Νέα

'Nomads 2'

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πoιο Σαπακι Θα κερδισει;

• Μοργκαν-Μιμος του Μπεν Αφλεκ

Ψήφοι: 2 8,0%
  • Αθηνα-τσιμπουκοπνιχτρα

Ψήφοι: 2 8,0%
  • Νταρια-Βιζιτα στα ΗΑΕ

Ψήφοι: 4 16,0%
  • Χανταμπακοπουστρακης

Ψήφοι: 17 68,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    25

Επισκέπτης
τυπε αν ειναι με κατι εξορκισμους και παπαδαριο, το ειδα και με πηρε ο υπνος...... :tired:

Με μια μαλακω που ηταν μπατσος αλλα δεν αντεδρασε σωστα σε ενα περιστατικο και πυροβολησαν τον παρτενερ της με αποτελεσμα να πιασει δουλεια σαν βοηθος σε νεκροτομειο,ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ,οπου σκαει το πτωμα της δαιμονισμενης καριολας και αρχιζει να τρωει ανθρωπους για να ξαναζωντανεψει...

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.208
Πόντοι
3.656
Με μια μαλακω που ηταν μπατσος αλλα δεν αντεδρασε σωστα σε ενα περιστατικο και πυροβολησαν τον παρτενερ της με αποτελεσμα να πιασει δουλεια σαν βοηθος σε νεκροτομειο,ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ,οπου σκαει το πτωμα της δαιμονισμενης καριολας και αρχιζει να τρωει ανθρωπους για να ξαναζωντανεψει...
οσκαρικο ακουγεται

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.858
Πόντοι
5.506
πηγες σινεμα να το δεις?
δεν καθοσουνα να σιδερωνες 2 πλυντηρια

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
γαματο σεναριο τυπε...... :wanker: :wanker:....θα το δω οπωσδηποτε.... :think:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.858
Πόντοι
5.506
Ηθελε η γουτσου γουτσου αγαπη της ζωης μου και μελλοντικη μητερα των παιδιων μου να δει θριλερ.... :jerking:
εσενα σε αφησανε να μπεις η σε εδεσε με το λουρι στο δεντρακι απεξω?

Επισκέπτης
γαματο σεναριο τυπε...... :wanker: :wanker:....θα το δω οπωσδηποτε.... :think:

Ναι γαματο...μιλαμε για υπερπαραγωγη.Ολη η ταινια στο νεκροτομειο και παιζουν συνολικα 7 ηθοποιοι.Η δαιμονισμενη καριολα τρωει καποιον και μετα την αραζει να παρει ενα υπνο και αντε παλι βγαινει σεργιανι να φαει κανεναν αλλον.

Μου θυμησε τον τυπο Αντζελο...θα βγαλω ταινια "Ο δαιμονισμενος καριολης Αντζελο".

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.769
Πόντοι
5.006
Ναι γαματο...μιλαμε για υπερπαραγωγη.Ολη η ταινια στο νεκροτομειο και παιζουν συνολικα 7 ηθοποιοι.Η δαιμονισμενη καριολα τρωει καποιον και μετα την αραζει να παρει ενα υπνο και αντε παλι βγαινει σεργιανι να φαει κανεναν αλλον.

Μου θυμησε τον τυπο Αντζελο...θα βγαλω ταινια "Ο δαιμονισμενος καριολης Αντζελο".
:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :rockon:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186

Επισκέπτης
Παει και ο Ντουνταρας...τον εφαγε η μαυρη τρυπα που λεγεται επισκεπτης.Θλιψη και απογοητευση μονο που ενας ενας ολοι οι ψυχακιδες μας χαιρετουν και μενουμε μονοι μας χωρις αντικειμενο μπαχαλεματος και νοημα υπαρξης στο σαι... :'(

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Παει και ο Ντουνταρας...τον εφαγε η μαυρη τρυπα που λεγεται επισκεπτης.Θλιψη και απογοητευση μονο που ενας ενας ολοι οι ψυχακιδες μας χαιρετουν και μενουμε μονοι μας χωρις αντικειμενο μπαχαλεματος και νοημα υπαρξης στο σαι... :'(

Ζουν ανάμεσά μας.. :S :S :S

Συνημμένα

• ......jpg
    ......jpg
    82,5 KB · Εμφανίσεις: 36

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
κι εγω σας αποχωριστηκα για κατι ωρες  :undecided: :S :S :S
τα νιαμου πεσαν για υπνο νωρις :tickedoff: :takethis: :takethis: :takethis:
Ζουν ανάμεσά μας.. :S :S :S
ενα δειγμα για να δεις τι επαθα τυπε :S :S :S

Συνημμένα

• 8q6Aw.gif
    8q6Aw.gif
    5,3 MB · Εμφανίσεις: 38

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
ο μόργκαν έχει καυλώσει ή εγώ έχω λυσάξει για πούτσα και βλέπω παντού καυλιά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom