Νέα

Νοικιάζουμε ή αγοράζουμε σπίτι; Τί συμφέρει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pesite

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
Σαν ιδιοκτήτη μισθωτή αυτός ο έλεγχος με ενδιαφέρει. Πλην όμως δεν ισχύει και από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να εφαρμοσθεί καθότι η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων δεν το επιτρέπει καθόλου για φυσικά πρόσωπα, ενώ για τα νομικά το επιτρέπει μόνον σε Επιμελητήρια και Επαγγελματικούς Συλλόγους, πλην όμως για το δικό μας προβληματισμό δεν έχει κάποια ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα , γιατί τα νομικά πρόσωπα (εταιρίες κλπ.) που θα μας ενδιέφεραν μεταλλάσσονται συνεχώς.
Εκμισθωτής εκμισθωτής..... παρασυρθήκαμε....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οικονομικα συμφερει να το αγορασεις και αν μετα από χρονια το πουλήσεις θα βγαλεις πιθανον και κερδος.

ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ?

ξες αν μετα από 20 χρονια θα ζεις?

γιατι να βγαλεις κερδος για να το χαρουν οι κληρονομοι και να μην τα φας τωρα στις πουτανες να τα χαρεις εσυ, τωρα σε αυτην την ζωη.

και να δουλευεις 15 ωρες στα χωράφια βγαζει κερδος, πας να το κανεις για να τα χαιρονται η γυναικα και τα παιδια σου?

μην εισαι κοροιδο στην ζωη, είναι μικρη και δεν εχει δευτερη.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Mου αρέσετε όλοι εσείς με τους κληρονόμους.
Που θα τα φάνε.

Προφανώς έχετε συννενοηθεί και αποκλείεται να σας τα φάνε οι γιατροί :)

ΥΓ
Τα παιδιά σας τα μισείτε ?

ΥΓ2
Εχω και το παράδειγμα φίλου μακαρίτη στα 56 του που αρνήθηκε να δώσει την μικρή περιουσία του στους γιατρούς (μεταμόσχευση καρδιάς και πνευμόνων με 50% πιθανότητα επιτυχίας) και την άφησε στην κόρη του.
Τα 5 τελευταία του χρόνια ήταν ζόρικα, ούτε λόγος για πουτάνες, ώρες-ώρες δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

ΥΓ3
Το αν θ'αγοράσεις ή θα νοικιάσεις εξαρτάται από άπειρους προσωπικούς ειδικούς παράγοντες, δεν μπορεί να απαντηθεί έτσι γενικά.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Ειδικά σε προεκλογική περίοδο όλες οι λαμογιές βαπτίζονται βιοτικές ανάγκες και άμα κακή ώρα γίνει και καμιά καταστροφή, βλέπε Μάτι, ξεσαλώνουμε με την απουσία και αδυναμία του "Κράτους", που είμαστε εμείς εσύ και εγώ, και διεκδικούμε και αποζημιώσεις για τις παρανομίες μας την αδιαφορία μας και τον ετσιθελισμό μας..

Δεν είμαστε εμείς εσύ και εγώ το κράτος γλυκιά μου, το κράτος είναι οι ιδεολογικοί του μηχανισμοί και τα επίσημα όργανά του.

Οπότε άσε κατά μέρος τη χρήση πρώτου πληθυντικού και φρόντισε να μιλάς εφεξής αποκλειστικά και μόνο για όσους κάνουν όσα αναφέρεις, συμπεριλαμβάνοντας και τον εαυτό σου σ' αυτούς, εφόσον δεν είχες κανέναν λόγο να μην τον συμπεριλάβεις στο πλήθος.

Άκρατος ατομικισμός λέγεται το φαινόμενο που περιγράφεις, έτσι για να ξεχωρίζουμε το χρυσάφι από τα σκατά.

Εγώ αναφέρθηκα στο ευγενέστερο αγαθό της ανθρώπινης φύσης: την αλληλεγγύη.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Tα παιδιά.. να φτιάξουν τα δικά τους.. όπως έφτιαξαν και οι γονείς τους..  :cool2:

Βλέπω σ'αρέσει να βοηθάς.

Τα έκανες επειδή κάβλωσες και ήθελες να γαμήσεις, ας τα βγάλουν πέρα μόνα τους, χωρίς βοήθειες.

