Νέα

Nottingham Forest F.C.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 922
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Μου κάνει εντύπωση μέσα από συζητήσεις ότι αρκετοί δεν γνωρίζουν πως η Νότινγχαμ έχει 2 CL..
Με Τρέβορ Φράνσις αφίσα στο δωμάτιο μεγαλώσαμε αδερφέ!!! Και Πήτερ Σήλτον στο τέρμα!!!!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.188
Πόντοι
3.346
Η μεγάλη Forest μετά από πολλά χρόνια και πάλι στα σαλόνια της Premier League. Η Forest του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σκατά πιάνεις στα χέρια σου, χρυσάφι το κάνεις ρε Βαγγέλα. Κρίμα για τους άλλους που γεννήθηκες γαύρος.
Σκονη πιανει, λεφτα γινονται :tooth:

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.218
Πόντοι
206
Λέτε να ξαναπάρει πρωτάθλημα η Νοτιγχαμ μετά από τοοοσα χρόνια??

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.218
Πόντοι
206
Αναρωτήθηκα μαν. Είναι όμως άλλες οι κλίμακες εκεί

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Λέτε να το κάνει όπως ο Mike Ashley της Newcastle; Να την ανεβοκατεβάζει για να παίρνει τα bonus ανόδου και να τα τσεπώνει; :2funny:

abcxyz

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2013
Like
518
Πόντοι
81
Καποια στιγμη στο μελλον, θα δουμε στον τελικο CHL, το OSFP vs Nottingham.

Μπραβο στους συντελεστες της ομαδας.

Τελευταία τροποποίηση:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Στην καλύτερη στο Conference.

nontas82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2018
Like
2.581
Πόντοι
456
Λέτε να το κάνει όπως ο Mike Ashley της Newcastle; Να την ανεβοκατεβάζει για να παίρνει τα bonus ανόδου και να τα τσεπώνει; :2funny:
φουλαμ τυπε :confused: :confused:
Screenshot.png

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Απίστευτοι. Και εν τω μεταξύ μηδέν μεταγραφές..

Αν και σοβαρά δεν τον έχω τον Μαρινάκη για τέτοιο. Με τα κονέ που έχει στον μανατζερικό κόσμο μπορεί να κάνει πολύ δυνατή την Φόρεστ (δηλαδή να το παλεύει για 10άδα).

Ακόμα μου έχει μείνει το φιλικό προετοιμασίας ΟΣΦΠ- Λιβερπουλ που πρωτοέπαιξε ο Yaya Toure..

Εγγρ.
6 Ιουλ 2020
Like
358
Πόντοι
21
Πάντως πιστευω θα κοιτάξει πιο πολυ την νέα ομάδα παρα τον Ολυμπιακό... Πάντως εγώ του χρόνου θα τον υποστηρίζω Πρέμιερ γιατι ειναι Έλληνας και ας είμαι Παναθηναϊκός γιατι πανω απο ολα για μένα είναι η Ελλάδα και μετά οι ομάδες!!!!

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Και εγώ το ίδιο όπως εσύ. Υποστηρίζω άλλη ομάδα στην PL βέβαια αλλά η Nottingham μου είναι συμπαθής και είναι τεράστιος και ιστορικότατος σύλλογος.
Και χαίρομαι που έχουμε ελληνικές σημαίες μέσα..

Αν καταφέρει να ανέβει η Hull που αγόρασε πρόσφατα ο Acun Ilicali θα έχουμε ελληνοτουρκικά ντέρμπυ :grin:

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.433
Πόντοι
28.246
Πάντως πιστευω θα κοιτάξει πιο πολυ την νέα ομάδα παρα τον Ολυμπιακό... Πάντως εγώ του χρόνου θα τον υποστηρίζω Πρέμιερ γιατι ειναι Έλληνας και ας είμαι Παναθηναϊκός γιατι πανω απο ολα για μένα είναι η Ελλάδα και μετά οι ομάδες!!!!
Εγώ την υποστηρίζω από το 2017 που την αγόρασε. Μάλιστα, το νήμα αυτό το ετοίμαζα το 2020. Τελευταία αγωνιστική η Νοτιγχαμ 70 βαθμούς έκτη και η Σουόνσι έβδομη με 67. Η Φόρεστ έχει και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία των +5 διαφορά τερμάτων από την Σουόνσι. Ηττήθηκε εντός έδρας με 1-4 από την αδιάφορη Στόουκ, την ώρα που η Σουόνσι κέρδιζε με 1-4 τη Ρέντινγκ (με γκολ στο 84' και στο 92’).

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.976
Πόντοι
9.931

Εγγρ.
31 Μαΐ 2022
Like
72
Πόντοι
0

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Αυτά ίσχυαν εν μέρει.
Η Nottingham είχε 0 νίκες στα πρώτα 7 παιχνίδια, η χειρότερη επίδοση της στην ιστορία.
Υπήρχαν φωνές πως τα έκανε χάλια αν κ οι περισσότεροι έλεγαν για λάθη καλή τη πίστει.

Όπως είναι και πραγματικότητα πως στη Huddersfield δεν δόθηκαν δύο καθαρότατα πέναλτυ τα οποία σχολίασαν και οι εκφωνητές στα κανάλια (δεν είναι σαν τους δικούς μας που φοβούνται να πουν το οτιδήποτε) και στα social media.
Το δεύτερο ακόμα πιο καθαρό από το πρώτο δεν εξετάστηκε καν στο VAR.
Να μην ήθελαν να κριθεί το αποτέλεσμα από πέναλτυ;

Απλά και Αγγλία γίνονται πολλά τέτοια "λάθη" και είναι γνωστό το παράπονο τους για την διαιτησία.
Λογικά και η PL ήθελε να γυρίσει η Nottingham Forest, από τις πρώτες ποδοσφαιρικές ομάδες στον κόσμο και με γεμάτο γήπεδο με εξαιρετικούς οπαδούς.

Εξαιρετική επιλογή του Βαγγέλα να την αγοράσει και ομολογουμένως τα πήγε πολύ καλά.
Ανεβάζουν φωτογραφίες δακρύβρεχτες κάτι 40-60άρηδες και λένε "Thank you Marinakis, happiest day of my life"..

Ότι αυτός ο τεράστιος σύλλογος είναι σε ελληνικά χέρια είναι πολύ θετικό.
Χάσιμο χρόνου να ασχολούμαστε με τον βρώμικο ελληνικό πρωτάθλημα του κακά τα ψέμματα με τον παραγκάρχη Βαγγέλη, το γιουσουφάκι "φαν του οθωμανικού" Αλαφούζο, τον τιγρέ κάβουρα Μελισσανίδη και τον ρώσο ολιγάρχη και πράκτορα Ιβάν που δίνει χρήματα σε αλβανούς που σκοτώνουν ελληνόπουλα.

Έχουμε και νήμα εδώ να τα λέμε για την Premier

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom