Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.208
- Πόντοι
- 3.656
οντως ετοιμαζομαι για παραλια!ετοιμαζομαστε για παραλια τυπε κακες παρεες εκανες στην Κολομβια μου φαινεται :S :S :S
οντως ετοιμαζομαι για παραλια!ετοιμαζομαστε για παραλια τυπε κακες παρεες εκανες στην Κολομβια μου φαινεται :S :S :S
περαμα εχει καθαρα νερα....οντως ετοιμαζομαι για παραλια!
μεξικο εχει πιο καθαραπεραμα εχει καθαρα νερα....
μωρη κουφαλα...θες βοηθο?μεξικο εχει πιο καθαρα
ολοι οι μπαχαλοι ευπροσδεκτοι!!
ρε νιμου....πες καμια καλη ταινια τρομου....ειδα το Nun κι εξυνα τους ορχεις μου.... :Sετοιμαζομαστε για παραλια τυπε κακες παρεες εκανες στην Κολομβια μου φαινεται :S :S :S
πρωτοτυπο...ρε νιμου....πες καμια καλη ταινια τρομου....ειδα το Nun κι εξυνα τους ορχεις μου.... :S
καλη ειναι αυτη τυπε...? Αξιζει να τη κατεβασω...?πρωτοτυπο...
το ξυνω τους ορχεις μου?καλη ειναι αυτη τυπε...? Αξιζει να τη κατεβασω...?
ρε νιμου....πες καμια καλη ταινια τρομου....ειδα το Nun κι εξυνα τους ορχεις μου.... :S
Να πας να δεις το Η δαιμονισμενη καριολα Γκρεις κατι τετοιο...κριμα να ειμαι ο μονος μαλακας που τον εσυρε η Ελλεινιδα να το δει.
ελα νιμου δες το "ο εφιαλτης στο νημα με το ζευγαρι της χρονιας τρουμπ-τεντυ"μηχανοραφιες,πισωπλατα χτυπηματα και ενα ειδυλλιο σε εξελιξη :S :S :Sρε νιμου....πες καμια καλη ταινια τρομου....ειδα το Nun κι εξυνα τους ορχεις μου.... :S
το ξυνω τους ορχεις μου?
γαμαει τυπε 7 οσκαρ και 12 γκραμυ
Να πας να δεις το Η δαιμονισμενη καριολα Γκρεις κατι τετοιο...κριμα να ειμαι ο μονος μαλακας που τον εσυρε η Ελλεινιδα να το δει.
ντροπη σουελα νιμου δες το "ο εφιαλτης στο νημα με το ζευγαρι της χρονιας τρουμπ-τεντυ"μηχανοραφιες,πισωπλατα χτυπηματα και ενα ειδυλλιο σε εξελιξη :S :S :S
υγ δες το μπαμπαντουκ τυπε
τι τραβας δολιε κι εσυΝα πας να δεις το Η δαιμονισμενη καριολα Γκρεις κατι τετοιο...κριμα να ειμαι ο μονος μαλακας που τον εσυρε η Ελλεινιδα να το δει.
τυπε αν ειναι με κατι εξορκισμους και παπαδαριο, το ειδα και με πηρε ο υπνος......Να πας να δεις το Η δαιμονισμενη καριολα Γκρεις κατι τετοιο...κριμα να ειμαι ο μονος μαλακας που τον εσυρε η Ελλεινιδα να το δει.