Νέα

Νοσταλγόντας τα μαθησιακά μας Χρόνια.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
:S :S  ΤΟ 85 ειμαι γεννημενος!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Πειτε ρε για φαρσες και αφηστε τις  :jerking:

Επισκέπτης
καλα στο σεισμο του 99 ειχαμε βγει ολη η γειτονια η μαλλον ολος ο δρομος που μενω.... 1000 ατομ εξω....  :2funny: :2funny: :2funny:

εφαγα και μια τουμπα....  :2funny: :2funny:

Καλά το θυμάμαι..εγώ τους κοίταζα από το μπαλκόνι.....ήμαρτον δηλαδή..... :headbang:

Εγώ δε βγήκα καν

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Ο σεισμός του 1981 ήταν πιο δυνατός
και πρωτόγνωρος

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ειχε παρει ενας ενα μαγνητοφωνο και εγραφε μπροστα
"Μια ερωτηση σε στυλ -> Πως γαμιεται η μανα σου?" και μετα πηγαινε
στον αλλον και του ελεγε.... ΠΕΣ ΚΑΤΙ εδω στο μαγνητοφωνο ειναι το καινουργιο μου
ελεγε αυτος τι να πω? ε πες ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑ.... Και τοτε πατουσε το πλευ και εγραφε ακριβως μετα την ερωτηση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: που ο αλλος ουτε καν φανταζοταν τι μονταζ θα εκανε ο αλλος

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τρελο γελιο επεφτε στο σχολειο την 1απριλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οι καθηγητες 50αριδες ολοι... τα τρωγανε ολα τα ψεματα....

ενας πηγε να παθει συγκοπη

μπηκε μεσα του λεμε σας θελουν στο γραφειο γιατι κατι επαθε η γυναικα σας με το αμαξι

μολης γυρησε μας εβαλε τεστ  :jerking: :jerking: :jerking:   :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
τρελο γελιο επεφτε στο σχολειο την 1απριλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οι καθηγητες 50αριδες ολοι... τα τρωγανε ολα τα ψεματα....

ενας πηγε να παθει συγκοπη

μπηκε μεσα του λεμε σας θελουν στο γραφειο γιατι κατι επαθε η γυναικα σας με το αμαξι

μολης γυρησε μας εβαλε τεστ  :jerking: :jerking: :jerking:   :2funny: :2funny: :2funny:

1απριλιά....η πιο σαχλή μέρα στομ σχολείο....πάντα απουσίαζα για να μην ξεράσω με τις μαλακίες που κάνουν :jerking:

Ποσο εισαι ρε τυπε?

Είμαι baby boomer..... ;)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Στα γυμνασιακα χρονια,στο ιδιο κτιριο με λυκειο της περιοχης,βγαιναμε στα διαλλειματα και πηγαιναμε τουαλετες για να παρουμε ματι ,απο κατι ξεκολλα του λυκειου  που πιποναν κατι εξωσχολικους! :pipa2:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε παιδια ημουν πραγματικο κωλοπαιδο εγω δεν θελω να πω τις μεγαλες φαρσες-μαλακιες που εχω κανει γιατι εχω αφησει τοσο μεγαλη ιστορια στο γυμνασιο-λυκειο μου που σιγουρα αμα τις δεις καποιος γνωστος  θα με καταλαβει  :grin:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Και το '78 ρε είχε κάνει "δυνατό" σεισμό :jerking:

Αλλά είναι όλοι τόσο φοβιτσιάρηδες με τους σεισμούς./...που νομίζουν ότι θα πάθουν κάτι.....ΕΛΕΟΣ :headbang:

Σεισμός!  Τι μου θύμισες τώρα! (Σεπτ 99)

Είχαν βγει όλοι από τα σπίτια τους και καθόντουσαν στα αυτοκίνητά τους μέσα σε κάτι αλάνες, να περάσουν εκεί τη νύχτα.

Είχαμε μαζευτεί 3-4 λέρες, και πηγαίναμε σκυφτοί πίσω από το αυτοκίνητο. Με το (ψυθιριστό) "ΤΩΡΑ" οι 3 έπιαναν τον πίσω προφυλακτήρα και κουνάγαμε το αμάξι δυνατά πάνω-κάτω, και ο 4ος από 4-5 μέτρα μακρυά πέταγε πάνω στο αμάξι χαλίκια και χώμα μες τη νύχτα.

Να τους έβλεπες πως πεταγόντουσαν έξω!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Στα γυμνασιακα χρονια,στο ιδιο κτιριο με λυκειο της περιοχης,βγαιναμε στα διαλλειματα και πηγαιναμε τουαλετες για να παρουμε ματι ,απο κατι ξεκολλα του λυκειου  που πιποναν κατι εξωσχολικους! :pipa2:

κανα βιντεο τραβαγατε?  :2funny: :2funny: :2funny:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Τοτε δεν παιζαν κινητα με καμερα,τα ποιο εξελιγμενα ηταν,το 3210 νοκια με φιδακι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom