Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
στις 9 εχει νεα ταλεντα στον σκουαι τυπε..θα παρακολουθουμε με κομμενη ανασα :S :S :Sκατσε να την κανω πρωτα τυπε
οχι ρε,μετα το Σαββατο θα κατσω να γραψω τυπε :S :S :S
στις 9 εχει νεα ταλεντα στον σκουαι τυπε..θα παρακολουθουμε με κομμενη ανασα :S :S :Sκατσε να την κανω πρωτα τυπε
οχι ρε,μετα το Σαββατο θα κατσω να γραψω τυπε :S :S :S
σε χριζω αρχισυντακτη μαζι με σελεμπσι..... ..παιρνεις το Κτελ για μπουγατσουπολη κ φερνεις ρεπορταζ....
εγινες μονιμος φαροφυλακας τυπε ή ακομα με συμβαση....? :S :S :Sχαχχαχαχ όχι ρε σας βλέπω αλλά πολλές φορές τυχαίνει να είμαι δουλειά κ δεν γράφω.. :S :S :S
βοηθος...ακομαεγινες μονιμος φαροφυλακας τυπε ή ακομα με συμβαση....? :S :S :S
εγινες μονιμος φαροφυλακας τυπε ή ακομα με συμβαση....? :S :S :S
ναι μαζι με μπουχο τυπε.....Κάτι άκουσα κ για χελλ ότι θα είναι στο καστινκ..
βοηθος...ακομα
μπρο αγαντα...θα σε κανουμε μονιμο ολοι οι μπαχαλοι εδωΣτη σύμβαση είμαι ακόμα μπραδερινι.. :S :S :S
ειχες καποιες ατυχιες τελευταια γι αυτο :S :S :SΣτη σύμβαση είμαι ακόμα μπραδερινι.. :S :S :S
....ενα λαθος εκανε το παιδι κι εχασε την μονομοποιηση...... :S :S :Sειχες καποιες ατυχιες τελευταια γι αυτο :S :S :S
ειχες καποιες ατυχιες τελευταια γι αυτο :S :S :S
....ενα λαθος εκανε το παιδι κι εχασε την μονομοποιηση...... :S :S :S
κανονισε να βυθισεις κι αλλο βαπορι τυπε.....φιρι φιρι το πας για προφορικη επιπληξη...
Πάω να δω τα έργα τώρα.. σας χαιρετώ μπαχαλάκια..
Πάω να δω τα έργα τώρα.. σας χαιρετώ μπαχαλάκια..
τυπε βλεπω να απανταει αρχες του 2019 :S :S :SΡε παλιονιμουυυυυυυυυυυυυυυυυυ.....
τυπε βλεπω να απανταει αρχες του 2019 :S :S :S
με υγεια τυπε..η πρωτα εβδομαδα κυλισε ομαλα :S :S :SΚαλη χρονια και ευτυχισμενος ο νεος ετος τυπε... :S :S :S
ετοιμαζομαστε για παραλια τυπεΚαλά κούλουμα ρε πουθενάδες.
κακες παρεες εκανες στην Κολομβια μου φαινεται :S :S :Sσας μπηκε ηδη ?