συνήθως για να πιάσεις κάποια τιμή σε κινητό σαν αυτό μόνο σε κανένα που τα αγοράζει από συλλεκτικό ενδιαφέρον τώρα πχ οι ποιο πολύ αναζητούν κινητά νέας γενιάς όπως η σειρά Ν και η σειρά Ε.
Ναι το ξέρω, δύσκολα θα βρεθεί αγοραστής....όμως πραγματικά πιο πολύ μπορώ να σου πω μ αρέσει να τα βλέπω να τα χαίρομαι μαζί με κάτι συλλεκτικά νομίσματα που έχω στην βιτρίνα, παρά να τα πουλήσω.
Γιατι ιεροσυλια?????Για τα δεδομενα της σειρας 8 ειναι πολυ καλο!Χωρια που δεν εχει και τα προβληματα που ειχαν τα προηγουμενα 8800.Λοιπον υπαρχει δυνατοτητα δεν μου πες??
Γιατι ιεροσυλια?????Για τα δεδομενα της σειρας 8 ειναι πολυ καλο!Χωρια που δεν εχει και τα προβληματα που ειχαν τα προηγουμενα 8800.Λοιπον υπαρχει δυνατοτητα δεν μου πες??
Τεχνικά χαρακτηριστικά ε΄χει προηγμένα το ξέρω, καθώς και καλύτερη κάμερα...απλά δεν μ αρέσει καθόλου ο σχεδιασμός του. Θα στείλω μύνημα στον τύπο, απο το ebay της Αγγλίας τα πήρα.
Τεχνικά χαρακτηριστικά ε΄χει προηγμένα το ξέρω, καθώς και καλύτερη κάμερα...απλά δεν μ αρέσει καθόλου ο σχεδιασμός του. Θα στείλω μύνημα στον τύπο, απο το ebay της Αγγλίας τα πήρα.
Πριτς! Εχει και ps3 με 299 ευρώ! Να μοιραστώ ευχαρίστως μασαζοπληροφορίες μαζί σας αλλά σε θέματα που μπορώ να βγάλω ένα χαρτζηλίκι είμαι παρτάκιας, όπως όλοι άλλωστε