Δεν ξεχνω...
Στο δημοτικο...την μπουκαλα που παιζαμε για να φιλησουμε στο μαγουλο αντε και λαιμο καμια κοπελα.Και ναι εγω ερειχνα κατι πεταχτα στο στομα και μετα ετρωγα σφαλιαρα. Πλακα πλακα τωρα που το σκεφτομαι απο εκει βγηκε το χουσουρι να γουσταρω που και που αγριαδες απο τις γκομενες στο κρεβατι.
Την τοτε δασκαλα που ειχαμε η οποια για να ανεβει στο 1ο οροφο χρησιμοποιουσε ανσασερ και εμεις καθομασταν τοτε μικρα βαρελακια για να μην ανοιγει η πορτα να βγει και φωναζε καθε φορα.Ηταν η μονη δασκαλα που χρησιμοποιουσε ανσασερ και το παιζε και κοκετα τοτε , τωρα επειδη ειναι και γειτονισσα ειναι 40+ και ειναι γεροντοκορη και ρε παιδια δεν ηταν χαλια.Κριμα.
Το ξυλο που παιζαμαι και την ανεμελια της εποχης.
Στο γυμνασιο... το ξυλο, της μαγκιες,το να δοκιμαω τσιγγαρο(δεν καπνιζω), το μπιλιαρδο(πηγεναμαι σε μια λεσχη και ημουν ο πιο πιτσιρικας και επειδη ημουν ψηλος μεγαλοεδειχνα με αφηνανε να παιζω.Οι μεγαλυτερη με καναν χαζι) τα πρωτα ερωτοχτυπηματα και ραβασακια και μια κοπελα που μου εδιξε το εσωρουχο της.Στριγγακι μπλε με τον ταζ και ναι η κοπελα πηγαινε 2α γυμνασιου.
Στο λυκειο...μαι πατσαβουρα που γουσταρα τοτε και ετρωγε φασομα και δαχτυλο, ακομα την εχω αποθυμενο που δεν την γαμησα.Μια κοπελα που ημουν ερωτευμενος ο βλακας, τρομαρα μου και τα εφτιαξε με εναν εξωσχολικο 22 τοτε και τα βαψα μαυρα. Οταν τον ειδα 2 χρονια μετα γελαγα γιατι ηταν μαλακας τελειως.Μετα το λυκειο το ξεπαρθενιασμα και τις πρωτες μπουρδελοτσαρκες οι οποιες οσο νανε κοβονται σιγα σιγα.
Και φυσικα τις παρεες και του φιλους...απιστευτες στιγμες και αναμνησεις!