Νέα

Νοσταλγόντας τα μαθησιακά μας Χρόνια.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Εσένα πότε θα σε πλακώσω στις φάπες θέλω να μάθω.....τόσο καιρό σε παρακαλάω να κανονίσουμε ραντεβού για ξύλο,αλλά εσύ τίποτα......άντε ρε,πότε θα κανονίσουμε ρε ψευτομποντιμπιλντερά,κανένα ραντεβουδάκι να στις βρέξω....που θα με πεις και σπασικλάκι....σε περιμένω ;)

ΟΚ, όποτε θες. Σου ξαναθυμίζω όμως ότι έχω μαύρη ζώνη με δύο νταν. Eπίσης έχω δει δύο φορές το καράτε κιντ
URL]]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και έπειτα μωρή γατούλα (το lion δε σου ταιριάζει....καν'το cat) στο σχολείο δεν έκανα μαλακίες,και δε το έπαιζα μάγκας....μάγκας έγινα μετά που μεγάλωσα......σε χαλάει μήπως και αυτό; :jerking:

:think: δυσκολο αυτο

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ασχετο αλλα ηθελα να το ποσταρω .......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• body-builder-4.jpg
    body-builder-4.jpg
    48,1 KB · Εμφανίσεις: 25

Επισκέπτης
ΟΚ, όποτε θες. Σου ξαναθυμίζω όμως ότι έχω μαύρη ζώνη με δύο νταν. Eπίσης έχω δει δύο φορές το καράτε κιντ http://[URL unfurl="true"]www.messentools.com/images/emoticones/sports/www.MessenTools.com-Sports-big-14.gif[/img[/URL]]
[/quote]

Λιονταράκο...σήμερα είμαι ελεύθερος......τι λες να συναντηθούμε στο Περιστέρι,σήμερα κατά τις 1μιση;

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Θυμάμαι πρώτη φορά που ταξίδεψα μόνος μου με τα ΚΤΕΛ. Ήταν 17/04/1999 και πήγαινα Ιστιαία-Αθήνα (ήμουν 14 ετών). Ο θείος μου είχε σταμπάρει μια 16χρονη κοπέλα που ταξίδευε και της είχε πει να με προσέχει. Εγώ μόλις μπήκαμε στο ferryboat, απομακρύνθηκα από τη 16χρονη και κάθισα μόνος μου. Κάποια στιγμή είχα εντοπίσει μια 70αρα χήρα με χρυσά βραχιόλια, την πλησίασα, της χούφτωσα το βραχιόλι και της είπα: "Συγνώμη, γίνεται να συζητήσουμε γιατί δεν έχω παρέα;". Αυτή είχε δεχτεί και καθίσαμε παρέα στο ferryboat από τις 13:35 έως τις 15:00. Και θυμάμαι ότι ενώ μιλούσαμε, της κρατούσα το χέρι με το δικό μου, το οποίο ήταν καταιδρωμένο από τη συναισθηματική φόρτιση. Στο τέλος της διαδρομής, όταν με εντόπισε η 16χρονη, γελούσε με τις φίλες της και έλεγε "Κοίτα τον με τη γριά κάνει παρέα". Και εγώ, επειδή αισθάνθηκα αμήχανος είπα στη γριά "Τα λέμε. Εγώ θέω να κάνω παρέα με το κοριστάκι".  :jerking: :jerking:.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θυμάμαι πρώτη φορά που ταξίδεψα μόνος μου με τα ΚΤΕΛ. Ήταν 17/04/1999 και πήγαινα Ιστιαία-Αθήνα (ήμουν 14 ετών). Ο θείος μου είχε σταμπάρει μια 16χρονη κοπέλα που ταξίδευε και της είχε πει να με προσέχει. Εγώ μόλις μπήκαμε στο ferryboat, απομακρύνθηκα από τη 16χρονη και κάθισα μόνος μου. Κάποια στιγμή είχα εντοπίσει μια 70αρα χήρα με χρυσά βραχιόλια, την πλησίασα, της χούφτωσα το βραχιόλι και της είπα: "Συγνώμη, γίνεται να συζητήσουμε γιατί δεν έχω παρέα;". Αυτή είχε δεχτεί και καθίσαμε παρέα στο ferryboat από τις 13:35 έως τις 15:00. Και θυμάμαι ότι ενώ μιλούσαμε, της κρατούσα το χέρι με το δικό μου, το οποίο ήταν καταιδρωμένο από τη συναισθηματική φόρτιση. Στο τέλος της διαδρομής, όταν με εντόπισε η 16χρονη, γελούσε με τις φίλες της και έλεγε "Κοίτα τον με τη γριά κάνει παρέα". Και εγώ, επειδή αισθάνθηκα αμήχανος είπα στη γριά "Τα λέμε. Εγώ θέω να κάνω παρέα με το κοριστάκι".  :jerking: :jerking:.

ελλεηνιδες τυπε... κοριτσακια
δεν ξερουν να εκτιμησουν τι περιμενεις
ζηλιαρες....

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Α ΡΕ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕΕΕ!!ΓΕΡΑΣΑΜΕ ΡΕΕ!!

Δημοτικο 1991-1997
Γυμνασιο 1997-2000
Λυκειο  2000-2003

Επισκέπτης
Ρε μάγκες.

