dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 218
- Πόντοι
- 66
μικυ μαο βλεπεις κι εσυ ρε νιμου....τα μυαλα που κουβαλας τωρα στον αλφα....γαμαει
μικυ μαο βλεπεις κι εσυ ρε νιμου....τα μυαλα που κουβαλας τωρα στον αλφα....γαμαει
τυπε αν ειναι με κατι εξορκισμους και παπαδαριο, το ειδα και με πηρε ο υπνος......
οσκαρικο ακουγεταιΜε μια μαλακω που ηταν μπατσος αλλα δεν αντεδρασε σωστα σε ενα περιστατικο και πυροβολησαν τον παρτενερ της με αποτελεσμα να πιασει δουλεια σαν βοηθος σε νεκροτομειο,ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ,οπου σκαει το πτωμα της δαιμονισμενης καριολας και αρχιζει να τρωει ανθρωπους για να ξαναζωντανεψει...
πηγες σινεμα να το δεις?Με μια μαλακω που ηταν μπατσος αλλα δεν αντεδρασε σωστα σε ενα περιστατικο και πυροβολησαν τον παρτενερ της με αποτελεσμα να πιασει δουλεια σαν βοηθος σε νεκροτομειο,ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ,οπου σκαει το πτωμα της δαιμονισμενης καριολας και αρχιζει να τρωει ανθρωπους για να ξαναζωντανεψει...
πηγες σινεμα να το δεις?
δεν καθοσουνα να σιδερωνες 2 πλυντηρια
γαματο σεναριο τυπε...... ....θα το δω οπωσδηποτε....Με μια μαλακω που ηταν μπατσος αλλα δεν αντεδρασε σωστα σε ενα περιστατικο και πυροβολησαν τον παρτενερ της με αποτελεσμα να πιασει δουλεια σαν βοηθος σε νεκροτομειο,ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ,οπου σκαει το πτωμα της δαιμονισμενης καριολας και αρχιζει να τρωει ανθρωπους για να ξαναζωντανεψει...
εσενα σε αφησανε να μπεις η σε εδεσε με το λουρι στο δεντρακι απεξω?Ηθελε η γουτσου γουτσου αγαπη της ζωης μου και μελλοντικη μητερα των παιδιων μου να δει θριλερ....
γαματο σεναριο τυπε...... ....θα το δω οπωσδηποτε....
Ναι γαματο...μιλαμε για υπερπαραγωγη.Ολη η ταινια στο νεκροτομειο και παιζουν συνολικα 7 ηθοποιοι.Η δαιμονισμενη καριολα τρωει καποιον και μετα την αραζει να παρει ενα υπνο και αντε παλι βγαινει σεργιανι να φαει κανεναν αλλον.
Μου θυμησε τον τυπο Αντζελο...θα βγαλω ταινια "Ο δαιμονισμενος καριολης Αντζελο".
Μου θυμησε τον τυπο Αντζελο...θα βγαλω ταινια "Ο δαιμονισμενος καριολης Αντζελο".
εσενα σε αφησανε να μπεις η σε εδεσε με το λουρι στο δεντρακι απεξω?
τυπε βλεπω να απανταει αρχες του 2019 :S :S :S
Καλη χρονια και ευτυχισμενος ο νεος ετος τυπε... :S :S :S
Να πας να δεις το Η δαιμονισμενη καριολα Γκρεις κατι τετοιο...κριμα να ειμαι ο μονος μαλακας που τον εσυρε η Ελλεινιδα να το δει.
Παει και ο Ντουνταρας...τον εφαγε η μαυρη τρυπα που λεγεται επισκεπτης.Θλιψη και απογοητευση μονο που ενας ενας ολοι οι ψυχακιδες μας χαιρετουν και μενουμε μονοι μας χωρις αντικειμενο μπαχαλεματος και νοημα υπαρξης στο σαι... :'(
κι εγω σας αποχωριστηκα για κατι ωρες :S :S :SΠαει και ο Ντουνταρας...τον εφαγε η μαυρη τρυπα που λεγεται επισκεπτης.Θλιψη και απογοητευση μονο που ενας ενας ολοι οι ψυχακιδες μας χαιρετουν και μενουμε μονοι μας χωρις αντικειμενο μπαχαλεματος και νοημα υπαρξης στο σαι... :'(
ενα δειγμα για να δεις τι επαθα τυπε :S :S :SΖουν ανάμεσά μας.. :S :S :S
το λιγοτερο που θελω να κανω οταν διαβαζω τα σχολια σου ρε εμμετικεο μόργκαν έχει καυλώσει ή εγώ έχω λυσάξει για πούτσα και βλέπω παντού καυλιά?
το λιγοτερο που θελω να κανω οταν διαβαζω τα σχολια σου ρε εμμετικε