Τι λες ρε ανοήτο και γελοίο ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ; Τι λες;
Άκου να δεις ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, μου θυμίζεις έναν άνθρωπο που μιλάει εκ του ασφαλούς. Βουλωσέ το λοιπόν και μη μιλάς.
Σπίτι ανόητη αμοιβάδα δεν υπάρχει με 170 και 200 ευρω. Το καταλαβαίνεις. Επίσης γελοίο ανθρωπάριο δεν καβαλώ μηχανη αλλιως χθες θα πήγανα ντελίβερι.
Τέτοια σκουπίδια σαν εσένα δυστυχώς ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΥΝ τον κόσμο. Με γνωρίζεις ρε γαμημένε και τσουβαλιάζεις; Ξέρεις τι προβλήματα μπορεί να έχω πχ; Ή ποιες είναι οι δυνατότητές μου ως προς την εργασία; Πήγαινε λοιπόν στην τρύπα σου που θα μου μιλήσεις για βολεμένους. Άντε!
Αυτά τα περί ξυσίματος και λοιπά πήγαινε πες τα άλλού γελοιο ανθρωπάριο.
Μιλάω όμορφα πάντα εδώ μέσα αλλά σε ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ μου γράφουν ουστ και με βρίζουν έτσι θα τους μιλάω. ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ λοιπόν γελοίε!
λοιπον βλακομουτριδη,επειδη μπηκες δυναμικα και πατησες γκαζι με 1000........ΑΝ εχεις καποιο προβλημα υγειας που ΔΕΝ σου επιτρεπει να εργαστεις και να τα φερεις βολτα ,
ΜΕΑ ΚΟΥΛΠΑ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΡΩΩ ΤΗ ΜΥΞΑ ΜΟΥ.........Απο την στιγμη ομως που εγραψες το παραπανω θεσφατο σου, υπεθεσα πως ολα καλα απλως εισαι και συ στη φαση "εμεινε λιγος μισθος και πολυ μηνας ακομα..."
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ, ΟΜΩΣ ,ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ και θεωρεις εμποδιο το γεγονος οτι δεν οδηγας παπακι(σαν να λεμε μοριακη βιολογια)....ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ...
ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.....ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΩ....
ΣΤΑ ΕΞΗΓΩ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ!
-ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ...ΓΚΕΚΕ?