Τα μαθητικά σας χρόνια νοσταλγείτε.

Και όχι τα μαθησιακά σας.

Αυτά μπορεί να μην τελειώνουν και ποτέ.

Φυσικά, έχεις απόλυτο δίκιο.

Σε δεύτερη σκέψη, όμως, τα δεύτερα ίσως δεν ξεκίνησαν ποτέ -την άποψη μου αυτή ενισχύουν τα όσα ήδη διάβασα στο θρεντ από ορισμένους. Ποια μάθηση ακριβώς να νοσταλγήσουν οι "φωστήρες";

Επισκέπτης
Θυμάμαι πρώτη φορά που ταξίδεψα μόνος μου με τα ΚΤΕΛ. Ήταν 17/04/1999 και πήγαινα Ιστιαία-Αθήνα (ήμουν 14 ετών). Ο θείος μου είχε σταμπάρει μια 16χρονη κοπέλα που ταξίδευε και της είχε πει να με προσέχει. Εγώ μόλις μπήκαμε στο ferryboat, απομακρύνθηκα από τη 16χρονη και κάθισα μόνος μου. Κάποια στιγμή είχα εντοπίσει μια 70αρα χήρα με χρυσά βραχιόλια, την πλησίασα, της χούφτωσα το βραχιόλι και της είπα: "Συγνώμη, γίνεται να συζητήσουμε γιατί δεν έχω παρέα;". Αυτή είχε δεχτεί και καθίσαμε παρέα στο ferryboat από τις 13:35 έως τις 15:00. Και θυμάμαι ότι ενώ μιλούσαμε, της κρατούσα το χέρι με το δικό μου, το οποίο ήταν καταιδρωμένο από τη συναισθηματική φόρτιση. Στο τέλος της διαδρομής, όταν με εντόπισε η 16χρονη, γελούσε με τις φίλες της και έλεγε "Κοίτα τον με τη γριά κάνει παρέα". Και εγώ, επειδή αισθάνθηκα αμήχανος είπα στη γριά "Τα λέμε. Εγώ θέω να κάνω παρέα με το κοριστάκι".  :jerking: :jerking:.

Με 70αρα χήρα στα 14 σου;;;;; :o

Δηλαδή τώρα που μεγάλωσες πας με 100αρες;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Με 70αρα χήρα στα 14 σου;;;;; :o

Δηλαδή τώρα που μεγάλωσες πας με 100αρες;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν υπάρχει κανόνας. Αρκεί η γυναίκα να μου κάνει "ποπ". Τι εννοώ;
Η Πέτρα (η υπηρεσία στη Φυλής 104) ισχυρίζεται ότι είναι 45 ετών, αλλά εγώ καβλώνω για πάρτυ της, γιατί φαίνεται 60+, φοράει ένα kinky-χρυσό ριγκάκι, μαύρη φούστα, καλτσόν, κτλ.
Στην πολυκατοικία από κάτω μας, μένει μια 80άρα μόνη της. Σήμερα στις 14:25 (ενώ οι γονείς μου λείπανε), της χτύπησα την πόρτα για να με ξεματιάσει, αλλά βασικά ήθελα να της χουφτώσω τα βραχιόλια (φοράει δυο χρυσά βραχιόλια και δυο χρυσά ριγκάκια). Η πλάκα έχει ότι από τη συναισθηματική φόρτιση με έπιασε ταχυπαλμία και έτρεμαν τα χέρια μου, με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι να σηκώσω με τα δυο μου τα χέρια την κούπα.
Τέλος, καβλώνω και με μια χήρα ζητιάνα 95 ετών, επειδή φοράει δύο ενισχυμένα-σέξυ ριγκάκια.

Επισκέπτης
Ορίστε....να ποιος έχει παράξενα γούστα.....όχι εγώ :headbang:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
βρηκα φωτογραφιες απο το παλιο μου γυμνασιο και λυκειο σημερα  :'( :'(

συγκινηση.......

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
ωραια χρονια,ατελειωτες μαλακιες καθε μερα.Δημοτικο θυμαμαι ειχαμε δει το βραδι της δασκαλας και μετα το συζητουσαμε καθε μερα.Στο γυμνασιο μετα ειχε μια συμμαθητρια που ηταν πιο αναπτηγμενη απο τις αλλες...5 ατομα που καναμε μπουρδελο την ταξη καθε μερα πηγαιναμε και της πιαναμε τη βυζια...της χουφτοναμε το κωλαρακι,αλλα αυτη μονο μας εβριζε λιγακι αλλα δεν ελεγε τιποτα στους καθηγητες.Στο λυκειο την ειχα πηδηξει και μου εφυγε το αχτι.Στο λυκειο βεβαια τρελλες μαλακιες.Καθε μερα σχεδον στο γραφειο...πολλες φορες επαιρναν τηλεφωνο και στο σπιτι...στην 5ημερα εγινε το κατι αλλο.Μεθυσαμε την αγγλικου και θελαμε να την γαμησουμε αλλα μας καταλαβε ο θρησκευτικος και αρχιζε να μας βριζει.Τελικα γαμησαμε κατι κοπελες που ηταν απο καστορια και μετα παιζαμε ξυλο με τους γκομενους τους...ωραιες εποχες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom