enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Είναι και μέγας φιδέμπορας, μη ξεχνάμε
Είναι και μέγας φιδέμπορας, μη ξεχνάμε
Ρε τύπε ... λέμε για ζωάρα και ξενοδοχιάρες και εσύ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ;;;
Δεν λυπάσαι καθόλου ;;;;;;;
00.20 τέλειωσαν τα αιγίνης και έχω μόνο αράπικα με το καολ ιλα .....
δράμα ....
κι εσύ με ψυχοπλακώνεις από πάνω ;;;
Ο Ζάχος, στη βιογραφία του πάλι , γράφει περιστατικό , που είχε καμακώσει στην αθηναία, μπουζουξίδικο χάϊ στη βουκουρεστίου , σπέσιαλ τεμάχιο αθηναία, μασκαρεμένη τις απόκριες ....
χωρίς να ξέρει ποιά είναι ... και την πάει στη γκαρσονιέρα που είχε για ... νέες γνωριμίες ....
ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, Η ΚΑΡΕΖΗ !!!!!!
O Zάχος είναι μηδενικό μπροστά στον Σαβ! :S
Δεν αμφισβητώ ότι ήταν γυναίκα του η Καρέζη και ότι είχε επιτυχίες στις γυναίκες και ότι εν γένει υπήρξε ένας μπον βιβέρ.Ο γέρος ;;;
Δεν νομίζω ... είναι γνωστά αυτά από τη ζωή του ...
το αναφέρει κι εδώ
Ρε φίλε ο αγά χαν που είχε παντρευτεί τη ρίτα χέηγουορθ όταν γύρισε τη γκίλντα
ήταν γατάκι μπροστά στο σαβ .........
το ίδιο και ο ρενιέ ... σιγά τη γκρέης ... μια τάπα ήταν .....
Δεν αμφισβητό ότι ήταν γυναίκα του η Καρέζη και ότι είχε επιτυχίες στις γυναίκες και ότι εν γένει υπήρξε ένας μπον βιβέρ.
Όχι όμως ότι όλα όσα λέει ισχύουν
Ποιοί είναι όλοι αυτοί μπροστά στο κορυφαίο Alpha Male,τον Καπαμαρού μας?
Και μετά τους αγαχάνες και χατζηπαπάρες, αν δεν έχετε γεύση από πρώτο χέρι και θέλετε να πάρετε μια ιδέα από αγγλία ηνωμένο βασίλειο η μεγάλη βρετανία πείτε το όπως θέλετε και κατ' επέκταση και από την λοιπή ευρώπη δείτε τις ταινίες του Ken Loach, την Sorry we missed you για συνθήκες εργασίες και την I Daniel Blake για τις παροχές και τα ξαναλέμε.
η αγορα ερχεται με μια δεσμευση, για παντα πχ θα μενω χαλανδρι (το οποιο εχει γινει ανυποφορο) , οποτε οπως κ να αλλαζει μια περιοχη αφου αγορασες θα το λουστεις, ενω με το ενοικιο εχεις αλλη ευελιξία ...
Και μετά τους αγαχάνες και χατζηπαπάρες, αν δεν έχετε γεύση από πρώτο χέρι και θέλετε να πάρετε μια ιδέα από αγγλία ηνωμένο βασίλειο η μεγάλη βρετανία πείτε το όπως θέλετε και κατ' επέκταση και από την λοιπή ευρώπη δείτε τις ταινίες του Ken Loach, την Sorry we missed you για συνθήκες εργασίες και την I Daniel Blake για τις παροχές και τα ξαναλέμε.
εβαλα πχ , δεν εχω κατι με το χαλανδρι αν κ υπαρχει ενα τεραστιο θεμα με το παρκιν σας εκει !! βαλε γλυφαδα εσυ!! βεβαια μετα θα βγει ο νιπλ λοβερ να μου τα ζαλισει αλλα οκΓιατι ανυποφορο το Χαλανδρι;
To ξέρουμε φιλαράκι ότι οι υπάλληλοι ζουν τρισάθλια στην Αγγλία. Το ξέρουν και οι πέτρες αυτό .
Και βέβαια σε αυτούς που ζουν τρισάθλια ανήκει το 95% των άγγλων και λοιπών υπηκόων του βασιλείου και το 99.98% των ελλήνων που είναι εκεί.
Ίσως και όλων , πλην των εφοπλιστών.
Στο γέρο τραμουντάνα να τα πεις, που μας λέει ότι κάνει ζωή εκεί λίγο καλύτερη από του Σερ Λίπτον.
η αγορα ερχεται με μια δεσμευση, για παντα πχ θα μενω χαλανδρι (το οποιο εχει γινει ανυποφορο) , οποτε οπως κ να αλλαζει μια περιοχη αφου αγορασες θα το λουστεις, ενω με το ενοικιο εχεις αλλη ευελιξία ...
ενοίκιο 4ever!! δίνεις ένα Χ ποσο το μηνα και ξενοιάζεις από ΕΝΦΙΕΣ, φόρους κλπ...