Μήπως να γίνουν και πουτάνες να φέρνουν κανά φράγκο σπίτι ?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.359
Πόντοι
3.936
Βλέπω σ'αρέσει να βοηθάς.
Τα έκανες επειδή κάβλωσες και ήθελες να γαμήσεις, ας τα βγάλουν πέρα μόνα τους, χωρίς βοήθειες.
Μήπως να γίνουν και πουτάνες να φέρνουν κανά φράγκο σπίτι ?
Τους δίνεις εφόδια τις σπουδές τους για να δουλέψουν και να τα βγάλουν πέρα.
Αν γίνουν κοπροβιομήχανοι και θέλουν σπίτια για να τα βγάλουν στο σφυρί για να ζήσουν.. γιατί να γαμιέται ο γονιός να τους παρέχει ακίνητα. Αυτός πότε θα ζήσει; η ζωή είναι 1 για όλους..

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
καλημερα , μια ερωτηση για οποιον γνωριζει .. υπαλληλος σε τραπεζα πχ Πειραιως μπορει να δει καταθεσεις που εχω σε αλλη τραπεζα ?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.359
Πόντοι
3.936
Ότι θες μπορεί να κάνει.. Πχ. υπάρχει στην συγκεκριμένη τράπεζα που προανέφερες (στην επαρχία) ένας Ρουφιάν... (που ξεκίνησε απο υπάλληλος με ένα απλό απολυτήριο λυκείου, αλλά σήμερα είναι διευθυντής) και βγάζει πίπα όλους τους πελάτες και τις καταθέσεις τους.. στον περίγυρο. Λέγοντας: θέλεις να σου πω πόσα έχει αυτός..;; Μεγάλη περίπτωση ο τύπος..  :S

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
καλημερα , μια ερωτηση για οποιον γνωριζει .. υπαλληλος σε τραπεζα πχ Πειραιως μπορει να δει καταθεσεις που εχω σε αλλη τραπεζα ?

Οχι, καθε τραπεζα μπορει να δει μονο τα δικα της

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.359
Πόντοι
3.936
Οχι, καθε τραπεζα μπορει να δει μονο τα δικα της
Ενας υπάλληλος της τράπεζας Π. μου εκμυστηρεύτηκε ότι,《αυτοί που έρχονται για ρυθμιση δανείου πχ. μπορώ να μπω μέσα και να δω τα πάντα 'τι παίζει' και με τις άλλες τράπεζες στον κάθε πελάτη. Εχω τον τρόπο.》(Και το είπε επαινετικά για το άτομο του.) Επομένως ας μην είμαστε και τόσο σίγουροι ότι δεν μπορούν..  :sunglasses:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Ενας υπάλληλος της τράπεζας Π. μου εκμυστηρεύτηκε ότι,《αυτοί που έρχονται για ρυθμιση δανείου πχ. μπορώ να μπω μέσα και να δω τα πάντα 'τι παίζει' και με τις άλλες τράπεζες στον κάθε πελάτη. Εχω τον τρόπο.》(Και το είπε επαινετικά για το άτομο του.) Επομένως ας μην είμαστε και τόσο σίγουροι ότι δεν μπορούν..  :sunglasses:

Βλεπει τον Τειρεσια, οπου φαινονται ολες οι οφειλες σε ολες τις τραπεζες, αλλα και αλλου (διαταγες πληρωμης, κατασχεσεις, κλπ)
Δε μπορει ομως να δει καταθεσεις, επενδυτικα, κινησεις απο αλλες τραπεζες

pesite

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
Δεν είμαστε εμείς εσύ και εγώ το κράτος γλυκιά μου, το κράτος είναι οι ιδεολογικοί του μηχανισμοί και τα επίσημα όργανά του.

Οπότε άσε κατά μέρος τη χρήση πρώτου πληθυντικού και φρόντισε να μιλάς εφεξής αποκλειστικά και μόνο για όσους κάνουν όσα αναφέρεις, συμπεριλαμβάνοντας και τον εαυτό σου σ' αυτούς, εφόσον δεν είχες κανέναν λόγο να μην τον συμπεριλάβεις στο πλήθος.

Άκρατος ατομικισμός λέγεται το φαινόμενο που περιγράφεις, έτσι για να ξεχωρίζουμε το χρυσάφι από τα σκατά.

Εγώ αναφέρθηκα στο ευγενέστερο αγαθό της ανθρώπινης φύσης: την αλληλεγγύη.
¨εχεις δίκιο, θα ήθελα αλλά δεν είμαι πολίτης, είμαι υπήκοος.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.244
Πόντοι
2.356
Οι περισσότερες εργασίες δεν δίνουν λεφτά για να μπορείς να πας ενοίκιο. Είμαστε σαν ανάπηροι. Μένουμε με τους γονείς μας κοντά στα 40 μας... Τώρα οι εξυπναραίοι που λένε να φύγεις από το σπίτι δεν έχουν ιδέα τι κόστος είναι να μένεις μόνος με ενοίκιο. Άντε γεια σας. Για να αγοράσεις πρέπει να έχει 200άρα ή τρακοσάρα... Μόνο κάτι κληρονόμοι ή κάτι τέτοιοι (είναι αρκετοί ομολογω) μπορούν.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Οι περισσότερες εργασίες δεν δίνουν λεφτά για να μπορείς να πας ενοίκιο. Είμαστε σαν ανάπηροι. Μένουμε με τους γονείς μας κοντά στα 40 μας... Τώρα οι εξυπναραίοι που λένε να φύγεις από το σπίτι δεν έχουν ιδέα τι κόστος είναι να μένεις μόνος με ενοίκιο. Άντε γεια σας. Για να αγοράσεις πρέπει να έχει 200άρα ή τρακοσάρα... Μόνο κάτι κληρονόμοι ή κάτι τέτοιοι (είναι αρκετοί ομολογω) μπορούν.
...Τυπε γραφεις τελειως αρλουμπες.....40 χρονων και μενεις με τους δικους σου???? σοβαρα μιλας???αυτομπαναρισου να μην μεταδωσεις την οξεια μπουλητιδα και σε αλλους στο σαη.....δεν υπαρχουν καλοπληρωμενες δουλειες,οκ,αλλα ως εδω.....δηλαδη σε χαλαει να βρεις ενα σπιτι με 170-200ε και αλλα 70-100 λογαριασμους?????συνολο ολα μαζι μια 300ρου και να την βγαζεις με τα υπολοιπα 500-600....γιατι και ντελιβιρι να πας ,κατω απο 900 το μηνα  δε μαζευεις....αλλα ολοι ψαχνετε να την χωθειτε πουθενα αραχτοι με λαπτοπ και ξυσταραλικι και μεχρι τοτε με την μπαμπα και τον μαμα στο τζαμπα και θεωρια στο μπου νυχθημερον!
ουστ! :vomit:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.244
Πόντοι
2.356
...Τυπε γραφεις τελειως αρλουμπες.....40 χρονων και μενεις με τους δικους σου???? σοβαρα μιλας???αυτομπαναρισου να μην μεταδωσεις την οξεια μπουλητιδα και σε αλλους στο σαη.....δεν υπαρχουν καλοπληρωμενες δουλειες,οκ,αλλα ως εδω.....δηλαδη σε χαλαει να βρεις ενα σπιτι με 170-200ε και αλλα 70-100 λογαριασμους?????συνολο ολα μαζι μια 300ρου και να την βγαζεις με τα υπολοιπα 500-600....γιατι και ντελιβιρι να πας ,κατω απο 900 το μηνα  δε μαζευεις....αλλα ολοι ψαχνετε να την χωθειτε πουθενα αραχτοι με λαπτοπ και ξυσταραλικι και μεχρι τοτε με την μπαμπα και τον μαμα στο τζαμπα και θεωρια στο μπου νυχθημερον!
ουστ! :vomit:

Τι λες ρε ανοήτο και γελοίο ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ; Τι λες;

Άκου να δεις ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, μου θυμίζεις έναν άνθρωπο που μιλάει εκ του ασφαλούς. Βουλωσέ το λοιπόν και μη μιλάς.
Σπίτι ανόητη αμοιβάδα δεν υπάρχει με 170 και 200 ευρω. Το καταλαβαίνεις. Επίσης γελοίο ανθρωπάριο δεν καβαλώ μηχανη αλλιως χθες θα πήγανα ντελίβερι.

Τέτοια σκουπίδια σαν εσένα δυστυχώς ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΥΝ τον κόσμο. Με γνωρίζεις ρε γαμημένε και τσουβαλιάζεις; Ξέρεις τι προβλήματα μπορεί να έχω πχ; Ή ποιες είναι οι δυνατότητές μου ως προς την εργασία; Πήγαινε λοιπόν στην τρύπα σου που θα μου μιλήσεις για βολεμένους. Άντε!

Αυτά τα περί ξυσίματος και λοιπά πήγαινε πες τα άλλού γελοιο ανθρωπάριο.

Μιλάω όμορφα πάντα εδώ μέσα αλλά σε ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ μου γράφουν ουστ και με βρίζουν έτσι θα τους μιλάω. ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ λοιπόν γελοίε!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Και οι βασιλείς και οι μεγιστάνες μένουν στο ίδιο σπίτι με τους γονείς.
Απλά εκεί επειδή είναι τεράστια τα σπίτια και σπονσοράρουν καριόλες και καριόλια , δεν τους τη λέει κανείς.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Τι λες ρε ανοήτο και γελοίο ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ; Τι λες;

Άκου να δεις ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, μου θυμίζεις έναν άνθρωπο που μιλάει εκ του ασφαλούς. Βουλωσέ το λοιπόν και μη μιλάς.
Σπίτι ανόητη αμοιβάδα δεν υπάρχει με 170 και 200 ευρω. Το καταλαβαίνεις. Επίσης γελοίο ανθρωπάριο δεν καβαλώ μηχανη αλλιως χθες θα πήγανα ντελίβερι.

Τέτοια σκουπίδια σαν εσένα δυστυχώς ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΥΝ τον κόσμο. Με γνωρίζεις ρε γαμημένε και τσουβαλιάζεις; Ξέρεις τι προβλήματα μπορεί να έχω πχ; Ή ποιες είναι οι δυνατότητές μου ως προς την εργασία; Πήγαινε λοιπόν στην τρύπα σου που θα μου μιλήσεις για βολεμένους. Άντε!

Αυτά τα περί ξυσίματος και λοιπά πήγαινε πες τα άλλού γελοιο ανθρωπάριο.

Μιλάω όμορφα πάντα εδώ μέσα αλλά σε ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ μου γράφουν ουστ και με βρίζουν έτσι θα τους μιλάω. ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ λοιπόν γελοίε!
λοιπον βλακομουτριδη,επειδη μπηκες δυναμικα και πατησες γκαζι με 1000........ΑΝ εχεις καποιο προβλημα υγειας που ΔΕΝ σου επιτρεπει να εργαστεις και να τα φερεις βολτα ,ΜΕΑ ΚΟΥΛΠΑ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΡΩΩ ΤΗ ΜΥΞΑ ΜΟΥ.........Απο την στιγμη ομως που εγραψες το παραπανω θεσφατο σου, υπεθεσα  πως ολα καλα  απλως εισαι και συ στη φαση "εμεινε λιγος μισθος και πολυ μηνας ακομα..."
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ, ΟΜΩΣ ,ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ και θεωρεις εμποδιο το γεγονος οτι δεν οδηγας παπακι(σαν να λεμε μοριακη βιολογια)....ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ...
ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.....ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΩ....
ΣΤΑ ΕΞΗΓΩ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ!
-ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ...ΓΚΕΚΕ?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Σε καμια περιπτωση δεν αγοραζουμε σπιτι στην Ελλαδα παρα μονο εαν ειναι οντως σε τιμη που μας επιτρεπει να το πουλησουμε (σχετικα συντομα) σε ανωτερη τιμη απο αυτη που το αγορασαμε και δεν χρειαζεται να ριξουμε ουτε ενα ευρω σε ανακαινιση.

Μονο σε αυτη τη περιπτωση αγοραζουμε σπιτι στην Ελλαδα, σε καμια αλλη.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.244
Πόντοι
2.356
λοιπον βλακομουτριδη,επειδη μπηκες δυναμικα και πατησες γκαζι με 1000........ΑΝ εχεις καποιο προβλημα υγειας που ΔΕΝ σου επιτρεπει να εργαστεις και να τα φερεις βολτα ,ΜΕΑ ΚΟΥΛΠΑ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΡΩΩ ΤΗ ΜΥΞΑ ΜΟΥ.........Απο την στιγμη ομως που εγραψες το παραπανω θεσφατο σου, υπεθεσα  πως ολα καλα  απλως εισαι και συ στη φαση "εμεινε λιγος μισθος και πολυ μηνας ακομα..."
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ, ΟΜΩΣ ,ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ και θεωρεις εμποδιο το γεγονος οτι δεν οδηγας παπακι(σαν να λεμε μοριακη βιολογια)....ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ...
ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.....ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΩ....
ΣΤΑ ΕΞΗΓΩ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ!
-ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ...ΓΚΕΚΕ?

ΠΡΩΤΟΣ ΕΒΡΙΣΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΕΙΩΤΙΚΑ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.

Και ξαναλέω δεν μπορείς να συντηρήσεις σπίτι με 650 ευρω μισθό. Τι δεν καταλαβαίνεις άνθρωπέ μου;
Αν είναι να ζεις στο όριο φυσικά μπορεις....

ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. ΧΩΡΙΣ ΤΑΠΕΡ ΜΑΜΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΟΙΚΙΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom