Νέα

Νοικιάζουμε ή αγοράζουμε σπίτι; Τί συμφέρει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Καλά κι εσύ θίχτηκες ....

εντάξει υπάρχουν και ήρωες .......
απλά είναι σπάνιοι και δεν τους εξετάζουμε !

Για μέτα αυτή τη στιγμή ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ.
Να δίνουμε όσο γίνεται λιγότερα στο δημόσιο .
Να τους στεγνώσουμε .
Κι ας μην απολαμβάνουμε .
Να μείνουν από φράγκα !
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ...ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ...ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΑΤΣΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΖΟΡΙΑ ,ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ.....ΤΑ 300ε και στο παιδικο δωματιο ειναι για ευνουχους που απλα συντηρουν τις καταστασεις...ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ,ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ  ΝΑ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Σπαω απο την κουβεντα γιατι φλασαρω ασχημα με τετοια και χαλιεμαι..σοβαρα.....αμα ειναι να χαλιομαστε και στο μπουρδελα να πα να γαμηθει...οβερ και αουτ!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Καλά κι εσύ θίχτηκες ....

εντάξει υπάρχουν και ήρωες .......
απλά είναι σπάνιοι και δεν τους εξετάζουμε !

Για μέτα αυτή τη στιγμή ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ.
Να δίνουμε όσο γίνεται λιγότερα στο δημόσιο .
Να τους στεγνώσουμε .
Κι ας μην απολαμβάνουμε .
Να μείνουν από φράγκα !

:thumbsup:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σπαω απο την κουβεντα γιατι φλασαρω ασχημα με τετοια και χαλιεμαι..σοβαρα.....αμα ειναι να χαλιομαστε και στο μπουρδελα να πα να γαμηθει...οβερ και αουτ!

Να δεις εμένα πόσο μου τη σπάνε στις πολιτικές εξελίξεις κάτι αφισσοκολλητές ...
ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ , ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ...

και λένε ότι όλοι οι επαγγελματίες είναι φοροφυγάδες !!!!!!!!!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Η εκδικηση ειναι για ανθρωπους χωρις στοιχειωδη νοημοσυνη, για αντρες χωρις αντρισμο.

Ο μαγκας, εχει φροντισει και ζει οπως γουσταρει και γαμαει γκομενακια και χαιρεται τη ζωη του καθε μερα οσο πιο πολυ μπορει.

Τα υπολοιπα, τα αφηνει για τους αγαμητους.

Ειναι αρκετα νευριασμενοι-σκασμενοι-τερματισμενοι αλλωστε απο την αγαμια και την απαξιωση που τρωνε εδω και χρονια απο τα γκομενακια που εχουν αγριεψει, εχουν λαλησει.

Βριζουν, ειρωνευονται, σπανε ψυχικα με το παραμικρο και ζητανε και εκδικησεις-τσαμπουκαδες και καθε ειδους αλλη μαλακια στο να μπορεσουν να βγαλουν την αρρωστεια τους και τα απωθημενα τους μεσα απο τη σμπαραλιασμενη τους ψυχη.

Αρκετα συχνα αυτοαποκαλουνται αρχοντες, σκληροι χυστες και γνωστες των παντων. Εχουν γνωμη για ολα, κορυφαιοι μαγκες κρυμμενοι πισω απο τα πληκρολογια και δεν τολμουν ουτε ενα μηνυμα να δεχτουν ή να στειλουν, ουτε ενα τηλεφωνο να παρουν, ουτε ενα καφε να πιουν.

Ειναι σκληροι αντρες και χυστες ομως.

Δες τωρα ποιοι θα μυγιαστουν... :S

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Επίπεδο όμως που τα γρεβενά φαντάζουν λας βέγκας. Σκατά τελείως.
Και πάλι , τα σπίτια δεν είναι φθηνά.
Ούτε λοιπές παροχές.

Μέρος που είναι γεμάτο ντίσκο υπογειες και γκόμενες που μεθάνε δε μπορεί να είναι σκατά.
Τα σπίτια ήτανε λίγο πιο ακριβά από Αθήνα, αλλά ήταν μονοκατοικίες σχεδόν όλα. Με 500 λιρες εβρισκαν διαμερισμα αν ηθελαν.
Λοιπες παροχές ποιες εννοείς; Τα περισσότερα είναι φθηνά, το σουπερ μάρκετ έχει σχεδόν τιμές Ελλάδας.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Λοιπες παροχές ποιες εννοείς;

αυτοκίνητα, τέλη, ασφάλεια, βενζίνη, σέρβις ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ.
Πάρκιγκ ! Κλάψε τα.

Με 500 λίρες, δεν είναι σπίτι . Τρύπα θα είναι.
Δες μαλακία στο leeds με 700 λίρες.ΑΙΣΧΟΣ.

Σπίτι που να θεωρώ ΑΠΟΔΕΚΤΟ , στο βασίλειο , δεν παίζει με κάτω από 1500-2000 λίρες.

Ελάχιστο αποδεκτό , 1500

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εχεις απωθημενα απο αυτους;

Σε αυτό τον τόνο που έχεις, δεν παίζει πολιτισμένη κουβέντα. Μόνο μπινελίκι.
Με τα σκυλόσκατα στο δρόμο δεν έχω απωθημένο. Με ενοχλούν που βρωμάνε όμως και αν τα πατήσεις, σε κάνουν χάλια.

Το ίδιο και αυτοί .

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
αυτοκίνητα, τέλη, ασφάλεια, βενζίνη, σέρβις ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ.
Πάρκιγκ ! Κλάψε τα.

Με 500 λίρες, δεν είναι σπίτι . Τρύπα θα είναι.
Δες μαλακία στο leeds με 700 λίρες.ΑΙΣΧΟΣ.

Σπίτι που να θεωρώ ΑΠΟΔΕΚΤΟ , στο βασίλειο , δεν παίζει με κάτω από 1500-2000 λίρες.

Ελάχιστο αποδεκτό , 1500

Με 700 μαξ εχει αρκετα νορμαλ σπιτια, ενταξει μην περιμενεις πολυτελειες, για ζευγαρι ανειδικευτων μιλαμε που δεν ξερει ουτε καλημερα.

Η βενζινη που ανεφερες ειναι φθηνοτερη, τα αυτοκινητα ειναι παμφθηνα. Η ασφαλεια ναι ειναι ακριβη.

Το βασικο ομως ειναι πως με το 30% του εισοδηματος τους, βρισκουν αξιοπρεπες σπιτι για οικογενεια και το κυριοτερο οτι θα εχουν παντα εισοδημα αν θελουν, αφου η ανεργια ειναι μηδεν.

Ελλαδα αν ειναι τυχεροι και βρουν και οι 2 δουλεια, ως ανειδικευτοι θα παιρνουν 1200 το πολυ και θα θελουν για σπιτι οικογενειακο, 500 τουλαχιστον. Το χειροτερο ομως ειναι οτι πιθανοτατα δε θα βρουν και οι 2 δουλεια.
Για αυτοκινητο, Αγγλια αρκει ενας μηνας δουλεια για το ζευγαρι για ενα αξιοπρεπες αμαξι 5ετιας, ενω Ελλαδα ειναι πανακριβα ακομα και τα μεταχειρισμενα και θελει 2,5-3 μηνες δουλεια ενα ζευγαρι για να μπορεσει να αγορασει 5ετιας αμαξι

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Η βενζινη που ανεφερες ειναι φθηνοτερη, τα αυτοκινητα ειναι παμφθηνα. Η ασφαλεια ναι ειναι ακριβη.

Επισκευές βαψίματα είναι δράμα. Τριπλάσιο κόστος από ελλάδα , το να βάψεις μια πόρτα π.χ. ή ολόκληρο το αμάξι. 

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.021
Πόντοι
2.606
Σε καμια περιπτωση δεν αγοραζουμε σπιτι στην Ελλαδα παρα μονο εαν ειναι οντως σε τιμη που μας επιτρεπει να το πουλησουμε (σχετικα συντομα) σε ανωτερη τιμη απο αυτη που το αγορασαμε και δεν χρειαζεται να ριξουμε ουτε ενα ευρω σε ανακαινιση.

Μονο σε αυτη τη περιπτωση αγοραζουμε σπιτι στην Ελλαδα, σε καμια αλλη.
το αυτό κάθετα αντιθετος στην αγορά έχω αλλάξει 6 σπίτια 6 διαφορετικές περιοχές από πλεμπα σε Χάι με τυχαία σειρά στα μισά και παραπάνω θα είχα αυτοπυρποληθεί αν τα είχα αγοράσει και δεν μιλάω για το οικονομικό.συν ότι αν αγοράσεις έναν σπίτι ριζωσες σε μια περιοχή σε ένα περιβάλλον εγώ λόγο ιδιοσυγκρασίας θα με σκότωνε 

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
το αυτό κάθετα αντιθετος στην αγορά έχω αλλάξει 6 σπίτια 6 διαφορετικές περιοχές από πλεμπα σε Χάι με τυχαία σειρά στα μισά και παραπάνω θα είχα αυτοπυρποληθεί αν τα είχα αγοράσει και δεν μιλάω για το οικονομικό.συν ότι αν αγοράσεις έναν σπίτι ριζωσες σε μια περιοχή σε ένα περιβάλλον εγώ λόγο ιδιοσυγκρασίας θα με σκότωνε  

Δεν ξέρεις εσύ γατάκι. :S

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.021
Πόντοι
2.606
Πριν κάποια χρόνια ένας κόλλητος μου πήγε στο σπίτι κάποιου πραγματικά πλούσιου όχι γιαλατζι μου λέει ρε μαλακα έπαθα σοκ έπαυλη αλλά άκου το κουφό το νοίκιαζε ρε μαλακα μου λέει 10000 το μήνα τότε λέω δεν μπορεί να είναι μαλακας αυτός που θα μπορούσε να έχει σπίτι όπου γουστάρει κι όσο μεγάλο γουστάρει και να είναι στο νοίκι εκεί πλέον κατάλαβα τι παίζει

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Πριν κάποια χρόνια ένας κόλλητος μου πήγε στο σπίτι κάποιου πραγματικά πλούσιου όχι γιαλατζι μου λέει ρε μαλακα έπαθα σοκ έπαυλη αλλά άκου το κουφό το νοίκιαζε ρε μαλακα μου λέει 10000 το μήνα

Εγώ κάβλωσα όταν διάβαζα τη βιογραφία του χατζηφωτίου ... είχε μείνει χωρίς σπίτι 2-3 χρόνια
και έμενε μόνιμα στο ξενοδοχείο της μεγάλης βρετανίας.

Να μένεις μόνιμα σε αυτό !!!!!

Και στο ριτζ στο λονδίνο ....
στο άντλον στο βερολίνο ....

στο σαν μαρκο χοτέλ παλάτσο στη βενετία ....
στο γκραντ οτελ γιουροπα ινσμπρουκ
και στο οριεντάλ στη μπαγκογκ !!!!!

απλά πράγματα , προσιτά !

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.021
Πόντοι
2.606
Εγώ κάβλωσα όταν διάβαζα τη βιογραφία του χατζηφωτίου ... είχε μείνει χωρίς σπίτι 2-3 χρόνια

αυτά είναι για σόλο τυχοδιώκτες αν  έχεις οικογένεια είναι όνειρα θερινής νυκτός

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
αυτά είναι για σόλο τυχοδιώκτες αν  έχεις οικογένεια είναι όνειρα θερινής νυκτός

Η οικογένεια στη σταθερή έδρα ... μακριά από τους πρόστυχους μπαμπάδες.
Η ζωή είναι γυναίκα, οπότε είναι για άνδρες.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86

Ναι, αλλά έχει αγοράσει και φτιάξει τον τάφο του.
Αν ήταν τόσο κουλ ούτε την τεφροδόχο του δεν θα είχε αγοράσει τύπε  :S

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ναι, αλλά έχει αγοράσει και φτιάξει τον τάφο του.
Αν ήταν τόσο κουλ ούτε την τεφροδόχο του δεν θα είχε αγοράσει τύπε  :S

Ρε τύπε ... λέμε για ζωάρα και ξενοδοχιάρες και εσύ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ;;;
Δεν λυπάσαι καθόλου ;;;;;;;

00.20 τέλειωσαν τα αιγίνης και έχω μόνο αράπικα με το καολ ιλα .....

δράμα ....

κι εσύ με ψυχοπλακώνεις από πάνω ;;;

Ο Ζάχος, στη βιογραφία του πάλι , γράφει περιστατικό , που είχε καμακώσει στην αθηναία, μπουζουξίδικο χάϊ στη βουκουρεστίου , σπέσιαλ τεμάχιο αθηναία, μασκαρεμένη τις απόκριες ....

χωρίς να ξέρει ποιά είναι ... και την πάει στη γκαρσονιέρα που είχε για ... νέες γνωριμίες ....

ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, Η ΚΑΡΕΖΗ !!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom