εκει δεν εχει ΠαπουτσεληδεςΗ μεγάλη Forest μετά από πολλά χρόνια και πάλι στα σαλόνια της Premier League. Η Forest του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Σκατά πιάνεις στα χέρια σου, χρυσάφι το κάνεις ρε Βαγγέλα. Κρίμα για τους άλλους που γεννήθηκες γαύρος.
Δεν τους έσωσε το τέρμα σήμεραΜάντσεστερ Σίτι - Νότιγχαμ Φόρεστ 6-0 (Και λιγα ηταν)
Ποσο πονο εχεις μεσα σου φιλε μου. Μιλα και θα σε βοηθησουμε, αν χρειαστει θα σου χορηγηθουν και φαρμακα.Αρχοντα αν αναφερεσαι στη Νοτιγχαμ του Μπραιαν Κλαφ που δημιουργησε καινουργιο συστημα μα τον κρυφο κυνηγο ερχομενο απο το κεντρο , διαπραττεις ιεροσυλια Εκει δεν εχει Παπουτσεληδες
Οχι, ειχε εσενα στα γονατα και σε εχυνε στα μουτρα.Ο χοντρός ήταν στο ματς;
Οχι, ειχε εμενα στα γονατα και με εχυνε στα μουτρα.
Αρχοντα αν αναφερεσαι στη Νοτιγχαμ του Μπραιαν Κλαφ που δημιουργησε καινουργιο συστημα μα τον κρυφο κυνηγο ερχομενο απο το κεντρο , διαπραττεις ιεροσυλια Εκει δεν εχει Παπουτσεληδες
Εγω σου μιλαω συγκεκριμενα με ονοματα Το δικο σου ποστ το κανεις copy/paste και απαντας σε 100 διαφορετικους μυστες.Ποσο πονο σου εχεις μεσα σου φιλε μου. Μιλα και θα σε βοηθησουμε, αν χρειαστει θα σου χορηγηθουν και φαρμακα.
Τι μου απαντας ρε τιρλιλι; Μου συγκρινεις την Φορεστ του κλοφ με την Φορεστ του Μαρινακη; Την πηρε ασημη ο Κλοφ; Την εκανε πρωταθλητρια Αγγλιας και Ευρωπης; Την εκανε. Την πηρε ο Μαρινακης απο τα σκατα; Την εκανε παλι ομαδα; Την ανεβασε στην premier παλι;Εγω σου μιλαω συγκεκριμενα με ονοματα Το δικο σου ποστ το κανεις copy/paste και απαντας σε 100 διαφορετικους μυστες.
Πλυνε πρωτα τα μουτρα σου απο το σπερμα και ελα παλι καταθληπτικε μπεμπεκο.Καλά πέρασες δηλαδή
As you will be watching Notigham because of Marinakis we must speak english xaxaxaxaΤι μου απαντας ρε τιρλιλι; Μου συγκρινεις την Φορεστ του κλοφ με την Φορεστ του Μαρινακη; Την πηρε ασημη ο Κλοφ; Την εκανε πρωταθλητρια Αγγλιας και Ευρωπης; Την εκανε. Την πηρε ο Μαρινακης απο τα σκατα; Την εκανε παλι ομαδα; Την ανεβασε στην premier παλι;
Ελα τωρα να μου πεις οτι μαζεψε εξαρες αποψε απο την city