Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 271
- Πόντοι
- 36
αα και αν γινεται να κρατησουμε και την κωλαρου την αθηνα
τωρα μου εβγαλες και τον μισθοφορο ντιντι......λοιπον αν η βασιλο το ετριβε το πιπερι θα προσπαθουσε να το κριψει με νυχια και με δοντια δεν θα πεταγε τετοια υπονοουμενα, ξερεις τι εννοω, αν τον ελεγαν βασιλο και ηταν οντως πουστης θα νευριαζε οταν το ακουγε
κουκλίτσα μου ή κούκλε μου
η βασίλω γέρασε...
και βρήκε το νόημα της ζωής... (μέσα από τις τσόντες)
οπότε δεν τη νοιάζει αν γίνει ρεζίλι
τη νοιάζει μόνο να φάει όσες πιο πολλές πούτσες γίνεται
άλλωστε γι αυτό και θέλει να τη φωνάζουν βασίλω... τζάμπα διαφήμιση κάνει μέσα από το nomads
φιλιά παντού
Θεωρειται γκευλικι απο τους παλαιοτερους. Δεν ξερω αν συμφωνει ο Τεντυ.προχτες γαμησα με τον Quaresma παρτουζα χυσολαγνε.
σκισαμε μια BBW
μολις μπηκε μεσα μας ρωτησε αν ειμαστε πουστηδες
ανεμενε κριτικη :S :S :S
ποτε θα ανεβασεις την κριτικη ρε τυπε....?συζητας για τα δικαιωματα?1 επισκεπτης :S :S :S
1 επισκεπτης :S :S :S
στηριζω αν και δεν ξερω με ποιους ειμαστεΕισβο ρε νιαμου... ....
εισαι καλα παιδι μου?στηριζω αν και δεν ξερω με ποιους ειμαστε
μπαρμπα το βραδυ εγινα λιγο παραπανω Ολυμπιακος αλλα το πρωι επανηλθα :S :S :Sεισαι καλα παιδι μου?
εγινε προσφυγη στα ευρωπαικα δικαστηρια για παρτη σου ρε νιμου.....μπαρμπα το βραδυ εγινα λιγο παραπανω Ολυμπιακος αλλα το πρωι επανηλθα :S :S :S
νιμου δεν καταλαβα τι εγινε γκρατσιας παντωςεγινε προσφυγη στα ευρωπαικα δικαστηρια για παρτη σου ρε νιμου.....
ανησυχησα ...με πηρε ενας φιλος σου και εδωσα 6700 ευρω για να σε αφησουνμπαρμπα το βραδυ εγινα λιγο παραπανω Ολυμπιακος αλλα το πρωι επανηλθα :S :S :S
εγινε προσφυγη στα ευρωπαικα δικαστηρια για παρτη σου ρε νιμου.....
με τους επιλεκτους ειμαστε τυπε οι εισβολεις ειναι πουθεναδεςστηριζω αν και δεν ξερω με ποιους ειμαστε
τυπε φανταζομαι ζητουσε εκατομμυρια για να με κρατησουν ε δεν αντεχομαι ωρες ωρες :S :S :Sανησυχησα ...με πηρε ενας φιλος σου και εδωσα 6700 ευρω για να σε αφησουν
τυπε παιζει να σαι ο μονος που το βλεπει :S :S :Sμε τους επιλεκτους ειμαστε τυπε οι εισβολεις ειναι πουθεναδες
τι εισβο ρε φιλε, 4 εμειναν και τους 4 θελω να χωσω μπουνια στην τηλεωραση οταν ειτε τους ακουω να μιλανε στον σαββα ειτε τους βλεπω να κανουν 'χιουμορ'Εισβο ρε νιαμου... ....
και ο χυσολαγνοςτυπε παιζει να σαι ο μονος που το βλεπει :S :S :S