Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.210
- Πόντοι
- 3.656
πας καλα ρε?? 3,000 παιρνει η ντουβλη!!τυπε φανταζομαι ζητουσε εκατομμυρια για να με κρατησουν ε δεν αντεχομαι ωρες ωρες :S :S :S
πας καλα ρε?? 3,000 παιρνει η ντουβλη!!τυπε φανταζομαι ζητουσε εκατομμυρια για να με κρατησουν ε δεν αντεχομαι ωρες ωρες :S :S :S
τυπε ειναι να ανεβασω 5 κριτικεςποτε θα ανεβασεις την κριτικη ρε τυπε....?συζητας για τα δικαιωματα?
εισαι στον κοσμο σου..αυτον με τα πλειμομπιλ και τα αλλα ελλατωματικα κινεζικα λεγκο :S :S :S εισαι ο νο2 ..σε πτυωπας καλα ρε?? 3,000 παιρνει η ντουβλη!!
τι παιχτηκε τυπε; :S :S :Sεγινε προσφυγη στα ευρωπαικα δικαστηρια για παρτη σου ρε νιμου.....
ανοιξε και κανα αλλο νημα να διευρυνεις τους οριζοντες σου..σε εχει ακνει ο δημιουργος σου σκλαβο των ριαλιτυ...εισαι στον κοσμο σου..αυτον με τα πλειμομπιλ και τα αλλα ελλατωματικα κινεζικα λεγκο :S :S :S εισαι ο νο2 ..σε πτυω
εχεις π.μτι παιχτηκε τυπε; :S :S :S
εγω στην απ εξω ρε νιαμου :S :S :Sεχεις π.μ
ξεπουτσιαστηκες τυπε....τυπε ειναι να ανεβασω 5 κριτικες
δωσε κωδικο για ραλλη κ θα σου πω ρε νιμου....εγω στην απ εξω ρε νιαμου :S :S :S
απορω γιατι δεν σε εχουνε μπαναρει ακομα εσεναεγω στην απ εξω ρε νιαμου :S :S :S
δεν μου τους εδωσε ο Νασος ακομα :- λες να με δουλευει και να μην εχει τιποτα τελικα :S :S :Sδωσε κωδικο για ραλλη κ θα σου πω ρε νιμου....
απ το στομα σου και...α ξεχασα εισαι και γουρλης :S :S :Sαπορω γιατι δεν σε εχουνε μπαναρει ακομα εσενα
ακομη μου στελουν πμ τυπε :S :S :Sδεν μου τους εδωσε ο Νασος ακομα :- λες να με δουλευει και να μην εχει τιποτα τελικα :S :S :S
εμενα το τελευταιο ηρθε πριν 5-6 μερες νομιζω :S :S :Sακομη μου στελουν πμ τυπε :S :S :S
ακομη μου στελουν πμ τυπε :S :S :S
ακομη μου στελουν πμ τυπε :S :S :S
εμενα το τελευταιο ηρθε πριν 5-6 μερες νομιζω :S :S :S
τυπε ασε τα π.μ και βαλε καμια ψηφοφορια να παρει το νημα τα πανω του..... :S :S :Sακομη μου στελουν πμ τυπε :S :S :S
why not is alive.....Εμένα στις αρχές μου έστελναν.. Τώρα δεν μου στέλνουν.. :S :S :S
Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα..
νομιζα οτι σε εκλεψε η κοζα νοστραΕμένα στις αρχές μου έστελναν.. Τώρα δεν μου στέλνουν.. :S :S :S
Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα..